Sotir wrote:Или је гледао то, или је гледао Николу Пандиловића како краде фазон.
Ne znam da li je ikad reprizirana, a kad je išla u noćnom programu Polip vjerovatno ni osnovac nije bio.
Sotir wrote:Или је гледао то, или је гледао Николу Пандиловића како краде фазон.
fikret hadžiabdić wrote:
I ja, a krivac za to je ova serija. Jesi li gledao?
Hajdarević je u petak navečer 28. maja, uz prijetnje pokušao da uđe u prostorije Face TV-a. Dok je trajao Centralni dnevnik. Emisije koju uređuje i vodi Hadžifejzović. U tome ga je spriječilo obezbjeđenje, a vrlo brzo je na mjesto događaja stigla i policija.
Abdulah Hajdarević je od ranije je poznat policiji. Za napade i uvrijede prijavljivali su ga i drugi novinari. no nikada nije osuđen.
Među njima su i komentari i poruke na društvenim mrežama koje je Hajdarević uputio novinarki Radija Slobodna Evropa (RSE), zbog sadržaja objavljenih na Facebook stranici “Ne u moje ime” (NIMN#) koja se bavi pitanjima ekstremizma i radikalizma. Nakon čega je saslušan u Federalnoj upravi policije. Prijetnje su kvalificirane kao ugrožavanje sigurnosti.
Neki od napada nisu prijavljeni policiji. Neki se zakonski nisu mogli procesuirati kao napad na novinare. Takva stavka u krivičnom zakonodavstvu na državnom niti na entitetskom nivou u Bosni i Hercegovini (BiH) ne postoji.
"Ova bela ajkula na Jadranu poslednji put je napala čoveka 2008. godine u blizini Visa. Slovenski turista ubijen je zbog ribe koju je nosio oko svojih pasa. Srećom preživeo je.
Sotir wrote:Паће је наштелован на ситне слобне грешке, а крокодили му промичу.
Podmetneš mu jedno do dva anglicistička drveta - promakne mu šuma.Sotir wrote:Паће је наштелован на ситне слобне грешке, а крокодили му промичу.
Bleeding Blitva wrote:Ajkula mi je, uz mrmota i vaseljenu, jedna od zabavnijih srpskih riječi
Content kakav želim čitat na BurundijuMór Thököly wrote: U srpski je ajkula došla iz ruskog, a u ruski od staronorveškog hákall
Bleeding Blitva wrote:Podmetneš mu jedno do dva anglicistička drveta - promakne mu šuma.Sotir wrote:Паће је наштелован на ситне слобне грешке, а крокодили му промичу.
Severina odbila Dodikovu TV: Ne sarađujem s osobom koja ne priznaje genocidhttps://t.co/dPaFUpNPja pic.twitter.com/DybZs3RlFq
— TV N1 Sarajevo (@N1infoSA) October 6, 2021