Stiglo nam danas rešenje Agencije za restituciju. Ćale podneo zahtev pre 15ak godina za nekih 40ak ari građevinskog zemljišta Mladenovcu. Presudili da treba da nam za to isplate oko 2000 evra (na nas 5oro naslednika) i to u jednakim ratama u narednih 5 godina. Banda lopovska...
— Miloš Adamović (@AdamovicMilos) April 12, 2021
Levica u Srbiji i svetu
- Post n°576
Re: Levica u Srbiji i svetu
Levica u raljama restitucije.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°577
Nesto zabagovalo
- Post n°578
vladaj vucicu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°579
Негде између одређивања износа за исплату и самог решења о исплати дође до неког магијског дељења са шест, јер "никад ни једна држава није то исплатила у потпуности". И то део у парама, део у новцу и део у врловажним папирима сецкано на више година.
Оно, у многим случајевима је магарац већ липсао...
Оно, у многим случајевима је магарац већ липсао...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°580
Колико је лична имовина јака у људима и колика је то светиња се тек сада види.
Могли су да праве бескласно друштво али и 100 година после "револуције" се људи сећају да су улагали сопствену имовину.
Кад је све пукло као звечка, када нема "Југословена", бедних неколико ара земље отето у име прогреса сада треба враћати.
Могли су да праве бескласно друштво али и 100 година после "револуције" се људи сећају да су улагали сопствену имовину.
Кад је све пукло као звечка, када нема "Југословена", бедних неколико ара земље отето у име прогреса сада треба враћати.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°581
Da, bas je cudno da se u kapitalistickom drustvu ljudi grcevito bore da se domognu bilo kakve imovine.Јанош Винету wrote:Колико је лична имовина јака у људима и колика је то светиња се тек сада види.
Pritom Adamovic nikada nije bio clan PRL ili neki radikalni "revolucionar", on se u toj prici pojavio tako sto je preko tw najavljivao kako ce da ospori i obori odluku Zlatica da SDU prevedu u PRL
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°582
+1
adamovic je old guard SDU, liberal
adamovic je old guard SDU, liberal
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°583
Pa da.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°584
adamović je bio predsednik sdu, a lovu je nabavljao preko stare čuvene levičarske westminster fondacije. usput je ostavio i dugove neke i blokiran račun
- Post n°585
Adamović mnogo partizanuje po društvenim mrežama da bi sada kukao na restituciju.
- Guest
- Post n°586
folirant i muljator običan, a partizanuje ko i ekipa po tviteru koja se lozi na partizanske spomenike sa instagram filterima slikane
- Post n°587
Pobedio u ratu, porazen u miru
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°588
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°591
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°592
Свим (са)радницима, весељацима и потиштеној интелигенцији и уопште свима који славе, честитам Први мај (а биће их још, тих мајева)!
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°594
kad sam imao sedam godina
o vrat mi stavili crvenu maramu
gadno je stezalo, ja se davio
pa još i danas imam traumu
a drug je rekao svima je jednako !
o vrat mi stavili crvenu maramu
gadno je stezalo, ja se davio
pa još i danas imam traumu
a drug je rekao svima je jednako !
_____
- Post n°595
Talason wrote:uranim svaki dan, ali na uranku nisam bio nikada
Ne zameri, ali kakav vucicizam
Fali jos samo - ja i ne znam sta je to, uranak, uradak... to Vesic zna, on to voli.
_____
- Guest
- Post n°596
ne, znam šta je uranak, samo mi je bilo glupo da gazim travu zbog 1. maja
- Post n°597
Talason wrote:ne, znam šta je uranak, samo mi je bilo glupo da gazim travu zbog 1. maja
Гази по стази. На траву се леже.
_____
- Post n°598
A u protocnom jezeru se...
_____
- Post n°600
In contrast to what seems to be the assumption in much public debate at the moment, I think it makes sense to emphasize that the mainstream right is the party family that receives by far the most support among the highly educated in Western Europe... 1/2 pic.twitter.com/3VUNZWClxM
— Tarik Abou-Chadi (@tabouchadi) May 20, 2021
jbg, sljakeri otisli na ekstrenu desnicu a obrazovaniji i boljestojeci ka zelenima