Vučićeva Srbija
- Post n°1
Vučićeva Srbija
Realno, sta, ako bi sad dalu neke podatke za Cvijana, ili ozbiljno istrazili zasto se guse gradovi, neko ce jednom reci - a, ne, cekaj, pa u toj njihovoj Srbiji ipak jeste vladalo pravo i institucije? Malo sutra, ima jos bukvalno stotina ili cak hiljada slicnih svinjarija. I zato - vozi misko dok ne naletis na neki zid, a mozda i ne naletis nikad se ne zna...posle toga je ionako svejedno.
- Post n°2
Re: Vučićeva Srbija
Bukvalno tako. A za mnoge zidove do sada se pokazalo da su bili od kartona.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°3
Ovo je Srbija, uvek ima krivina koja (sve) ceka
- Post n°4
Ovo nije vest u Srbiji?
Preminuo Edin Hamidović kojeg je u centru Sjenice teško ranio Emrah Latović
Kao motiv za napad, mnogi navode objave “Sjeničkih novina” i politički angažman Hamidovića
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/673520/preminuo-edin-hamidovic-kojeg-je-u-centru-sjenice-tesko-ranio-emrah-latovic
Edin Hamidović (desno) upucan s četiri metka
FOTO: SANDŽAK.PRESS
Edin Hamidović (48), urednik Facebook stranice “Sjeničke novine” preminuo je sinoć u Kliničkom centru u Kragujevcu od posljedica ranjavanja prošlog petka u centru Sjenice.
Ovu informaciju potvrdili su na Facebook stranici Sjeničke novine.
U Hamidovića je prošlog petka uveče, iz vozila u pokretu, pucao Emrah Latović iz Sjenice, sin Izeta Latovića, pogodivši ga sa četiri hica, dva u grudi, a po jednim u nogu i rame, poslije čega je pobjegao, objavio je ranije portal Sandžak press.
Hamidović je u tom trenutku bio u društvu supruge i djeteta, pišu Novosti.
Iako je policija odmah nakon toga krenula u potragu, blokirajući glavne putne pravce, Latović je uspio da pobegne, a sumnja se da je u međuvremenu napustio Srbiju.
Zbog sumnje da mu je pomogao da ilegalno pređe granicu sa Crnom Gorom, policija je uhapsila R. Đ. (36) iz Sjenice.
Teško povrijeđeni Hamidović operisan je u novopazarskoj Opštoj bolnici, a u nedjelju je zbog naglog pogoršanja stanja transportovan u Klinički centar u Kragujevcu gde je sinoć preminuo.
Kao motiv za napad, mnogi navode objave "Sjeničkih novina" i politički angažman Hamidovića.
- Ta stranica je objavljivala određene informacije o porodici napadača, zbog čega su bili u sukobu. Navodno su mu i prijetili – pričaju žitelji Sjenice, prenose Novosti.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°5
jeste vest, svi mediji su objavili, kurir već zna i motive
- Post n°6
Nisam video
Ubijeni je Zukov a ubica Rasimov.
Gledao sam im fb stranu. Pola metaka izvadili u Pazaru, drugu polovinu u Kragujevcu i na kraju umro od sepse
Ubijeni je Zukov a ubica Rasimov.
Gledao sam im fb stranu. Pola metaka izvadili u Pazaru, drugu polovinu u Kragujevcu i na kraju umro od sepse
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°7
ficfiric wrote:Ovo nije vest u Srbiji?
Kako misliš nije vest, eto i u članku iz Avaza pozivaju se na Novosti.
Gomila medija je prenela:
https://naslovi.net/search.php?q=edin+hamidovi%C4%87
- Post n°8
Izguglao sam ali je nigde nisam zapazio danas. Skrajnuta je, nema je medju glavnim vestima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°9
bila je u nekom trenutku, stigle druge vesti. iz nekog razloga nije izazvala interesovanje.
niko od novinara koje pratim nije rt-ovao ili prokomentarisao
niko od novinara koje pratim nije rt-ovao ili prokomentarisao
- Post n°10
ako je ubica rasimov to je dovoljan razlog da se vest zakopa
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°11
mislila sam na 'naše' novinare, niko od njih nije preneo vest
- Post n°12
Zuko je zbog ovoga i najavio naoružavanje.
“Nema više smisla pozivati ministre, ne treba nam paradiranje Žandarmerije, nikoga više neću da pozivam, upozoravam ih posljednji put, ukoliko policija, tužilaštvo i sudstvo ne raskinu veze sa kriminalcima pozvat ću narod da kupi oružje i brani se. Oni ih pomažu, ovakve likvidacije vrše oni koji znaju da su policija, tužioci i sudovi na njihovoj strani”, rekao je Zukorlić.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°13
A, zato je zavrsio na naslovnici pre neki dan. Sad tek vidim o cemu je pricao.
Politicko ubistvo nije dovoljno zanimljivo da se nadje na naslovnici i da bude bar jedan dan u glavnim vestima - to su ipak samo muslimani, sta imamo mi sa njima. Izjava se vec ticati srpskog roda ako se prenese na pravi nacin
Politicko ubistvo nije dovoljno zanimljivo da se nadje na naslovnici i da bude bar jedan dan u glavnim vestima - to su ipak samo muslimani, sta imamo mi sa njima. Izjava se vec ticati srpskog roda ako se prenese na pravi nacin
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°14
Posto kupio...
Vučiću pederu pic.twitter.com/jUbOgTWeey
— Platonova tetka (@pIatonova_tetka) August 14, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°15
Secam se prenosa na N1 kad je ispred skupstine prvo vece neki lik govorio reporterki "Janicari, janicari" i pokazivao rukom ka skupstini ali ga novinarka nije razumela
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°18
[size=32]Do these labels limit functionality? [/size]
[size=32]In the case of state-affiliated media entities, Twitter will not recommend or amplify accounts or their Tweets with these labels to people. [/size]
- Post n°19
E moj Vule, ala si ti najebao. Oni su sad tamo maksimalno narajcani zbog ovog fijaska, ima da ti zategnu lanac da stenjes ko kuja.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°20
Летећи Полип wrote:E moj Vule, ala si ti najebao. Oni su sad tamo maksimalno narajcani zbog ovog fijaska, ima da ti zategnu lanac da stenjes ko kuja.
To mi je 1 od misli kako ce ovo nekako na nas da se svali
- Post n°21
Како су искусно све што није под њиховом шапом поклонили Ђиласу. Као да је он неки фактор.
После оволике рекламе, још ће нешто једном и бити од њега.
После оволике рекламе, још ће нешто једном и бити од њега.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°22
Aco sad je prilika da im se otkines s lanca
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°23
Лагано клизимо у шеријат...
— PROT (@PROT2020) August 18, 2021
Иначе,моја маленкост је у питању: https://t.co/wW7rshGqyv
_____
- Post n°24
Najveci sou je sto su liku u kuci nasli dva (2) puscana metka, mada ne i pusku, i to je takodje uslo u obrazlozenje presude, kao potencijalno sredstvo izvrsenja dela. Lik tvrdi (nema razloga da mu ne verujem) da su meci iz 2. Sv. rata.
Last edited by Erős Pista on 18.08.21 14:52; edited 1 time in total
_____
- Post n°25
Hocu reci - ocigledno budzena presuda koju su pabircili kako su stigli i cime su stigli
Last edited by Erős Pista on 18.08.21 14:44; edited 1 time in total
_____