Zlo dana
- Post n°76
Re: Zlo dana
To za Argeta paštete je neka marketinška agencija koristila stock fotke ljudi sa drugih kontinenata da ovde prodaje paštete, to još i može da se shvati da je greška/ušteda. Ovde je potuljena prevara.
- Post n°78
Остапе, овакву комбинацију ни ти не би умео да смислиш. Пази кад су ИП и Величковић иста особа...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°79
h:D
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°80
očiglednoficfiric wrote:Ukrao sa PPP
moraće neko i fezbuk da mu pregledavatm
- Guest
- Post n°81
Super što je priča ostala na 1 tekstu (pa postoji mogućnost greške, nepažje) a ne na 2 ili više, koji svi imaju istu/sličnu temu, stav i ključne reči.
- Post n°82
Па зар није Васа нашао још пар комада? Можда не на исту тему.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°83
Pa ima onaj Velickovicev kolega iz LA, Milovan B Vucic, isto o Srbiji koja stenje pod kopitama podivljalog feminizma
- Post n°84
И Ножица...
_____
- Post n°86
Oh, burn!
(Ukradeno od Arama)
To the members of the Psychological Department,Faculty of PhilosophyBelgrade
Dear Sirs:...First of all, I wish to clarify that Mr. Zoran Milivojevic, the colleague who has been quoted by Prof. xx, is NOT an EATA member....I hope this state clearly the point of view of the European community of Transactional Analysis.Best and respectfully regardsProf. Marco Mazzetti
(Ukradeno od Arama)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°89
Lazne optuzbe protiv srpskih strucnjaka
Autor: Risto Pasalic | cetvrtak, 20. 07. 2017
U srpskim se medijima poslednjih dana vodi prava hajka protiv najcitanijih dnevnih novina, cije su uzgredne zrtve, mogli bismo reci i kolateralna steta, postali neki od nasih nejeminentnijih strucnjaka. Samo zasto sto se drznuo da ponudi misljenje u suprotnosti sa vladajucom feministickom paradigmom, dr. Milivojevic nasao se na udaru rulje sa drustvenih medija, koju su spremno prihvatile NVO i dezurni dusebriznici. Dr. Milivojevic je jos i dobro prosao, NVO aktivisti su drugim nasim profesorima osporili i pravo na postojanje, proglasivsi ih nepostojecim, u najboljem maniru Staljinove tajne policije, kojoj nije bilo dovoljno da likvidira neistomisljenike, vec je za praksu imala da ih izbrise iz postojanja. U ove bocne udare na stubove srpske inteligencije polako se ukljucuju i strani centri moci, poput takozvane Evropske zajednice Transakcione analize.
Sudski psihokomunikolog i muzikoteraut, specijalista za imanje misljenja, Melburn, Australija
CEO TEKST SAMO U STAMPANOM IZDANJU
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°91
Jeste Kinski. Ja sad napisao.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°94
Opet kradem od Arama.
Busted!
Dr Z wrote:Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA), kao i Evropske asocijacije za transakcionu analizu (EATA).
Busted!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°96
jbt, ispada da je samo Miroljub Petrović pravi dr, i to sa prestižnog univerziteta Aleksandru Kuza iz Jašija.
- Post n°97
Prestiznog diploma mill-a. Al bar ima papirce. Zoca ni to.
_____
- Guest
- Post n°98
ako dobro razumem, ovo znači da licence koje je Zoćino udruženje nisu validne, te je ovim Zoća uhvaćen u krivičnom delu prevare?
- Post n°99
Ne znam, ali bi bilo super da je tako.
_____
- Post n°100
Koliko vidim, jeste clan te druge organizacije (ITAA), moguce je da je ovde neka greska u pitanju. Mada, to sto je clan ne znaci da ima diplome koje tvrdi da ima.
_____
My Moon Che Gavara.