Beograd na vodi
- Post n°252
Re: Beograd na vodi
mislim da antonić jeste na apelu, nema kusturice
- Post n°253
Imaš neke sličke, tabele i to? Nisam još stigao da kupim Vreme.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°254
a jeste Antonić, to sam ja pobrkao nešto.
okačio je Gargantua rezultate na temu bgd izbori, videću možda kasnije da okačim nešto od teksta
okačio je Gargantua rezultate na temu bgd izbori, videću možda kasnije da okačim nešto od teksta
- Post n°255
E, nou frks, kupih Vreme, tj kupila vjerna ljuba.
I meni se cinilo da sam video Antonica na spisku. Vukadin se, cini me se, kloni te ekipe sad - rekao bih da dominiraju DSSovci, a Vuksdin je s njima u svadji iz jasnih razloga.
I meni se cinilo da sam video Antonica na spisku. Vukadin se, cini me se, kloni te ekipe sad - rekao bih da dominiraju DSSovci, a Vuksdin je s njima u svadji iz jasnih razloga.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°256
Čekaj, uništavaju glavnu željezničku stanicu, a nemaju novu? Revolucionarni polet.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°257
Vi napisali stranicu dok sam ja reagirao na Fićfiríćev post. Jel ostaje štajga, ili je ukidaju?
_____
- Post n°258
pa imaju novu samo je malko falična
slično se desilo i kada su kupili nove španske tramvaje, za koje se ispostavilo, kada su stigli, da ne odgovaraju visini tramvajskih stajališta a uz to nisu mogli da prođu Slavijom
slično se desilo i kada su kupili nove španske tramvaje, za koje se ispostavilo, kada su stigli, da ne odgovaraju visini tramvajskih stajališta a uz to nisu mogli da prođu Slavijom
- Guest
- Post n°259
Da. Ljudi pitaju ovde - a kako to Beogradjani da saznaju. Pa jebemumater nije to hidrant u Besnom Foku nego železnička stanica u srcu grada.
Otto evo šta su uradili. Počupali su koloseke, ostavili na glavmoj stanici samo međunarodni saobraćaj, a ostalo izmestili na suštinski nedovršenu stanicu Prokop do koje je jako teško doći, koja nema ni minimum stanične usluge. Tu se ne može ni autovoz pakovati, ne može se prići autom niti će to ikad biti moguće bez redizajna cele stanice. Ovde se može staviti primedba da ionako nemamo funkcionalnu železnicu ali to je kao da lekar kaže za pacijenta bolesnog od recimo srca - isecite mu glavu, vidite kako je nikakav.
Otto evo šta su uradili. Počupali su koloseke, ostavili na glavmoj stanici samo međunarodni saobraćaj, a ostalo izmestili na suštinski nedovršenu stanicu Prokop do koje je jako teško doći, koja nema ni minimum stanične usluge. Tu se ne može ni autovoz pakovati, ne može se prići autom niti će to ikad biti moguće bez redizajna cele stanice. Ovde se može staviti primedba da ionako nemamo funkcionalnu železnicu ali to je kao da lekar kaže za pacijenta bolesnog od recimo srca - isecite mu glavu, vidite kako je nikakav.
- Guest
- Post n°260
Izmestili bi oni i autobusku stanicu na isti način ali znaju šta bi se dogodilo: ceo grad bi se pretvorio u autobusku stanicu sa terminusima Pančevac, Žarkovo, Mostar...
- Post n°261
Hubert de Montmirail wrote:pa imaju novu samo je malko falična
Pa sad, osim perona, potrebna je zgrada, povezanost sa gradom, itd. Ne znam gde se sad pakuju vozovi, to je valjda pre radjeno u glavnoj.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°262
Ta nova, to je taj Prokop? Sve mi se čini da je to postojalo još prije 100 godina i da sam jednom na njoj i lično sišao s voza. Trebalo mi pola dana da dođem u grad.
Ali glavna stanica ostaje ili ne?
Inače sad pogledah slike, gradi se bogami, isto kao na maketi.
_____
- Post n°263
Silazio sam ja na prokopu sredinom devedesetih. Kroz oranje se probijao do puta koji sam morao pretrcavati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°264
otto katz wrote:Ta nova, to je taj Prokop? Sve mi se čini da je to postojalo još prije 100 godina i da sam jednom na njoj i lično sišao s voza. Trebalo mi pola dana da dođem u grad.
Prokop je u centru ali nema izgradjenu infrastrukturu oko njega...
Blind Lime Pie wrote:Izmestili bi oni i autobusku stanicu na isti način ali znaju šta bi se dogodilo: ceo grad bi se pretvorio u autobusku stanicu sa terminusima Pančevac, Žarkovo, Mostar...
To je plan.
Erupolis
- Guest
- Post n°265
to je bas lepo, kao oni kombi busevi u egipatskim letovalistima, stanu cim dignes ruku gde god oces
- Guest
- Post n°267
ta stanica je realno ispod neke strmine posle koje je odmah blizu stadion, jel tako?
- Guest
- Post n°268
otto katz wrote:Ta nova, to je taj Prokop? Sve mi se čini da je to postojalo još prije 100 godina i da sam jednom na njoj i lično sišao s voza. Trebalo mi pola dana da dođem u grad.
Ne. Stanicna zgrada se pretvara navodno u muzej, sve se seli na Prokop.
- Post n°269
Nepoznati investitor i nepoznata namena
- Guest
- Post n°270
Zuper wrote:otto katz wrote:Ta nova, to je taj Prokop? Sve mi se čini da je to postojalo još prije 100 godina i da sam jednom na njoj i lično sišao s voza. Trebalo mi pola dana da dođem u grad.
Ako nema infrastrukturu, onda nije centar. Nigde jos nisam video centar grada bez prilazne infrastrukture, osim na fotografijama posledica atomskog napada na Hirosimu i Nagasaki.
Cepidlacim, ali znas sta zelim da kazem.
- Post n°271
Blind Lime Pie wrote:Zuper wrote:
Ako nema infrastrukturu, onda nije centar. Nigde jos nisam video centar grada bez prilazne infrastrukture, osim na fotografijama posledica atomskog napada na Hirosimu i Nagasaki.
Cepidlacim, ali znas sta zelim da kazem.
Ce da ugrade ulicicu da se spoje sa kneza Milosa
Arkady Ivanovich wrote:ta stanica je realno ispod neke strmine posle koje je odmah blizu stadion, jel tako?
Stanica je kod Mostarske petlje, na kosini Topcideskog brda blizu stadiona JNA i muzeja 25. maj.
Dakle, kada se spusti od Tite voda dole ode Prokop na autoput "Braderhuda i jedinstva"
- Post n°273
Ne zove se dzaba "Centar"
Sve je to Europolis i Slobine zamisli...Trebaju Cokija da angazuju, on je to zapoceo, od Vuka do Prokopa...
Sve je to Europolis i Slobine zamisli...Trebaju Cokija da angazuju, on je to zapoceo, od Vuka do Prokopa...
- Guest
- Post n°274
jel se na ovoj slici gore vidi bip one fabricke zgrade? ja se uopste ne secam ni kako voz prolazi od sajma do te stanice, kroz sta, iznad ili ispod zemlje. mislim da sam jednom samo zavrsio na prokopu