Kako meni izgleda
ko je autor? bez guglanja!
- Post n°577
Re: ko je autor? bez guglanja!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°578
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°579
Nego ko je onaj Fikretov filmski kritičar?
- Guest
- Post n°580
Mislim da je bilo nemoguće pogoditi bez guglanja, ali ipak ću u spoiler
- Spoiler:
- Zoran Milanović, predsednik Republike Hrvatske
- Post n°581
Bokte.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°582
Mmm Zoki i Vesna Knežević kao žiri na nekom filmskom festivalu
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°583
U bioskopima su bile nekakve erotske nemačke produkcije, meke. Mi smo 70-ih i 80-ih godina išli u bioskop kao rojevi pčela da ga gledamo – dodaje.
otvaranje festivala: "Ulrikino rano sazrevanje", režija Udo Blitz, 1977.
- Post n°584
Ништа без Уда.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°585
Cousin Billy wrote:Mislim da je bilo nemoguće pogoditi bez guglanja, ali ipak ću u spoiler
- Spoiler:
Zoran Milanović, predsednik Republike Hrvatske
Kum krvav kao Donbas mi je bilo dovoljno sa 90% sigurnosti kažem da je Zoki autor.
Porfirije je bolje zborio o glazbi nego Zoka o filmu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°586
Не знам да ли игра за публику, али мене је освојио.
Милановић је заиста изгледа нешто гледао те има позитивно бројање од мене. Не делује ми као површно помодарство и жеља да се додвори.
Милановић је заиста изгледа нешто гледао те има позитивно бројање од мене. Не делује ми као површно помодарство и жеља да се додвори.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°587
Ma dobro, na stranu sve, portirije je za kizu intelektualac...
- Post n°588
Ako neko želi da razume položaj u kome se evropski narodi nalaze posle 1945. godine, obavezno mora da pročita Kožu Kurcia Malapartea. Ovaj roman veoma brutalno opisuje odnos nesrećnog stanovništva u Napulju i američkih, britanskih i francuskih oslobodilaca među kojima je bilo i dosta ljudi neevropskog porekla.
_____
- Post n°589
"Људи неевропског порекла”, Курцио Малапарте близак фашистима а опет апартна аристократска и боемска личност...
Танасијевић?
Танасијевић?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°590
Mislis Tanasic? Nije.
_____
- Post n°592
Bingo.
https://standard.rs/2022/10/12/nemacko-bezanje-od-sebe/
https://standard.rs/2022/10/12/nemacko-bezanje-od-sebe/
_____
- Post n°593
Дарија С. Радаковић је нова хероина српског аутошовинизма и звезда уметничког правца који је филозоф Давид Новаковић назвао „хашка уметност“. У једном од својих радова – инспирисаних зломишљу Радомира Константиновића и њеном постструктуралистичком реинтерпретацијом, које је обавио Бранимир Стојановић Трша, идеолог уметничке деконтаминације Срба – она каже да трећи српски календар креће од „деведес‘ друге“, године у којој случајни Срби верују да се остварило Константиновићево пророчанство.
Мистериозну Дарију С. посебно инспирише „деведес‘ пета“, четврта година константиновићевског календара, и у јулу је учествовала на изложби „Ово је мурал“, организованој у такозваном Центру за културну деконтаминацију поводом годишњице злочина у Сребреници. Ту је изложила стенцил, врсту мурала, „Минимални концензус“. У три реда, латиницом, на зиду ЦЗКД-а, „саборне цркве“ српског аутошовинизма, црвеним словима је исписала своје виђење „минималног концензуса“: „СРБИЈА ДА ПРИЗНА АГРЕСИЈУ / СРБИ ДА ПРИЗНАЈУ ГЕНОЦИД / И ДА ПЛАТЕ РАТНУ ОДШТЕТУ.“
_____
- Post n°595
jeste, priznajem
_____
- Post n°596
ajde evo nešto malo teže
Заиграла мечка и пред Бранденбуршком капијом! Тако би се могло рећи за стање у коме се нашла Немачка. Не, није им доскакутао онај весели меда који се надмудрује с малом Машом већ гризли. Слаба утеха ће бити разумном Немцу приповест како су и гризли од усурских мрких медведа који су, веле пре 100 хиљада година, из Источне Русије прешли на Аљаску. Јер у добу које ће бити упамћено као Украјинска криза Американци воде рат против Руса, а једино је извесна – непоправљива штета по Немачку.
_____
- Post n°597
Ово ме подсећа на неког СПСовца из народа. Вучелићев неки квазиновинар? Јесам ли близу, топло или хладно?
_____
- Post n°598
nije spsovac, koliko znam. ali jeste Vučelin Pečat.
_____
- Post n°599
Kad bi se samo Berlin i Moskva dogovorili...pa istorija ne pamti srećnije periode u povijesti