Beli - hoće li se kandidovati
- Post n°953
Re: Beli - hoće li se kandidovati
Где шљива, кајсија и дуња имају исту цену, ту нешто не ваља. Однос је отприлике 500-700-900+ (1993. је било 5-7-13 дем за литар и нико се није бунио).
То може да буде коректно само у преносном смислу, тј да је пренет ценовник из других кафића. Коректно у смислу тачног не може да буде, осим ако је то све иста ракија са овим или оним мирисом.
То може да буде коректно само у преносном смислу, тј да је пренет ценовник из других кафића. Коректно у смислу тачног не може да буде, осим ако је то све иста ракија са овим или оним мирисом.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°954
ficfiric wrote:Navodno Beli otvorio kaficNekada su saneri isli preko i sljakali po 10-15 godina, da bi otvorili kafic kada se vrate u Srbiju....
— Umrljan penom od Piva (@EolVerbal) June 27, 2018
Buljisa Preletacevic - Beli odsljakao jedne predsedncke i jedne loklane izbore za Vucica... I, "zaradio" kafic u centru Beograda, za manje od godinu dana...#BrzeJaceBolje pic.twitter.com/iEfNwhE8a5Tetka proveri mi i račun za struju kad si već krenula po administracijama, mene mrzi. Hvala
— AVE BELI (@avebeli) June 28, 2018
meni nekako zao da zezam one koji su glasali za njega. glasaci DJB su makar imali neku ideju u glavi, a ovo je nesto sacuvaj boze, potpuni disconnect od stvarnosti.
- Guest
- Post n°955
u stvari nije mi ih zao, tovaricu ih narednih 10 godina.
- Post n°956
E pa necemo tako.
Iza njega je na predsednickim izborima stajala ekipa poput Istoka Pavlovica, njuzovaca i Kesica.
Ogroman broj botova koji rade za razlicite stranke.
A mi znamo da Kesic i ostali navedeni ne rade za Vucica.
Sto je vise lazi Beli nam je drazi.
Iza njega je na predsednickim izborima stajala ekipa poput Istoka Pavlovica, njuzovaca i Kesica.
Ogroman broj botova koji rade za razlicite stranke.
A mi znamo da Kesic i ostali navedeni ne rade za Vucica.
Sto je vise lazi Beli nam je drazi.
- Guest
- Post n°957
jednom i sa tobom da se složim.
ipak mi je najzabavnije to što se autovao kao najbahatija šabančina. nekima od nas (meni) je od početka bilo jasno da je Maksimović zapravo alijas dok je Preletačević autentična ličnost. ali valjda nije bilo dovoljno ni to što ga guraju svi tabloidi i ceo medijsko-politički kompleks da se shvati očigledno.
alal mu kafić, pardon, skromne klupske prostorije u Đure Jakšića
ipak mi je najzabavnije to što se autovao kao najbahatija šabančina. nekima od nas (meni) je od početka bilo jasno da je Maksimović zapravo alijas dok je Preletačević autentična ličnost. ali valjda nije bilo dovoljno ni to što ga guraju svi tabloidi i ceo medijsko-politički kompleks da se shvati očigledno.
alal mu kafić, pardon, skromne klupske prostorije u Đure Jakšića
- Post n°958
Creepy Uncle wrote:
nekima od nas (meni) je od početka bilo jasno da je Maksimović zapravo alijas dok je Preletačević autentična ličnost.
+1
Inače, ja ne izlazim puno po tim centrogradskim kafićima. Jesu li ovo uobičajene cene? Zaječarsko, Guarana, ceđena pomorandža (0,2l)...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°959
Osim ovog asmešnog fazončića da je veliko pivo jeftinije od malog, neki prosek za random rupe sa stolovima napolju, mda.
Last edited by ♏ on Sun Jul 01, 2018 5:58 pm; edited 1 time in total
- Post n°960
Ala deru, brate... Turska kafa, sto dinara...
Ja baš retko sednem u centru, a i kad sednem samo pitam kolko treba da se plati i dam. Ali ovako, kad čovek stane i pogleda komplet ponudu... Ovo je baš dranje.
Ja baš retko sednem u centru, a i kad sednem samo pitam kolko treba da se plati i dam. Ali ovako, kad čovek stane i pogleda komplet ponudu... Ovo je baš dranje.
_____
~~~~~
- Post n°961
Uf, cudne li stvari. Zaboravljate da mu familija uopste nije slepacka i da odavno vec drzi jednu kafanu/kafic. Prateci forumske analiticare primecujem da se pocesto uklapaju sa Kurirom. Ono skriveni smisao sto budala otvorio kafanu
- Post n°962
Pa dobro, ali ta kafana/kafić je, koliko sam razumeo, u Mladenovcu. Kafić u Đure Jakšića nije tek neko proširenje porodičnog biznisa. Taj lokal sigurno nije ispod 2k evra mesečno. Pri čemu, za početak, do njega treba i doći. Interesovanje za lokale po centru grada je obično toliko, da idu na aukcijsko nadmetanje izmedju zakupaca.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°963
u mladenovcu je skuplje, centar beograda već dugo nije in
- Post n°964
Na twitteru pisu da Beli, pored dva kafica, sad otvara i pecenjaru u centru bg
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°965
pametno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°967
Taj seljak je ispočetka bio dobar izgovor onima "koji nisu ni u jednoj partiji" i kojima su "svi isti", pa im je on simpatičan, navodno neiskvaren. To je ona gomila glasnih kavanskih komentatora, koj ise kandidtuju za tastere opštinskih mupova. Glasno kažu šta "misle", da ih ne bio neko slučajno pogrešno citirao na nadležnom mestu.
Zatim je - čim je progovorio - postalo jasno da on glumi ćoravu kutiju za opoziciju. Kada je progovorio, čulo se da je to "šaner iz Žarkova", sezona 1980/81, zvuči kao Kristijan kada bi hteo da bude pesnik u stilu Miodraga Pavlovića.
A nekad... 1990. bila je partija Velika rokenrol prevara, e to je bio performans, pravi izričaj beogradskog duha, doduše, mlitavog i nesposobnog da se odbrani od gorštačkih lakata...
Zatim je - čim je progovorio - postalo jasno da on glumi ćoravu kutiju za opoziciju. Kada je progovorio, čulo se da je to "šaner iz Žarkova", sezona 1980/81, zvuči kao Kristijan kada bi hteo da bude pesnik u stilu Miodraga Pavlovića.
A nekad... 1990. bila je partija Velika rokenrol prevara, e to je bio performans, pravi izričaj beogradskog duha, doduše, mlitavog i nesposobnog da se odbrani od gorštačkih lakata...
- Post n°968
VeMac ahahaha
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°969
I naravno Beli je fan Levijatana. Nisam ni sumnjao.
Ja da sam glasao za njega samom bi sebi doživotno ukinuo glasačko pravo.
Ja da sam glasao za njega samom bi sebi doživotno ukinuo glasačko pravo.
- Post n°970
Vidi stvarno
Gari, da vadim quotove?
Gari, da vadim quotove?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°971
Bump i +1No Country wrote:Мене највише брине пустош, Ускок би рекао духовна, која остаје иза Occupy-ја, Моста, Белог и сличних једнодимензионалних виралних феномена. Мало шта је тако лоше као брз и непромишљен одговор на велики друштвени проблем.
- Post n°972
ja nisam glasao za njega, al jesam smislio slogan za poster koji je nacrtao odusevljeni ortak i koji je posle smrad koristio u kampanji, koliko je to u udarcima bicem?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°973
Iza njega je stajala ekipa oko Kesica i njuza...uz podrsku djb...uz kasniju podrsku Vucica...
On je odradio za Vucica i nabrojanu ekipu(oni su sustinski jedno iza scene) ono sto je trebao, osim djb.
A da da ne zaboravim cuvenog revolucionara Bakica.
On je odradio za Vucica i nabrojanu ekipu(oni su sustinski jedno iza scene) ono sto je trebao, osim djb.
A da da ne zaboravim cuvenog revolucionara Bakica.
- Guest
- Post n°974
o Mostu ne znam skoro ništa, ali Occupy Wall St ne bih nikad stavio u isti koš sa Belijem. mislim, Occupy je jednodimenzionalan koliko je to npr bila i Bernijeva kampanja, tj. u tome nema ničeg lošeg. 99% vs. 1%, studentski dugovi, sve je to Occupy stavio na dnevni red u Americi...Creepy Uncle wrote:Bump i +1No Country wrote:Мене највише брине пустош, Ускок би рекао духовна, која остаје иза Occupy-ја, Моста, Белог и сличних једнодимензионалних виралних феномена. Мало шта је тако лоше као брз и непромишљен одговор на велики друштвени проблем.
- Guest
- Post n°975
ficfiric wrote:
VeMac ahahaha
u čemu je fora sa Belim i tim krajem grada? ona kao klub-kafana koju je otvorio je bukvalno dva lokala od ove lokacije.