Et disi
Levica u Srbiji i svetu
- Post n°751
Re: Levica u Srbiji i svetu
Ne, mislim da bez kritike nema opstanka, to završava u nekom partijskom samovlašću, ali je ovo trenutak izgradnje strukture pa više verujem da na to treba obratiti pažnju nego na spoljnu politiku.
Et disi
Et disi
- Post n°752
et disi
Ne moramo se svi slagati oko svega a Rumbeando je uvaženi član ovog foruma, samo me drugarski nervira oko bojkot-opozicije. Imamo bias, da, ali šta se može, nismo seli i dogovorili se da ćemo da sprovodimo krvavi pir ekologije i održivog razvoja. Rekao bih da se pozicija ZLF brani civilizovano, i na isti način kritikuje, naravno uz malo forumskog začina u vidu hiperbola.
Ne moramo se svi slagati oko svega a Rumbeando je uvaženi član ovog foruma, samo me drugarski nervira oko bojkot-opozicije. Imamo bias, da, ali šta se može, nismo seli i dogovorili se da ćemo da sprovodimo krvavi pir ekologije i održivog razvoja. Rekao bih da se pozicija ZLF brani civilizovano, i na isti način kritikuje, naravno uz malo forumskog začina u vidu hiperbola.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°753
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°754
beatakeshi wrote:Mesec dana pred lokalne izbore problem je spoljna politika? Štono kažu ovde: Dajmo, nemojmo.
Bukvalno. Mislim, zasto se u poslednjih mesec dana ZLF ne bavi malo vise spoljnim politikom. Hm, zasto li bi to moglo biti, da nemaju mozda neka druga posla? Sta li se ono bese desavalo u Srbiji poslednjih mesec dana?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°755
vrisakdisident wrote:vini pu
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Guest
- Post n°756
- Post n°757
Erős Pista wrote:beatakeshi wrote:Mesec dana pred lokalne izbore problem je spoljna politika? Štono kažu ovde: Dajmo, nemojmo.
Bukvalno. Mislim, zasto se u poslednjih mesec dana ZLF ne bavi malo vise spoljnim politikom. Hm, zasto li bi to moglo biti, da nemaju mozda neka druga posla? Sta li se ono bese desavalo u Srbiji poslednjih mesec dana?
Zašto su se danas bavili?
- Post n°758
Naredio im stiftung, ofkors, a oni odgovorili "Jawohl, Mein fuhrer!". Sta drugo? Apsolutno je nemoguce smisliti drugacije objasnjenje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°759
+1
Окамова оштрица. За ЗЛФ важи да је избушен штифтунгашким кадровима и њиховим ставовима, то се просто подразумева.
Стварно ми не пада никаква другачије алтернативно објашњење. Можда немам развијену машту а можда сам и жртва пропаганде.
Тамо негде од 2000. до 2007-8 било је свакаквих организација, што домаћих подружница што имитатора, што страних представништава, самониклих удружења, НВО, фондација, итд. Данас се то свело само на немачке штифтунге. Ништа друго не улази у очи као они.
Штифтунг Роза Луксембург, штифтунг Фридрих Еберт и који још не.
Штифтунзи су опипљив механизам интеракције са младим студентима и будућим политичарима. Они нам васпитавају будућу елиту.
Сви остали видови политичког утицаја су се дебело повукли, нема опипљивог присуства ни Амера ни Руса ни Кинеза. Пара нема осим штифтунгашких пара, а са њима иде и глајхшалтунг тј. изједначавање политичких ставова.
Окамова оштрица. За ЗЛФ важи да је избушен штифтунгашким кадровима и њиховим ставовима, то се просто подразумева.
Стварно ми не пада никаква другачије алтернативно објашњење. Можда немам развијену машту а можда сам и жртва пропаганде.
Тамо негде од 2000. до 2007-8 било је свакаквих организација, што домаћих подружница што имитатора, што страних представништава, самониклих удружења, НВО, фондација, итд. Данас се то свело само на немачке штифтунге. Ништа друго не улази у очи као они.
Штифтунг Роза Луксембург, штифтунг Фридрих Еберт и који још не.
Штифтунзи су опипљив механизам интеракције са младим студентима и будућим политичарима. Они нам васпитавају будућу елиту.
Сви остали видови политичког утицаја су се дебело повукли, нема опипљивог присуства ни Амера ни Руса ни Кинеза. Пара нема осим штифтунгашких пара, а са њима иде и глајхшалтунг тј. изједначавање политичких ставова.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°761
Nema opipljivog prisustva Amera i Rusa
- Post n°762
ja ovo kapiram kao jedak sarkazam
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°763
Pošasti novinarstva
https://t.co/AglAVva5Nn pic.twitter.com/NmPrUHFrhH
— Alexander Aviña (@Alexander_Avina) June 8, 2024
- Post n°764
can relateThe day after Mexico’s leftwing ruling party Morena won a landslide victory in presidential, congressional and state elections, one executive stayed in bed all afternoon eating ice cream to try to cope.
A wealthy woman in Mexico City told friends it was time to “move to the house in Houston”, while another business leader said his WhatsApp chats were marked by a mood of “collective suicide”.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°765
Шта се све данас не продаје као левица.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°766
Del Cap wrote:Pošasti novinarstvahttps://t.co/AglAVva5Nn pic.twitter.com/NmPrUHFrhH
— Alexander Aviña (@Alexander_Avina) June 8, 2024
true story: president elect je ne tako daleka rodjaka zene mog prijatelja.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°767
Кад чујем ову кукњаву милијардерских угузуљуба:
Ја бих далеку рођаку жене пријатеља унапредио у звање сестричине. Она твом пријатељу дође квази-свастика. Овом приликом пожелео бих јој све најбоље и да служи Мексику честито и на ползу народну. Наздравље!
Ја бих далеку рођаку жене пријатеља унапредио у звање сестричине. Она твом пријатељу дође квази-свастика. Овом приликом пожелео бих јој све најбоље и да служи Мексику честито и на ползу народну. Наздравље!
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°768
Da ja imam takvu para-rođaku, unapredio bih je u rođenu sestru posle treće rakije
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°769
Jesam vam pričao kako sam svojevremeno u studentskom domu u Americi upoznao ćerku tadašnje predsednice Islanda? Prva pomisao mi je bila “e da je moj tata predsednik opštine kurac bi se ja zajebavao po studentskim domovima, a ova predsednica Islanda i kao nema para, poslala ćerku u dom”.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°770
Kad ne voli ćer! Sanader je svoju smjestio u fini stan na Manhattanu
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°771
Jedan je Ćaća! (ne ovaj lažni, forumski, sa malim slovom)
- Post n°772
Balada za Filipa
Ewan MacColl (Voice) and Peggy Seeger (Banjo).
— The Marxist Musician ☭🪕:violin::closed_book::flag_ps::flag_white:️:rainbow::flag_white:️ (@MarxistLaw) June 23, 2024
“The Ballad of Joe Stalin” pic.twitter.com/OH3FwEkLcC
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°773
Odlična pesma!
Džo kao fader faunder zelene agende.
Džo kao fader faunder zelene agende.