Nemam s kim da se svadjam. Na vreme sam otišao.
Mediji kao takvi
- Post n°376
Re: Mediji kao takvi
Ja sam mnogo propustio time što ga pamtim samo kao basistu Pop Mašine, i kao čoveka koji je Slobi Konjoviću slao albume iz Londona.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°377
Neki su zaboravili a neki ni ne znaju šta je TV Politika predstavljala u sklopu režima Slobodana (i Mirjane) Milošević, a čiji je značajan šraf (televizije) bio pokojnik.
- Guest
- Post n°378
Које си се ти године отиснуо у бели свет? Мислио сам да ја овде имам убедљиво највише стажа…Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja sam mnogo propustio time što ga pamtim samo kao basistu Pop Mašine, i kao čoveka koji je Slobi Konjoviću slao albume iz Londona.
Као што је Такеши припоменуо, ТВ Политика је била врло злотворска организација, ништа боља од матичне јој куће. А дотична крађа филмова и серија је служила томе да се гледалиште преусмери од НТВ Студија Б, који је држао страну опозицији. И сасвим добро обавила тај посао.
- Post n°379
A posle je vreća sa novcem premeštena na BKTV.
- Post n°380
U vreme kada je bacano cveće na tenkove koji su išli ka Šidu.No Country wrote:Које си се ти године отиснуо у бели свет? Мислио сам да ја овде имам убедљиво највише стажа…Vilmos Tehenészfiú wrote:Ja sam mnogo propustio time što ga pamtim samo kao basistu Pop Mašine, i kao čoveka koji je Slobi Konjoviću slao albume iz Londona.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°381
Mnogi koji su se obogatili od piraterije su kasnije usli u poslove legalne distribucije. Nemam pojma kakav je bio covek, ali znam da je radio na politici i na pinku sto je meni (pametnome) dosta. Nisam hvatao ni jedan od ta dva kanala tako da sam imao tu nesrecu da mi nemecek nije formirao filmski ukus. Zato do danas nisam cuo za Forrest Gump, Simpsonove i Dosije X.rumbeando wrote:No Country wrote:Бајдвеј, то што је завршио на Пинку тешко да му поправља биографију.
Ni blizu nije završio na Pinku, posle toga je bio na B92, RTS-u (doveo Diznija) i Avali.
https://www.linkedin.com/in/robert-nemecek-b1425923/details/experience/
- Guest
- Post n°382
Impeccable timing. Али си факат пропустио најгоре године, зиму 92/93, хиперинфлацију, празне продавнице, шверц бензина, мотање дувана…Vilmos Tehenészfiú wrote:
U vreme kada je bacano cveće na tenkove koji su išli ka Šidu.
- Post n°383
beatakeshi wrote:Neki su zaboravili a neki ni ne znaju šta je TV Politika predstavljala u sklopu režima Slobodana (i Mirjane) Milošević, a čiji je značajan šraf (televizije) bio pokojnik.
Sve do 2001.sam uz tri RTS programa lovio i tv Politiku i još desetak televizija iz Srbije, ART, Košavu, YU info, SOS...
Bio je neki veliki miting opozicije, mjesec-dva posle bombardovanja, a taj dan Politika daje filmski maraton sačinjen od filmova koji se u ostatku Evrope reklamiraju sa uskoro u kinima. A. čini mi se TV Revija, u horoskupou za taj dan za bar desetak horoskopskih znakova daje preporuku da ostanu kod kuće jer taj dan nije nakloonjen jarčevima, strijelcima, ovnovima, rakovima...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°384
fikret selimbašić wrote:
Bio je neki veliki miting opozicije, mjesec-dva posle bombardovanja,
zovi ga spasojeeee...
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°385
nytimes.com wrote:Pitchfork, once a cultural bastion for music criticism, will be merged with the men's magazine GQ, leading to layoffs within the online publication, according to a memo from Anna Wintour, the chief content officer of Condé Nast, their parent company.
“This decision was made after a careful evaluation of Pitchfork’s performance, and what we believe is the best path forward for the brand so that our coverage of music can continue to thrive within the company,” Ms. Wintour wrote in her memo, which was issued to the staff on Wednesday.
Among the casualties of the merger was Puja Patel, the site’s editor in chief since 2018, who had replaced Pitchfork’s founder, Ryan Schreiber.
“Both Pitchfork and GQ have unique and valuable ways that they approach music journalism,” Ms. Wintour said, “and we are excited for the new possibilities together. With these organizational changes, some of our Pitchfork colleagues will be leaving the company today.”
- Post n°386
"Jednom sam ga poslusao i jedva izvukao zivu glavu", rekao je Tirnanic, jedno vreme zamenik urednika. ["ga"je naravno Tijanic; dva najpismenija novinara bez fakulteta ba Balkanu {danas Pancic}]. TV Politika je dorcolska bila varijacija danasnjih lokalnih "televizijâ", jedna soba, coffee table s plasticnim cvecem i prodakt plejsmentima, iza panoi s kasiranin fotografijama, u dnu ekrana kajroni teku tiho, telefoni bravara, cvecara, lokalnih biznismena i gledaca u tarot, gosti - vracare, lokalni istoricari tipa seoska inacica "Jelenceta", ponekad propali metropolista, koji kao i Ruska Jakic, ukifljenje nalazi u "srcu Srbije, provincija je stvar duha", ili lokalni ministar necega. Voditeljke kao nastavnice sofiranja u "Sundjeru Bobu" ili basistkinja u Mapet souu.beatakeshi wrote:Neki su zaboravili a neki ni ne znaju šta je TV Politika predstavljala u sklopu režima Slobodana (i Mirjane) Milošević, a čiji je značajan šraf (televizije) bio pokojnik.
Ali politika je imala spicu Jutarnjeg programa s pesmom Mileta Bogdanovica. A svi jutarnji programi su isti, kao sto su sve lokalne televizije iste. Biras po kvalitetu panoa iza.
TV Politika je prikazivala tzv. stare filmove, ciklus Bonda ciklus Hickoka, sad ne znam gde je bio Tijanic kada ga je Olja u "Utisku" pitala" "Zasto kradete filmove?" i to dvaput a on je odabrao da ne posizi. Bilo he to vreme kad je Tijanic u Utisku Seselja uporedio s Hitlerom (i ovaj odlucio da ne posizi), kad je Duska Jovanic Pelevicu rekla "to kao Tito, 'priznajete samo sud svohe partije'", a Pelevic odlucio da ne posizi, jedini ko je posizeo bio je Arkan na reci Dade Vujasinovic, ali odlozeno...
Dno Politike bila je Minimaksovizija, opet sa Seseljem.
A dusa i telo te relevizije bio je "Struja", Hadzi Dragan Antic. Televizija sa glupim Avgustima u sluzbi julovaca s pedigreom starog Beogradjanina makar mu se deda doselio u Gnjilane 1890.
- Guest
- Post n°387
Ono kad je potreban novac, a što usput tekstovi vređaju razum, nema veze.
N1 sajt.
MAXI među najboljim poslodavcima
Autor: PR tekst 19. jan 202417:00
Lidl Srbija dobitnik „Top employer 2024“ sertifikata
Autor: PR tekst 23. jan 202416:58
N1 sajt.
MAXI među najboljim poslodavcima
Autor: PR tekst 19. jan 202417:00
Lidl Srbija dobitnik „Top employer 2024“ sertifikata
Autor: PR tekst 23. jan 202416:58
- Post n°388
Nin memoriam
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°389
ne znam gde bih sa ovim, ali neka i ovde
Prvo smo čekali druge. Pa smo probirali među drugima. Onda grešili njihove greške.
— Vladan (@bagraubica) January 31, 2024
E pa jebi ga.
Krenuli smo sami. Mora borba.
Napravili smo svoj radio.
Za početak.
Grizemo dalje.https://t.co/X6USkjI61U
- Post n°390
Oskudno odjevene dame. 1985. sarajevski AS na šanku stanične kafane, novina veličine ćebeta, kurčevito reklamiran kao prvi jugoslovenski tabloid.
- Post n°392
Mada, neiskusno.
"A pogledajte šta su mu radili prijatelji!"
Pridržavali ga
"A pogledajte šta su mu radili prijatelji!"
Pridržavali ga
- Post n°393
Јој, шта ли су му радили...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°394
Avaz i BS BS.
Boy band.
Inače, Beogradski sindikat je u intrervjuu prije koncerta otvoreno pričao sa medijima, a članovi benda komentarisali su oko čega se najčešće svađaju, a priznali su i koliku odgovornost imaju.
Boy band.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°395
Kosovski boy band
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°396
The New Yorker’s Navalny looks like he has just exceeded the 5-year production target by 187% in a single shift pic.twitter.com/mkbAdP02uD
— Dr. Ian Garner (@irgarner) October 12, 2024