Beograd na vodi
- Post n°351
Re: Beograd na vodi
meni ovo ulepsalo usrani dan, mozda sam zao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°353
ustvari ovaj majstor koji ce da dobije otkaz je heroj dana
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°354
Ne znam, meni malo čudan taj odnos prema nečemu što ti radiš...ali znajući koji haos vlada u projektu (komšija mi bio jedan od projektanata i pobegao vrišteći) ne čudi me da tamo vlada tako zdrava atmosfera.
- Guest
- Post n°355
nadam se da ce imati ko da ga zaposli u srbiji, jer su gradjevinske firme i te delatnosti jedne od najogavnijih uvlakaca u vucic dodik i sl guzice, nekako bi ih tik uz banke svrstao. ta vrsta olosa.
- Guest
- Post n°356
Pa ako i on ovako lepo radi (kablovi pravo kroz fasadu, ko u novogradnji u Krnjači, investitora zovu Dare Krvavi), možda bolje ne.
- Post n°357
Arkady Ivanovich wrote:ne vidim sta drugo moze biti, plakar nije jer to belo je odmah do vrata, i vrata gore i dole imaju resetku ventilacionu, jel moguce da ce tako da zamaskiraju radijatore, a jos pored strane koja je od poda do plafona u staklu, svaka cast energetska efikasnost ce jebati kevu.
ma ustvari stanarima koji tamo kupe i "kupe" stanove zelim najgoru mogucu infrastrukturu, opremu i resenja.
Izgleda da kablovi idu tuda
Inace, dovoljna je bila jedna varnica da devet spratova zahvati pozar i to na minusu u praznoj zgradi. Ko se useli unutra i zasluzuje da izgori
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°358
@blp
svuda se krati, skracuje, premoscuje, ne brini. investitori koji zele da sve ispadne kako treba, a nemaju svoju operativu, bukvalno 24h moraju da vise majstorima/podizvodjacima/kooperantima nad glavom.
svuda se krati, skracuje, premoscuje, ne brini. investitori koji zele da sve ispadne kako treba, a nemaju svoju operativu, bukvalno 24h moraju da vise majstorima/podizvodjacima/kooperantima nad glavom.
- Guest
- Post n°359
Znači varilac je ugrađivao nosač za klimu...ček bre oni će ugrađivati dvanaestice?
- Post n°360
izgleda da je skinut klip, jel neko pametniji od mene dwnldovao
_____
#FreeFacu
- Post n°361
mogu da im posaljem gentjana i dorijana, realno likovi su carevi za sve ovde mada nemaju strabag prsluke
_____
#FreeFacu
- Post n°362
našli su krivca
[size=36]Varnica izazvala požar u "BG na vodi", radnik vario nosač[/size]
Beograd -- Požar u jednoj od zgrada “Beograda na vodi“ izbio je nakon što je jedan od radnika vario nosač za klimu, nezvanično saznaje B92.net.
Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, varnica je zapalila izolaciju i vatra se nakon toga proširila.
Inače, uviđaj su prema našim saznanjima na mestu požara izvršili i peto i osmo odeljenje kriminalističke policije.
Podsećamo, požar je izbio na 10. spratu "A kule", a trojici radnika je ukazana pomoć zbog otežanog disanja.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da su u gašenju požara učestvovala 24 vatrogasca, da je verovatni uzrok elektična instalacija, kao i da će istraga utvrditi da li je požar bio podmetnut.
[size=36]Varnica izazvala požar u "BG na vodi", radnik vario nosač[/size]
Beograd -- Požar u jednoj od zgrada “Beograda na vodi“ izbio je nakon što je jedan od radnika vario nosač za klimu, nezvanično saznaje B92.net.
Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, varnica je zapalila izolaciju i vatra se nakon toga proširila.
Inače, uviđaj su prema našim saznanjima na mestu požara izvršili i peto i osmo odeljenje kriminalističke policije.
Podsećamo, požar je izbio na 10. spratu "A kule", a trojici radnika je ukazana pomoć zbog otežanog disanja.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da su u gašenju požara učestvovala 24 vatrogasca, da je verovatni uzrok elektična instalacija, kao i da će istraga utvrditi da li je požar bio podmetnut.
- Guest
- Post n°363
Blind Lime Pie wrote:Znači varilac je ugrađivao nosač za klimu...ček bre oni će ugrađivati dvanaestice?
meni je zemara iz firme koja u sezoni ugradi 20-30 klima dnevno minimum jer rade za veceg prodavca ovde, i ovlasceni su za brend, nepogresivo ubo struju u zidu, a 50 cm pored na toj visini gde je busio lepo samo sto mu ne vice poklopac od razvodne kutije. zaustavio se bukvalno na mm od sece kabla, inace i taj prodavac i ta servis firma vaze za jedne od uglednijih i boljih u ns.
- Guest
- Post n°364
jos kad bi saznali sta koji kurac ima da se vari na nosacu klime koji ide gotov uz uredjaj, bilo bi kul
kakav raspad.
kakav raspad.
- Post n°365
U ovoj fazi izgradnje oni ugradjuju klima uredjaje? Da ne spominjem o tome sto klime uglavnom kupuju sami stanari...
- Post n°366
ovakva zgrada nema centralni sistem, bice stotine klima uredjaja na njoj....? pa majstori jbte
_____
#FreeFacu
- Post n°367
Nema centralnu klimatizaciju?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°368
Tako je svuda u svetu.Arkady Ivanovich wrote:nadam se da ce imati ko da ga zaposli u srbiji, jer su gradjevinske firme i te delatnosti jedne od najogavnijih uvlakaca u vucic dodik i sl guzice, nekako bi ih tik uz banke svrstao. ta vrsta olosa.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°369
Kondo wrote:meni ovo ulepsalo usrani dan, mozda sam zao
i meni. gledala sam 4 puta, a dobar sam covek
vucicu picko.... krakata
- Post n°370
darling wrote:
vucicu picko.... krakata
red je da zapevamo
https://twitter.com/twitter/statuses/967765563614384128
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°371
Požar u jednoj od zgrada “Beograda na vodi“ izbio je nakon što je jedan od radnika vario nosač za klimu, nezvanično saznaje B92.net.
ja varim, u suštini, varioc sam...
- Guest
- Post n°372
otto katz wrote:Tako je svuda u svetu.Arkady Ivanovich wrote:nadam se da ce imati ko da ga zaposli u srbiji, jer su gradjevinske firme i te delatnosti jedne od najogavnijih uvlakaca u vucic dodik i sl guzice, nekako bi ih tik uz banke svrstao. ta vrsta olosa.
pa nisam napisao da nije nego u srbiji kazem zato sto ga mogu sad bleklistovati jer je "sjebo" drzavni projekat
- Guest
- Post n°373
bela maca wrote:Nema centralnu klimatizaciju?
pa vidis da je radijator u ormanu
- Post n°374
Kakav kdp
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°375
Stanovi bolji od ovih se prodaju za 1100-1200 po periferiji grada.