Uđite u debatu pic.twitter.com/1FSYvgJarx
— Bojana Pavlović (@bojana_krik) December 25, 2018
Mediji kao takvi
- Post n°101
Re: Mediji kao takvi
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°102
Ladno ga je Lutovac prekinuo kada je Miljenko krenuo da prica o obdarenim crncima.
- Post n°103
Nadam se da ce gadovima sa RTSa u subotu doci sto hiljada ljudi na vrata.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°104
hvala, olja! orkestar, znate mostove na morači?William Murderface wrote:Uđite u debatu pic.twitter.com/1FSYvgJarx
- Guest
- Post n°105
William Murderface wrote:Nadam se da ce gadovima sa RTSa u subotu doci sto hiljada ljudi na vrata.
to sto treba rtsu nije ljudi na vratima vec sasredjena artiljerijska paljba jbg
- Post n°106
zlokobno znamenje, što bi rekao jedan veteran opozicione borbe.
- Guest
- Post n°107
dok on uziva u vucicevom cmaru, rtsu tj rtvu zidamo jos jednu zgradurinu da se baskare beskorisne uhlebljene debilcine
- Post n°108
Neka salju Boska u takve emisije.
Ne vredi bezati. Nema od toga nista.
Ne vredi bezati. Nema od toga nista.
- Post n°109
Filipenko wrote:Ladno ga je Lutovac prekinuo kada je Miljenko krenuo da prica o obdarenim crncima.
Onda je jasno zasto je OJ htela da nastavi.
Nismo u pozoristu vec u bioskopu "partizan".
- Post n°110
Istini za volju, mnogi novinari/ke imaju ovakve slike sa Dačićem, poznat je po svojim druženjima sa 7. silom, i onom koja mu ne podilazi.William Murderface wrote:Uđite u debatu pic.twitter.com/1FSYvgJarx
- Post n°112
znači u subotu očekujemo incidente i krv.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°113
Naslov sa Blica, nemam pojma o čemu se radi, nisam kliknuo na vijest ali naslov mi je hit.
PREMEŠTALI MRTVOG ČOVEKA Samohrani otac umro na poslu, pa ga proglasili ribolovcem da bi FUNKCIONER SNS IZBEGAO
PREMEŠTALI MRTVOG ČOVEKA Samohrani otac umro na poslu, pa ga proglasili ribolovcem da bi FUNKCIONER SNS IZBEGAO
- Post n°114
Opa, aferica. Izgleda Pusi ostao bez kredita.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°115
A do sad je Blic štedeo lokalne bitange iz SNS. Aman. Manje optimizma molim.
- Post n°116
Creepy Uncle wrote:A do sad je Blic štedeo lokalne bitange iz SNS. Aman. Manje optimizma molim.
+1
Em se zna da su dostupni za udar svi sem Vučića, em to sve ionako ide Suzani na odobrenje.
- Guest
- Post n°117
Ne sjećam se na kom topiku smo Feral pominjali, ja sam volio Dorin dnevnik.
Kultni „Dorin dnevnik” Đermana Ćiće Senjanovića, koji je objavljivao dugi niz godina u Feral Tribuneu, skupljen je u knjigu koju je objavila 1997. godine izdavačka kuća Durieux. Pojašnjavajući lik Dore, Senjanović je u intervjuu BH Danima rekao „Ja san 1997, kad je izašla knjiga 'Dorin dnevnik', reka da je to bila moja pobuna protiv brisanja prošlosti. U mom okruženju su bili i sportaši, i nogometaši, i glumci, i nekakve tv ličnosti, i političari. Sve je to bilo dio mene, i sad ti dođe neka vlast i kaže "to sve briši!". Pa ne mo'š mi obrisati prošlost! Ne mo'š! I onda ta moja Dora, koliko god je luda i šašava, to je spominjanje svih onih koji su se taj moment zatekli u mojoj kuhinji. To je i obrana svih tih likova koji su me pratili u životu.”
- Post n°118
Odličan, ali je Luminova pošta remek-delo.
- Post n°119
I opet bih da iskoristim priliku da pomenem kako je Feral Tribune jedna od najkvalitetnijih stvari koje je ovaj nesretni prostor iznedrio.
- Post n°120
Zamišljam kako Ćira eksplodira kad pročita ovu Kvinsijevu rečenicu.
- Post n°121
Тражила госпоја рецепт за гомбоце са шљивама... И нађе на Крстарици (и не, није задовољна, уз онолико уље тесто је и даље јако лепљиво). Остане страница отворена за ако затреба, и случајно се забленем у ситне пиздарије које каче уз десну ивицу, ситне мрвице ничега, цитати и ако нисте знали... међутим паз ово:
Мислим да нема боље илустрације шта значи кад се статистика извади из контекста, па јој се још измени лични опис а задрже бројке. Јер бројке не лажу! То што је лова која се годишње потроши у коцкарницама толика да, кад се подели са бројем Невађана, изађе 846, то уопште не значи да су ту лову потрошили баш они, поготову не баш сваки од њих. Постоје и туристи, аман бре.
Како се електронски каже да папир све трпи? Бајтови се не буне?
крш старица wrote:Svaki državljanin savezne američke države Nevade, u kojoj se nalazi i Las Vegas, čuven po svojim kockarnicama, u kazinima godišnje potroši u proseku 846 dolara.
Мислим да нема боље илустрације шта значи кад се статистика извади из контекста, па јој се још измени лични опис а задрже бројке. Јер бројке не лажу! То што је лова која се годишње потроши у коцкарницама толика да, кад се подели са бројем Невађана, изађе 846, то уопште не значи да су ту лову потрошили баш они, поготову не баш сваки од њих. Постоје и туристи, аман бре.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°122
паће wrote:Тражила госпоја рецепт за гомбоце са шљивама... И нађе на Крстарици (и не, није задовољна, уз онолико уље тесто је и даље јако лепљиво). Остане страница отворена за ако затреба, и случајно се забленем у ситне пиздарије које каче уз десну ивицу, ситне мрвице ничега, цитати и ако нисте знали... међутим паз ово:крш старица wrote:Svaki državljanin savezne američke države Nevade, u kojoj se nalazi i Las Vegas, čuven po svojim kockarnicama, u kazinima godišnje potroši u proseku 846 dolara.
Dok si ovo kucao, mogao si da proveriš brojke i da vidiš da je nemoguće da se u kazinima Nevade potroši samo oko 2.5 milijardi dolara (846 x 3.000.000). Aman bre, q.e.d.
- Post n°123
Creepy Uncle wrote:паће wrote:Тражила госпоја рецепт за гомбоце са шљивама... И нађе на Крстарици (и не, није задовољна, уз онолико уље тесто је и даље јако лепљиво). Остане страница отворена за ако затреба, и случајно се забленем у ситне пиздарије које каче уз десну ивицу, ситне мрвице ничега, цитати и ако нисте знали... међутим паз ово:
Dok si ovo kucao, mogao si da proveriš brojke i da vidiš da je nemoguće da se u kazinima Nevade potroši samo oko 2.5 milijardi dolara (846 x 3.000.000). Aman bre, q.e.d.
Е и бројке почеле да лажу! Тск, тск... нисам очекивао. Стражња су времена дошла.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°125
Nekoliko mjeseci prije Lucićeve smrti su on i Dežulović bili U Fleků da odaju počast osnivačima Hajduka. I sam nekad odem na crno pivo za ove crne dane i crnju sudbinu.Quincy Endicott wrote:I opet bih da iskoristim priliku da pomenem kako je Feral Tribune jedna od najkvalitetnijih stvari koje je ovaj nesretni prostor iznedrio.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.