Beli - hoće li se kandidovati
- Post n°976
Re: Beli - hoće li se kandidovati
Ja sam skontao da je u toj prici zapravo beli izdao ekipu oko sebe, i odlucio da umesto maskote koja igra ulogu koju su napisali pametniji od njega, to unovci tako sto ce da okrene curuk i popisa se na sve . To sa zaverama da je sveeee bilo isplanirano davno unapred mi zvuci previse nategnuto , na nivou price ispred prodavnice kad mi pokzuju njega kako ga sa tri godine drzi djindjic
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°977
Tako kuzim i ja, da je u vreme predsednickih bio sa ekipom iz Mladenovca koja ima ok lokalnu pricu a da je za bg izbore resio da naplati popularnost.
Sto se tice onih koji su dali podrsku, nemam nista protiv glasaca, nisu imali kristalnu kuglu ali Jovo Bakic bi trebao puno toga da objasni a ne da i dalje vrti istu pricu kao da se nista nije desilo
Sto se tice onih koji su dali podrsku, nemam nista protiv glasaca, nisu imali kristalnu kuglu ali Jovo Bakic bi trebao puno toga da objasni a ne da i dalje vrti istu pricu kao da se nista nije desilo
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°978
Burn
Hvala Serđo na lepim rečim, al teško da ima nešto od te priče. Ljubiša Preletačević Beli još prošle godine zapalio u toplije krajeve. Shvatio da su ostale kolege banalnije od njega i da smešnije od njih ne može. Ne javlja se, al bi ti reko - ljubi čika pic.twitter.com/xf3YXDjlyD
— SAMO JAKO! (@belisamojako) November 26, 2018
- Post n°979
Prc!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°980
Ne znam kad se slikao ali je Sergej ucestvovao u Jankarinoj kampanji, isao je na mitinge po Srbiji. Nije podrzavao Belog
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°981
Je l nedostaju gosn Mostarcu drugovanja sa Legijom u "Stupici"?
Koliko znam on je bio omiljeni estradni umetnik gospdodina Legije.
Ono kada se zapalila "Stupica" to je zbog reakcije Legije jer mu se se zalio gosn Trifunovic da ga neki maltretiraju jer se uradio.
Ili je samo bilo propucavanje policije, zaboravih.
Koliko znam on je bio omiljeni estradni umetnik gospdodina Legije.
Ono kada se zapalila "Stupica" to je zbog reakcije Legije jer mu se se zalio gosn Trifunovic da ga neki maltretiraju jer se uradio.
Ili je samo bilo propucavanje policije, zaboravih.
- Guest
- Post n°982
Gargantua wrote:BurnHvala Serđo na lepim rečim, al teško da ima nešto od te priče. Ljubiša Preletačević Beli još prošle godine zapalio u toplije krajeve. Shvatio da su ostale kolege banalnije od njega i da smešnije od njih ne može. Ne javlja se, al bi ti reko - ljubi čika pic.twitter.com/xf3YXDjlyD
— SAMO JAKO! (@belisamojako) November 26, 2018
NA POMOLU REŠENJE VELIKE MISTERIJE! Da li je Sergej gluplji od Bikovića?
- Guest
- Post n°983
Inače koliko se sećam Legija je pucao da bi navodno zaštitio svog prijatelja Sergeja.
- Post n°984
ma to je onaj drugi, SMS, kad je bio beba
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°985
ja sam za belog vasi potpisao kolika sam bio glupava sabancina
to fanovi sergeja vojtehovskog bikilukija nikad nece uraditi
- Guest
- Post n°987
Istina. Ti si svoj greh okajao i sad si čist pred Bogom i narodom.xie saike wrote:ja sam za belog vasi potpisao kolika sam bio glupava sabancina
- Post n°988
Gde su danas i šta rade aktivisti iz pokreta "Samo Jako!" u Mladenovcu? Kako se snalaze kao odbornici u lokalnoj mladenovačkoj skupštini, gde je i kako izgleda nova ulica koja ima tzv. prekid? Krenuli smo od legendarnog Prilepka...
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°989
preneli naravno svi opskurni SNS portali. po potpunom odsustvu intelekta i stila, rekao bih da je sam pisao na zadatu temu.
i dalje mi nije jasno kako je neko mogao da glasa za ovo. ne mozes glasati za koncept. ti glasas za coveka i za politiku, glasanjem dajes legitimitet i politicki uticaj. to sto neko nosi priglavke i belo odelo i sto se pravi da nije politicar ne znaci da nije politicar ili policijski zbir.
i dalje mi nije jasno kako je neko mogao da glasa za ovo. ne mozes glasati za koncept. ti glasas za coveka i za politiku, glasanjem dajes legitimitet i politicki uticaj. to sto neko nosi priglavke i belo odelo i sto se pravi da nije politicar ne znaci da nije politicar ili policijski zbir.
Да се изјасним и ја поводом протеста.
Да се разумемо, подржавам сваки вид протеста против ове ужегле, полуписмене, епске и крајње срамотне владавине над мојим људима, подржавам свако окупљање, сваку шетњу, сваки узвик ”Вучићу лопове!”, сваки звук пиштаљке али не подржавам наметнуту оранизацију 1од5 милиона ! Зашто ? Ево моменат…
Опозицију видим као групу рањених шакала скупљених из различитих чопора, који круже око полуживог јелена док га једе вук са својим братом. Те шакале народ не воли јер су им прокоцкали судбину након петог октобра, народ их не жели на протестима, не поготово на челу колоне. Шакали свесни тога шаљу своје школоване амбициозне шакалчиће да се утопе у масу, да направе организацију 1од5 милиона и да се нацртају на челу колоне. Тиме, опозиција има продужену руку која координира протестима. Не можете ни у једном граду да организујете протест, а да не ступите у контакт са неким из Савеза за Србију притом тај протест мора да буде назван 1од5 милиона. Верујем да поједини људи који су гласноговорници за 1од5 мил нису свесни тога, ал тако верујем да су поједини и те како свесни и да терају воденицу на опозицију. „Даћемо опозицији шансу, ако се не покажу како треба ми ћемо опет на улице”, маа дувај ресу бре. Интересне групе које су препознале тренутак могућег смештања у фотељу. Многи људи нису свесни тога, а понавља им се Отпор, понавља им се 5. октобар. Опет су вас натерали да кажете „ма боље и они што су били, него ови сад” и шта тиме добијамо ? Вртимо се у круг тридесету годину већ. Опет ће доћи демократе да демократишу 10 година, па ће се појавити нека Србенда ко Вучић па ћете из ината њега гласати, па ће вас он јебати 10 година и тако ћеш Србијо моја патити док год постојиш. Питају, а што ја нешто не урадим него само причам. Ја сам макар покушао. Имао сам и добре и лоше моменте, грешио сам, признајем. Али знам да сам увек имао најбољу намеру. Зашто нисам успео ? Зато што се никоме нисам приклонио ! Ако желиш да урадиш нешто мораш се приклонити или шакалима или вуку ! Вук држи све медије осим Н1, шакали држе Н1. У кампањи за београдске изборе нисам имао 0.1 % медија, јер нисам одговарао никоме ! Људи, немојте ме погрешно схватити али мислим да поново пуцате себи у ногу, знам да вам је догорело да бисте било шта само да овог скинемо али мислим да вас намештају да нисте ни свесни. Јебига, не могу ја да гледам са стране, придружићу се протестима, шетаћу, да не буде да сам пичка али желим свима сву срећу, видећемо се за коју годину кад скинемо вука па ћемо причати. Сетите се мојих речи, ал вероватно ће вас и тад болети к***ц јер ћемо шетати против неког новог. Љуби чика
- Post n°990
Pretpostavljam da je bar 30% komentara (ako uopste ima komentara na tim portalima) - Hahahaha, kralju, suknuo si i jednima i drugima, care, XAXAXA
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°991
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°992
Ko je pevao kad su goreli manastiri? Jel on normalan?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°993
aj dokazi da se nije pevalo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°994
Taj talog sto mu je ostao od fanova je taman na nivou te objave, odlicno je usmerena
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°995
U Sidneju, Australija, kvartovi gde žive Libanci su pucali u vazduh, slavili i šenlučili na vesti septembar 11. 2001.
- Post n°996
disident wrote:Taj talog sto mu je ostao od fanova je taman na nivou te objave, odlicno je usmerena
+1 zrelo je za savez Belog i balternative
Zapad nas mrzi, ne samo da se pevalo vec se i igralo, to ne treba dovoditi u pitanje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°997
yoyogi wrote:U Sidneju, Australija, kvartovi gde žive Libanci su pucali u vazduh, slavili i šenlučili na vesti septembar 11. 2001.
Jedna od najvecih buka kojima sam prisustvovao je bila na utakmici Partizana kada su zatrazili minut cutnje za napad na tornjeve u Njujorku, mamicu im **bem. Bila je medjunarodna utakmica, ne secam se vise koja, secam se kako su sudije gledale oko sebe misleci gde li su to dosli.
- Guest
- Post n°998
prelistao početak topica i mogu da kažem samo jedno: guverner Narodne banke Nigerije želi da prebaci milijardu dolara u Evropu, daće proviziju od 1% ako neko želi da mu se to uplati na privatan račun. detalji na PM, biće nekih sitnih početnih troškova.
- Post n°999
O kome pises Vasilije?
Pa ja sam skeptican od prve strane...
A ti ces se pokrivati za podrsku jednom pokretu, ima vremena.
Pa ja sam skeptican od prve strane...
A ti ces se pokrivati za podrsku jednom pokretu, ima vremena.