Zlo dana
- Post n°101
Re: Zlo dana
Hakeri 100%
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°103
podmetnulo im, ishakovalo
http://www.politika.rs/scc/clanak/385282/Pokusaji-diskreditacije-Politike
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°104
Него, не каже нигде ко су "самопрокламована регулаторна тела за контролу медија, заправо удружења грађана која се финансирају донацијама из иностранства." - и из ког то иностранства, Бурундија можда?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°105
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°106
Možda je virus?Kondo wrote:podmetnulo im, ishakovalo
- Guest
- Post n°107
Blind Lime Pie wrote:ako dobro razumem, ovo znači da licence koje je Zoćino udruženje nisu validne, te je ovim Zoća uhvaćen u krivičnom delu prevare?
on je zato nesto registrovao i u sloveniji valjda. koliko razumem razni terapeuti prodju edukacije, casove, skupe sate i bodove il kako to vec ide, u oblasti za koju su se opredelili, ali u srbiji valjda svako mora dobiti amin neke od organizacija gde on caruje. najveci mi je cirkus ipak da kruzi prica da on psihoterapiju naplacuje sto ili vise evra na sat, i da ima klijente po te novce.
- Post n°108
Nema tu šta da ti bude smešno. Ima ljudi koji imaju novca, pa plaćaju psihijatre, lične trenere, kvantnu medicinu, privatne bolnice ohoho.
Naravno, još je bolje ako firma plaća, pa recimo odeš na pregled i tamo ti urade 27 analiza koje bi inače plaćao papreno...Verujem da je slično i u psihijatriji, posebno sa velikim brojem preduzetnika™ u Srbiji.
Naravno, još je bolje ako firma plaća, pa recimo odeš na pregled i tamo ti urade 27 analiza koje bi inače plaćao papreno...Verujem da je slično i u psihijatriji, posebno sa velikim brojem preduzetnika™ u Srbiji.
- Guest
- Post n°109
on je pre svega vest manipulant i biznismen medju teraputima, koji pre svega nisu vicni i skloni svim radnjama kojima se on bavi, sa izdavastvom takodje dere kintu
- Post n°110
Ma on Sladjana Velkov psihoterapije. Opasan a uticajan i gradi sektasko sledbenistvo.
_____
- Guest
- Post n°111
u njegovim organizacijama ima zloupotreba i krsenja kodeksa kao kod drzavne vlasti otprilike, ali to se jako cuti u tim krugovima, a i kad se pominje nema efekta
- Post n°112
diktotar wrote:on je pre svega vest manipulant i biznismen medju teraputima, koji pre svega nisu vicni i skloni svim radnjama kojima se on bavi, sa izdavastvom takodje dere kintu
Ali da i njega je izbcilo na povrsinu tzv trziste i jedino sud trzista i priznaje, na sve ostalo pljucka i na strucnu javnost i na fakultete, na sve.
_____
- Post n°113
Глуме депресију да би отишли на боловање
У лекарској пракси се дешава да послодавац раднику не одобри одлазак на одмор, а он му „доскочи” узимањем боловања.
Kada kazem novine.
_____
- Post n°114
Kako to lekar odlučuje o odlasku na odmor?
- Post n°115
Žene kurve, hoće rade, neće rađaju, ali kada se piše za gazde ide održavanje trudnoće sa održavanjem pod navodnicima. Čudno, autorka se ranije nije izdvajala kao zlobni prodani moron, čak je prema Politikinim standardima humanoidna i društveno korisna jedna pojava (npr. pljuje izbegavače vakcinacije, sistemsku diskriminaciju obolelih od HIV-a, nabraja nedostatke u raznim dijagnostičkim postupcima...), kažem ovo uz ogradu da je realno konzerva i očigledno društveno-politički simpleton van svoje oblasti interesovanja.
- Post n°116
simpleton=простуљ?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°117
William Murderface wrote:Глуме депресију да би отишли на боловање
Kada kazem novine.
Daj ceo tekst.
- Post n°118
Nema jos ceo na netu.
_____
- Post n°121
ovo sa tomom momirovicem organski tece iz prethodnog, indijevog, posta
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°122
Trziste, da, ali ne u mojoj kuci.
_____
- Post n°123
Trziste mene, od mene i za mene.
_____
alt-lib
- Post n°124
Trziste radnicima, monopol poslodavcima.
_____
- Post n°125
Lebe
http://www.espreso.rs/vesti/drustvo/174453/aleksandar-lambros-mislio-sam-da-su-srbi-urodjeno-skloni-primitivizmu-da-je-srpski-folk-vece-smece-od-hrvatskog-popa-to-su-drugosrbijanska-srnja
http://www.espreso.rs/vesti/drustvo/174453/aleksandar-lambros-mislio-sam-da-su-srbi-urodjeno-skloni-primitivizmu-da-je-srpski-folk-vece-smece-od-hrvatskog-popa-to-su-drugosrbijanska-srnja
_____