Beograd na vodi
- Post n°701
Re: Beograd na vodi
(FOTO, VIDEO)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°702
Каже се (ФОТЕО, ВИДЕО).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°703
ako me komsija saban ne bude naterao da platim kvadrat milijardu dinaVa nista nece
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°704
Mozda ima ljudi koji bi voleli da im licno Saban cangrlja lancima u toku noci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°705
Нису они нека господа да их духови плаше.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°707
Натоврзле се неке две па заклањају тај поглед...
_____
- Post n°709
Ehehej, cankoviti sade, moras vise svoje misli nama predociti ali bez psovki molim, drzi mitteleuropski nivo.
- Post n°710
bbbnn
Blizi se kraj godine. Koliko se secam onoga sto su izvlacili iz ugovora, Srbija ima jos dvadeset dana da zavrsi kompletnu infrastrukturu (racunajuci i linije metroa) na podrucju BNV.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°711
dve nasumično izabrane jučerašnje vesti:
Mondo / Alo wrote:Nastupi otkazani, a ona pazarila JOŠ JEDAN stan u Beogradu na vodi!
Moraće mnogo da radi!
Aleksandra Mladenović jedna je od retkih koja otvoreno ističe da joj otkazani nastupi usled pandemije korona virusa nisu napravili velike finansijske probleme.
Ona se pohvalila da je zakazala prvi nastup, kao i da je pazarila još jedan stan u luksuznom naselju Beograd na vodi.
"Kriza na estradi se svakako osetila zbog pandemije, jer niko od nas nije radio tri meseca, ali iskreno ne mogu preterano da se žalim da me je to pogodilo. S obzirom da sam kupila još jedan stan u Beogradu na vodi, sad moram da radim punom parom." rekla je ona i dodala da je snimila duetsku numeru za koju veruje da će biti veliki hit.
Mondo / Informer wrote:BOGATO: Katarina Grujić za rođendan dobila poklon od 200.000 evra! (FOTO)
Pevačica Katarina Grujić dobila nekretninu za rođendan!
Katarina Grujić, atraktivna srpska pevačica, sinoć je na jednom beogradskom splavu proslavila 28. rođendan.
Na poklon je dobila 101 ružu, čivavu, ali i... STAN!
Pevačica je od roditelja dobila stan od 225.000 evra na Beogradu na vodi!
"Nije imala pojma šta joj se sprema! Tata Gruja i mama Biljana rešili su da joj kupe stan u Beogradu na vodi kada su nedavno posetili Đanija, koji živi u tom elitnom nasilju", rekao je neimenovani izvor "Informeru" i dodao da su kaparisali stan od 90 kvadrata.
"Ima dnevnu i tri spavaće sobe. Najviše im se dopala terasa na koju se može izaći iz dnevne i jedne spavaće sobe".
Isti izvor dodaje i da je slavljenici uručen ključ tokom slavlja. "Kad je isekla tortu, tata joj je uručio ključeve stana i rekao joj da već sutra može da se preseli. Kaća je počela da skače od sreće i ljubi i mamu i tatu".
- Post n°712
kako 90m2 za 225k? jel se to cene odronile zbog korone, ranije je bilo skoro pa duplo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°713
http://www.nspm.rs/hronika/milan-culibrk-za-sest-godina-drzava-od-beograda-na-vodi-nije-zaradila-ni-dinar-a-gubici-se-mere-u-desetinama-miliona-evra.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°714
Drzava mozda nije, ali...uostalom, ko je "drzava"
- Post n°715
AV 2012:
jun 2014:
„Naš najvažniji razvojni projekat je „Beograd na vodi“ koji će gradu doneti stotine miliona evra zarade i zaposliti više od 200.000 ljudi.“
jun 2014:
https://www.srbijadanas.com/clanak/vucic-i-alabar-predstavili-beograd-na-vodi-27-06-2014
Zahvalivši investitoru iz UAR Muhamedu el Abaru, Vučić je rekao da mu "srce ubrzano kuca" jer će, kako kaže, kada sve bude završeno, ovo biti jedno od najlepših mesta na svetu i da je uveren da će taj osećaj imati i svi građani Beograda i Srbije.
"Ova zgrada nije samo maketa, pogledajte okolinu to izgleda kao muzejski eksponat. Izgled Karađorđeve ulice promenjen je ovom zgradom, a naš plan je da promenimo ovaj deo grada i lice Srbije koje treba da izgleda lepo i čisto kao ova zgrada", rekao je premijer.
Vučić je, na predstavljanju Master plana projekta Beograd na vodi u zgradi Geozavoda, rekao da će Beograd uložiti u rašćišćavanje prostora Savskog amfiteatra oko 200 miliona evra, a možda i manje.
Premijer je rekao da će arapski investitor uložiti više od tri milijarde, a možda, čak, i četiri milijarde evra i da će u skladu sa investicijom biti podeljen i profit.
"Umestio autobuske i železničke stanice, koje očajno izgledaju, umesto baraka i betonskih baza graditi spomenike i muzeje. Neki u tome traže primedbe... A ja u tome neću da učestvujem", rekao je Vučić i dodao da želi "lep, umiven i čist grad", kao što je renovirana zgrada Geozavoda.
Odgovarajući na pitanje novinara izvršni direktor Iglhilsa Muhamed el Abar rekao je da će u prvoj fazi izgradnje Beograda na vodi, kada će biti podignuta Kula i četiri zgrade, kao i šoping mol, biti uloženo oko milijardu evra.
Abar je istakao da će u ceo projekat investitor uložiti oko tri milijarde dolara, a možda, kako je rekao, čak i četiri i da će se sve vreme sarađivati sa lokalnom samoupravom i domaćim arhitektama.
On je ukazao da je liderstvo u svakoj državi veoma važno i da ga ohrabruje način na koji premijer Vučić vodi državu.
...
U prvoj fazi ovih radova biće izgrađene i četiri posebne zgrade - dva hotela i dve stambene jedinice.
"Sa ponosom mogu da kažem da su i investitori jako zadovoljni, jer kažu da nikada nisu videli ovako vredne ljude kao što su naši", dodao je Vučić.
"Dobili smo veliku pomoć Muhameda, jer Srbija nije uložila ništa. U potpunosti je projekat izgrađen novcem Emirata", kazao je premijer.
"Neće zgrada ostati ni vama ni meni nego svim građanima Srbije i za to sam vam zahvalan. Želimo da se ponosimo našim gradom, našom zemljom, kao što se I ponosimo ovom zgradom danas. Pozivam sve građane da dođu i vide ovu zgradu", kazao je Vučić.
...
Albar je dodao da će cela investicija 3,1 milijardu dolara biti građena modernom tehnologijom, ali da će duh grada kakav je Beograd ostati sačuvan.
Izgradnja ovog projekta podrazumeva realizaciju četiri faze:
Prva faza obuhvata središnji deo od 90 hektara, a do kraja godine biće izgrađene prve četiri zgrade. Ona obuhvata pre svega izgradnju najvećeg tržnog centra na Balkanu, Kulu od 210 metara, hotelski kompleks, pešačko-biciklistički most koji će povezati novi i stari deo Beograda.
Druga faza baviće se uređenjem terena u blizini Brankovog mosta i sajma. Akcenat će biti na rekonstrukciji zgrada koje su proglašene za kulturno dobro.
Treća faza podrazumeva uređenje iza šoping mola i Kule Beograd gde će biti smešteni stanovi i prostor za razvijanje biznisa.
Četvrta faza predstavlja finalizaciju projekta koji obuhvata izgradnju stambenih objekata, kao i prostora za kulturne i zabavne sadržaje.
"U februaru se kreće sa prvim fazama izgradnje objekta. Dogovorili smo se da pre kraja 2016. Kula spolja bude skroz gotova", rekao je Vučić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°716
Koja je to bulja? - BW prodaje stanove sa fiksnom mesečnom ratom - 499 evra.
Prvo je išlo preko banaka, ali mislim da su ih banke odjebale jer se banditi međusobno prepoznaju, pa sad valjda ide 499 evra mesečno bez banaka.
Eno, na naslovnoj strani sajta.
To je kao Crnogorci i elitni turizam. Ko je braćo lud vama da ostavi pare?
Prvo je išlo preko banaka, ali mislim da su ih banke odjebale jer se banditi međusobno prepoznaju, pa sad valjda ide 499 evra mesečno bez banaka.
Eno, na naslovnoj strani sajta.
To je kao Crnogorci i elitni turizam. Ko je braćo lud vama da ostavi pare?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°717
Baš sam šetao pre neki dan tamo. Baš je bez veze ono. Ali ozbiljno, nije kiselo grožđe - ružno je, nekako sterilno, veštački sve izgleda.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°718
Picousti laže da je prosečna plata, koliko 700, 750 evra?
Znači DINK par sa prosečnom platom može da se otvori za BW stan.
Šta je to, naselje Stepa Stepanović?
Dakle, njima je aktuelna kampanja: stan za 499 evra mesečno za "centar centra grada".
Da se ne zezamo više.
Znači DINK par sa prosečnom platom može da se otvori za BW stan.
Šta je to, naselje Stepa Stepanović?
Dakle, njima je aktuelna kampanja: stan za 499 evra mesečno za "centar centra grada".
Da se ne zezamo više.
_____
- Post n°719
Pa koliko vekova otplacujes za trosoban? Inace mene te zgrade podsecaju na NBGD za 20 godina bice kao u blokovima
- Post n°720
Летећи Полип wrote:Baš sam šetao pre neki dan tamo. Baš je bez veze ono. Ali ozbiljno, nije kiselo grožđe - ružno je, nekako sterilno, veštački sve izgleda.
Ma kakvo kiselo grozdje, ono sto je do sada izgrasjeno je rugoba, sve osim one bele malo nize zgrade. To jedino izgleda kao nekakav 21. vek. Ostalo - sto rece Radijator - tehno Plovdiv za bogate. Vizuelni krš, totalni.
- Post n°721
ima trenutak kada ideš bici stazom tamo posle brankovog mosta, radili su kopiju njujorškog hajlajna (samo bez starog nadzemnog metroa ali ajd išla je pruga nekad) i onako random zasadili razno bilje gusto i visoko, e to je super. jedno 20 metara možda.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°722
kapetanm wrote:Pa koliko vekova otplacujes za trosoban? Inace mene te zgrade podsecaju na NBGD za 20 godina bice kao u blokovima
Nije bitno koliko se dugo plaća. Bitna je reklama 499 kao da su paketi gaća ili majica iz Arilja.
Inače, "elitno" naselje se već dugo prodaje na Kupujem-prodajem "bez provizije kupca".
Mislim, gledam kako se prodaju apartmani i vile po Porto Montenegru, Luštica Bayu, Porto Novom... Tako su i iz BW počeli, sa agentima i apartmanima za pokazivanje, a sad, brate, Kupujem-prodajem sa robom sa đubreta i 499evra mesečno, fiksna rata. (Da li je uopšte uračunata inflacija Evra?)
_____
- Post n°723
Srbin Info prenosi info sa ig stranice Moj Beograd rezerva
Турски радници претили да ће скочити с куле у Београду на води (ВИДЕО)
14:21 18.01.2022. 0
SMSFacebookVkontakteTwitterViberWhatsAppTelegram
Турски радници, према непотврђеним информацијама, претили су јутрос скоком с куле Београд, јер наводно неколико месеци нису примили плате. На лице места је изашла и полиција, међутим, о поменутом догађају се нису оглашавали.
Како наводе на Инстаграм страници „Мој Београд резерва“, на лицу места су биле две патроле полиције.
Екипа портала на градилишту код куле Београд није затекла полицију, а како смо сазнали са терена, цео догађај десило се пре више од два сата.
Наводно, поједини радници су претили скоком с куле Београд, јер нису добили плате. Ипак, убрзо су дошли ватрогасци и полиција, међутим, радници су након разговора са службеним лицима одустали од таквих намера.
Према незваничним сазнањима, њима је обећано да ће примити заостале плате.
У МУП-у нису имали сазнања о поменутом случају.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°724
Bivši bliski saradnik Željka Mitrovića Darko M. Popović na Newsmaxu tj. Novoj S kuka zbog stakala koja otpadaju s novih zgrada u Beogradu na vodi pa njegov sin mora da u zgradu ulazi kroz garažu.
https://rs.linkedin.com/in/darko-m-popovi%C4%87-597bb121b
Otpao je i deseti jubilarni stakleni fasadni panel sa pre pet meseci useljene zgrade BW Teracces. Ko želi neka čestita. Niko od nadležnih još ne reaguje. pic.twitter.com/bFms4fNVMS
— Darko Popovic (@DarkoMPopovic) June 11, 2022
Autor i producent mnogobrojnih TV emisija na TV Pink, Radio Televiziji Srbije (RTS), TV Prva.
"Paparazzo lov", "DNK", "Autostoperi", "Brak na neviđeno", "Svadba iz mog kraja", "Novi početak", "Kabina za milionera"...
Supervizor riajliti programa "Survivor".
Kasting menadžer za rijaliti program "Farma"
Direktor Promo i PR sektora TV Pink 2010.-2017.
Urednik Pink BH 2012-2017.
https://rs.linkedin.com/in/darko-m-popovi%C4%87-597bb121b
- Post n°725
Divno cudo je ta stakla do sada nisu ubila nekog...