Smrt fašizmu, sloboda Mađarskoj!
- Post n°177
Re: Smrt fašizmu, sloboda Mađarskoj!
Hubert de Montmirail wrote:"We must defend Hungary as it is now. We must state that we do not want to be diverse and do not want to be mixed: we do not want our own colour, traditions and national culture to be mixed with those of others. We do not want this. We do not want that at all. We do not want to be a diverse country. We want to be how we became 1100 years ago here in the Carpathian Basin. This is the path that we want to continue along"
Prime Minister Viktor Orbán’s speech at the annual general meeting of the Association of Cities with County Rights
https://pescanik.net/populizam-i-postfasizam/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°178
Gargantua wrote:Zaboravih dodati da ova priča ima tužan kraj...
orban fura pricu kao ona zamisao etnicka cista velika srbija, zato je tako dobar sa trenutnim predsednikom srbije
- Post n°179
znači njegovom logikom sad treba da uzmemo i lepo proteramo sve mađare iz vojvodine
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°180
William Murderface wrote:Hubert de Montmirail wrote:"We must defend Hungary as it is now. We must state that we do not want to be diverse and do not want to be mixed: we do not want our own colour, traditions and national culture to be mixed with those of others. We do not want this. We do not want that at all. We do not want to be a diverse country. We want to be how we became 1100 years ago here in the Carpathian Basin. This is the path that we want to continue along"
Prime Minister Viktor Orbán’s speech at the annual general meeting of the Association of Cities with County Rights
https://pescanik.net/populizam-i-postfasizam/
brate mili... #tfwpomislišdavučićinijetakološ
- Post n°181
bela maca wrote:znači njegovom logikom sad treba da uzmemo i lepo proteramo sve mađare iz vojvodine
Treba da proteramo sve Mađare iz celokupnog Panonskog reona jerbo su oni poslednji stigli.
- Post n°182
Ne, njegovom logikom treba ponistiti Trianon, a zatim isterati sve nemadjare iz Vojvodine.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°183
treba nam nova baransko bajska republika al nema ni ovde ni tamo ko da je napravi, ostali samo cetnici i hortijevci
- Post n°184
The Destruction of History
Feb 18
- Róbert Nárai
Hungary’s right-wing government is attempting to destroy the Georg Lukács’s archive — and his legacy.
_____
- Post n°185
pa jbg ako dosad stvarno nisu popisali i digitalizovali sve...
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°186
Orban Party Suffers Shock Loss in Stronghold Before Hungary Vote
_____
- Post n°187
Орбан дакле изгубио вашариште на дабровом пољу... (то му значи Hódmezővásárhely).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°188
sad hteo da prenesem istu vest... na isti nacin ! damn, you pace
hodmezovasarhelj je u sustini alabama. ako fidesz moze da izgubi u alabami, hell, moze svuda.
hodmezovasarhelj je u sustini alabama. ako fidesz moze da izgubi u alabami, hell, moze svuda.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°191
Они тек сад имају Заједно...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°192
Polako, drugovi
William Murderface wrote:Orban Party Suffers Shock Loss in Stronghold Before Hungary Vote
_____
- Guest
- Post n°193
tu poslednju recenicu kad bi izgovorio neko ovde svi bi mu se smejali i osvojio bi 2-3%. videli smo kako su prosli oni koji su oznaceni kao kriminalci, prevaranti i muljatori, narod na sve validne primedbe o ilegalnim delima pojedinih predstavnika vlasti, odgovorio u stilu tomislava nikolica "pa sta"
- Guest
- Post n°194
http://www.balkaninsight.com/en/article/in-pictures-romania-s-szekler-community-march-for-autonomy-03-10-2018
The rally comes after Romania’s three main Hungarian parties, backed by Budapest, launched a joint demand for territorial, local and cultural autonomy on January 8, which has irritated some politicians in Bucharest and strained relations between the two neighbouring countries.
The rally comes after Romania’s three main Hungarian parties, backed by Budapest, launched a joint demand for territorial, local and cultural autonomy on January 8, which has irritated some politicians in Bucharest and strained relations between the two neighbouring countries.
- Guest
- Post n°195
Kad Berlin dođe da pita Bukurešt "a što konačno ne priznate Kosovo [i time pravo manjina na otcepljenje]?"
- Post n°196
ih pa oni imaju pravog Nemca za predsednika, a ne wannabe Nemca kao mi
- Post n°198
Orban ce izazvati prvi rat u EU, mmw.
_____
- Post n°199
William Murderface wrote:Orban ce izazvati prvi rat u EU, mmw.
- Guest
- Post n°200
narocito ce on da izazove rat, sa silom otprilike kao sto raspolaze srbija