Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ko je autor? bez guglanja!

Јанош Винету

ko je autor? bez guglanja! - Page 28 Empty Re: ko je autor? bez guglanja!

Post by Јанош Винету Mon Sep 23, 2024 7:45 pm

+1

Мисли, исправите ме ако грешим, да је он некада имао објективне и дубоке увиде у друштво без таутологија и општих места. Како време пролази, његова оштрица тупи до овог тупила.

И то нам је врхунски социолог, професор на факултету.

Ако се овако настави, нећемо знати ништа о друштву, ни својем ни туђем.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 23, 2024 8:30 pm

Pazi, oduvek je bio opstemestas i srednjeputas, ali nije lupetao, tp je uglavnom bilo korektno. Ovo sad je totalno ludill. Tramp covek, Kamala AI, pa jbt, to nije ni za 4chan.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Del Cap

Post by Del Cap Mon Sep 23, 2024 8:49 pm

mnijem da u takvim moždanim padovima deluje iskrena a vrv neosvešćena želja da su stvari baš takve kakve oni opisuju. trampov izbor bi prosto legao vučićevskom poretku i nakačenim trabantima, a onima koji u dubini kapiraju da je to treš to bi bila relaksacija u vidu "pa ludilo je i kod njih tamo, nismo mi tolko loši". izbor kamale bi pak bio dosadna, stara amerika koja nije u ljubavi s nama i čiji državni vrh nije izvor baš tolikih mimova i ludačkih vesti, izvor tenzije i uopšte nešto drugačije.

prosto, njihova egzistencija u vučićevoj orbiti bi bila komotnija. u nekom trenutku ta se želja otkoči i otkliza iz racionalnog botovanja na profesorskom nivou u ludovanje.

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 23, 2024 8:53 pm

Da, sad grade celu jednu teoriju sveg kako bi opravdali kolaboraciju sa Vucicevim rezimom, a za to je onda potrebno i ovo ludjenje sa Trampom.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 5:50 am