Mediji kao takvi
- Guest
- Post n°76
Re: Mediji kao takvi
Lutovac napustio emisijuu na RTS. Dio emisije do tog trenutka je za istoriju medija. Pogledati obavezno.
- Guest
- Post n°78
Šešelj i jedan sličan njemu, godinama i stomakom, možda je stomakom i jači od Šešelja. Ima jedan mladi SNS lav, ne znam ni njega. Миленко Јованов, Voditeljka se prepala, odahnula je kad je Lutovac napustio studio. Sad je komocija. Ne mogu da prepričam.
Đorđe Komlenski, tako se zove ovaj sijedi, prvi put čujem za njega.
- Post n°79
Inače danas bila sednica UO RTS-a. Odluka o tome da li Bujošević ide u penziju (15.1. puni 65 godina) ili mu se produžava mandat odložena za 8.1.2019.
- Post n°80
RTS je sramota Srbije pic.twitter.com/bOpGqvDMyw
— Stonexman (@stonexman) December 25, 2018
Opis: Gospodin Lutovac je pokušao da odgovori na voditeljkino pitanje, ali mu govedo MiLJenko nije dozvolio više od 40 puta.
— Maja Vukas (@M2aja) December 25, 2018
Od mene bi dobio "vaspitanu" pre nego što napustim studio, ali je predsednik DS staloženiji čovek i ne valja se u blatu sa svinjama. A ja to nekad moram.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°81
a ovaj što je veći od šešelja ima glas kao saša janković, čak i pojedina slova na isti način artikuliše,
pustila sam od početka, bez slike, i tri puta proveravala da li sam dobru emisiju pustila.
pustila sam od početka, bez slike, i tri puta proveravala da li sam dobru emisiju pustila.
- Post n°82
Ova dvojica kao da su pojela trećeg. pic.twitter.com/JmCdUQT1k9
— Ledeni (@LedeniChika) December 25, 2018
- Post n°83
I četvrtog, i to sa sve kostima i iznutricama.
- Post n°84
To je onaj vulinov, bila je slika kad stoje mirno pored nekog stola i njemu stomacina dodiruje ivicu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°85
Apsolutno je jasno da će zahtev za vremenom na RTS-u za opoziciju biti "progutan" redovnim upadanjem u reč uz botovanje ovakvih režimskih profuknjača kao što je OJ.
Zahtev za vremenom mora biti praćen i time da se isključuje mikrofon svima koji ne govore i nisu dobili reč. Sve ostalo je besmislica i nadam se da neće nasesti na to, doduše reakcija Lutovca govori da nisu sisali vesla.
Zahtev za vremenom mora biti praćen i time da se isključuje mikrofon svima koji ne govore i nisu dobili reč. Sve ostalo je besmislica i nadam se da neće nasesti na to, doduše reakcija Lutovca govori da nisu sisali vesla.
- Post n°86
fikret selimbašić wrote:Lutovac napustio emisijuu na RTS. Dio emisije do tog trenutka je za istoriju medija. Pogledati obavezno.
Bravo za Lutaru. To je jedini smisleni postupak u tom kontekstu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°87
JUL SRS
brate brate
brate brate
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°89
samo za jake stomake
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°90
Olivera jeziva. "Zao mi je, zao mi je."
Sve do sada se moglo otpisati na strah, a ovo je vec full kolaboracija. Super, dobro je znati ko gde stoji.
Sve do sada se moglo otpisati na strah, a ovo je vec full kolaboracija. Super, dobro je znati ko gde stoji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°91
A bre OJ izlazi sa Dačićem i ekipom po kafančugama unazad ihaj, pijenje, selfiji, dolce vita. Ona je poziciju odavno definisala.
- Guest
- Post n°92
Nije bitna ona, to je deo koncepta.
Jel oćete da budete na RTS? Evo, bićete sa ratnim zločincem i dežurnim botom iz SNS koji ima zadatak da vas spreči da govorite na ovaj ili onaj način.
U tom cirkusu apsolutno ne treba učestvovati.
Jel oćete da budete na RTS? Evo, bićete sa ratnim zločincem i dežurnim botom iz SNS koji ima zadatak da vas spreči da govorite na ovaj ili onaj način.
U tom cirkusu apsolutno ne treba učestvovati.
- Post n°93
Naravno.
_____
- Post n°94
_____
- Post n°95
Ma ona je tupava nesposobna kvočka. Potpuno je svejedno da li ima neku svesnu nameru. Ipak, mislim da tu nema više mozga nego kod Homera Simpsona.
- Post n°96
"Udjite u debatu, gospodine Lutovac, niste u pozoristu"
Sljam.
Sljam.
_____
- Post n°97
beatakeshi wrote:Ma ona je tupava nesposobna kvočka. Potpuno je svejedno da li ima neku svesnu nameru. Ipak, mislim da tu nema više mozga nego kod Homera Simpsona.
Ne, ne, gledao sam je i u drugim emisijama, i ranije se bar prividno trudila da zauzda "neposlusne" goste koji drugima upadaju u rec. A sad - niste u pozoristu!
Nema vise ni najmanjeg prostora cak ni za glumatanje neutralnosti. Sad svi moraju otvoreno da biraju stranu i ona je sad konacno otvoreno odabrala.
_____
- Post n°98
kako volim sto sam pravio onako seksisticke fazone na racun tih plavusa sa rts-a
msm, nije da nismo znali ciji su oni, samo eto, izgleda doslo neko vreme kada moraju na TV-u da zauzimaju otvoreno stranu, sto ce reci da tamo nesto ne ide kako valja!
msm, nije da nismo znali ciji su oni, samo eto, izgleda doslo neko vreme kada moraju na TV-u da zauzimaju otvoreno stranu, sto ce reci da tamo nesto ne ide kako valja!
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°99
to je ovaj veseljakfikret selimbašić wrote:Миленко Јованов
Џаба и рампа кад је за воланом будала. pic.twitter.com/kn9Kau3wmh
— Миленко Јованов (@MilenkoJovanov) December 24, 2018
- Guest
- Post n°100
fikret selimbašić wrote:Šešelj i jedan sličan njemu, godinama i stomakom, možda je stomakom i jači od Šešelja. Ima jedan mladi SNS lav, ne znam ni njega. Миленко Јованов, Voditeljka se prepala, odahnula je kad je Lutovac napustio studio. Sad je komocija. Ne mogu da prepričam.
milenko jovanov je presao iz dss, inace je negde pre 4-5 godina iz te stranke u vojvodini trazio da se uvode fasisticke jezicke patrole da se proveri zasto neki stanovnici vojvodine ne znaju ili ne govore srpski. s njim je tada u stranci kao lokalni seljos u jednoj opstini bio muz cuvene antifa legende iz lsv i zivkoviceve stranke marinika tepic.