Beograd na vodi
- Post n°676
Re: Beograd na vodi
Замишљам биографију лика који заврши као страствени сакупљач станова.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°677
I sta radi kad provali da ima duplikat
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°678
паће wrote:Замишљам биографију лика који заврши као страствени сакупљач станова.
http://rs.n1info.com/Vesti/a391739/Biografija-Sinise-Malog.html
- Post n°679
http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?t=3725&start=1475
lik kupio stan i odusevljen je kvalitetom (post pri sredini stranice sa slikama)
lik kupio stan i odusevljen je kvalitetom (post pri sredini stranice sa slikama)
- Post n°680
Pominjali smo na septickoj jami
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°681
U pokaznom stanu nam je prezentovan Tarkett koji košta preko 40 EUR/m2, a dobili smo neku krš varijantu od 8 EUR/m2.
svakog ko je dao pare za stan tamo smatram ordinarnim idiotom i drago mi je ako se oseća izjebano i prevareno.
- Post n°683
+1000
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°684
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°687
svake godine se pronalaze novi načini da se uštedi na materijalima koji se koriste u građevini
ukoliko neko želi pouzdan i kvalitetan stan, po kupovini je potrebno da promeni sve instalacije, zidove, plafone, podove, stolariju i komšiluk, ali samo ako može da kontroliše šta će i kako biti ugrađeno
ukoliko neko želi pouzdan i kvalitetan stan, po kupovini je potrebno da promeni sve instalacije, zidove, plafone, podove, stolariju i komšiluk, ali samo ako može da kontroliše šta će i kako biti ugrađeno
- Post n°688
Код овог лика је приметна једна огромна курцобоља свих радника који су радили. Свако ко је могао је понешто зајебао, и керамичар и струја и паркет, врата, столарија изгребана итд итд.
То је баш добро системско јебање.
ПС на делухе кади има силикон на спојевима, појавиће му се буђ за који месец, таман да још мало уживамо у његовој патњи.
То је баш добро системско јебање.
ПС на делухе кади има силикон на спојевима, појавиће му се буђ за који месец, таман да још мало уживамо у његовој патњи.
- Guest
- Post n°689
pa u tim zgradama je moleraj radio i jedan moj drugar iz detinjstva, koji nije u životu pre toga uzeo četku/jarac u ruke, pa je cimao drugog drugara koji je profi da ga savetuje dok radi pišijada
- Post n°690
pricao si nam to garg, secam(o) se
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°691
Gargantua wrote:vidim duple postove, pjan sam
Ја нисам, а исто видим. Оно од синоћ је изветрило, не бих се вадио на то.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°692
Meni je neizreciv merak to što kupce ovih stanova (pošto očigledno ima i onih koji nisu kupovali "po zadatku") čekaju dva bolna otrežnjenja. Prvo će doći kada prvi stanovi dospeju na slobodno tržište nekretnina i formira se realna cena kvadrata. Drugo će doći za oko 5 godina, kada posustane redovno i vanredno održavanje zgrada i cena kvadrata bude ponovo korigovana u skladu sa projekcijom izgleda stanova i zgrada u nešto daljoj budućnosti.
Last edited by Papa Lazarou on Mon Nov 18, 2019 11:49 pm; edited 1 time in total
- Post n°693
Дакле, како кажу овдашњи хришћани, трипут бог помаже. Зајеб сада, два зајеба следе.
_____
- Post n°695
kad provali 1244 ekipa....qq
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°696
au fico koko kasnis
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°697
Da li je istina #BelgradeWaterfront da redom pozivate dobrostojeće privatnike po Srbiji da dođu na "promociju" stanova u Beogradu na vodi?
— Biljana Stepanović (@BiljkaSt) November 27, 2019
A oni ne smeju da odbiju da im ne dođe inspekcija, pa da umesto stana plate kaznu?
Pa jel se na to spalo? Tako loše ide prodaja?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°698
Teniserka Jelena Janković kupila je stan u "Beogradu na vodi".
Mnogi poznati su već kupili stanove u ovom kompleksu. Među njima su Željko Joksimović, Šaban Šaulić, porodica Novaka Đokovića, Dejan Stanković, Zorica Brunclik, Željko Mitrović, biznismen Veselin Jevrosimović.
- Post n°700
To je trazio pred smrt
_____
★
Uprava napolje!