političko babavangisanje
- Post n°151
Re: političko babavangisanje
Problem je sto im Jeremic moze uzeti dosta glasova, to pod uslov da Jeremic izadje sa svojom listom bez djb.
- Guest
- Post n°152
još uvek će da rastu (đb), ali se stariji sve brže zasićuju
nove stranke imaju kratak vremenski prozor dok ne upadnu u grupaciju svi su oni isti
na stranu moje mišljenje o ovoj grupi preduzetnika
nove stranke imaju kratak vremenski prozor dok ne upadnu u grupaciju svi su oni isti
na stranu moje mišljenje o ovoj grupi preduzetnika
- Post n°153
I ja sam mislila da bi Vučiću bilo najbolje da raspiše vanredne izbore,
no i nije baš tako.
SPS bi dobio manje, SRS bi se tukao negde oko cenzusa (mislim da je
Šešelj podguznomuvanjem izgubio dosta glasova, kad se pojavio,
percipiran je kao neko ko hoće da ruši Vučića i još bitnije, kao neko
ko je pobedio Hag. Više nijedna od tih priča ne igra.)
ČBČ ne bi zenzusa videli više nikad.
Dveri bi porasle malo, ali mislim da bi opet morali u neku koaliciju,
a koalicija sa njima je smrt za onog ko u nju uđe (da li DJB, da li Sanda & ekipa).
Meni se čini da je DS ovom podrškom Jankoviću sebi osigurao cenzus.
E sad, kako bi sam SNS prošao to je pitanje, ako se podele u dve grupe,
Vučićevu i Nikolićevu, postoji šansa da ukupno uzmu manje no što bi uzeli
da izađu zajedno. I ma koliko delovalo smešno na prvi pogled, najveću
štetu je njima napravio Velja.
Čini mi se da će kulirati sad vanredne izbore, možda i rizikovati predsedničko mesto,
a da će sledeće godine, uz beogradske, ubaciti i njih. Imaju dovoljno vremena
da se konsoliduju i da iz stranke eliminišu uticaj Nikolića, naravno ukoliko izgubi.
no i nije baš tako.
SPS bi dobio manje, SRS bi se tukao negde oko cenzusa (mislim da je
Šešelj podguznomuvanjem izgubio dosta glasova, kad se pojavio,
percipiran je kao neko ko hoće da ruši Vučića i još bitnije, kao neko
ko je pobedio Hag. Više nijedna od tih priča ne igra.)
ČBČ ne bi zenzusa videli više nikad.
Dveri bi porasle malo, ali mislim da bi opet morali u neku koaliciju,
a koalicija sa njima je smrt za onog ko u nju uđe (da li DJB, da li Sanda & ekipa).
Meni se čini da je DS ovom podrškom Jankoviću sebi osigurao cenzus.
E sad, kako bi sam SNS prošao to je pitanje, ako se podele u dve grupe,
Vučićevu i Nikolićevu, postoji šansa da ukupno uzmu manje no što bi uzeli
da izađu zajedno. I ma koliko delovalo smešno na prvi pogled, najveću
štetu je njima napravio Velja.
Čini mi se da će kulirati sad vanredne izbore, možda i rizikovati predsedničko mesto,
a da će sledeće godine, uz beogradske, ubaciti i njih. Imaju dovoljno vremena
da se konsoliduju i da iz stranke eliminišu uticaj Nikolića, naravno ukoliko izgubi.
- Post n°154
Kako god da bude posle proslogodisnje extra prljave kampanje naredna, ako bude parlamentarnih, bice brutalna uz uterivanje pameti bez ustezanja
- Post n°156
Ne znam gde bih, a ima i nagađanja pa može i ovde.
Dobra, baš dobra Vesna Pešić jutros na N1.
http://rs.n1info.com/a224543/Vesti/Vesti/Vesna-Pesic-Vlast-nema-kandidata.html
- Post n°157
plachkica wrote:
Dobra, BASH dobra, Vesna Peshich wrote:Govoreći o kandidatima opozicije, smatra da Saša Janković i Vuk Jeremić imaju najviše šanse.
.....shanse da prebace 5%
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°158
Naravno, pobedice nepostojeci kandidat nepostojece stranke kojoj ne verujes dovoljno da joj das potpis kako bi uopste nastala.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°159
Ne čudi me od nekoga ko se napaja informacijama na DJV-ovom veličanstvenom izvoru.
- Post n°160
Vesna Pešić je bila grozna kao po običaju, uz očekivano totalno odsustvo blama i odgovornosti za svoje političke poteze, načela i delanja u prošlosti. Toliko gluposti izreći za tako malo vremena zaista nije lako, a poseban vrhunac je bila priča o dirljivom, pozitivnom meksičkom nacionalizmu koji stalno pita šta se misli o njihovoj hrani (wtf?)
Karambitu treba izopštiti iz političkog života. Što je imala da kaže, rekla je zajedno sa Vukom, Zoranom, Čedomirom i drugim pajtosima.
Karambitu treba izopštiti iz političkog života. Što je imala da kaže, rekla je zajedno sa Vukom, Zoranom, Čedomirom i drugim pajtosima.
- Post n°161
U pravu je Vesna kad kaze da je dobro sto ce ici i Jankovic i Jeremic. Nema velikog preklapanja kod njih i mogu izvesti vise glasaca nego da ide samo jedan od njih, sto smanjuje procenat Vucicu. Onda u drugi krug idemo sa motivisanijom opozicijom i sns-ovim glasacima koji ce biti iznenadjeni sto im Vucic nije pobedio u prvom krugu... a treba i dva puta organizovati bugarske vozove, i sl.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°162
ficfiric wrote:U pravu je Vesna kad kaze da je dobro sto ce ici i Jankovic i Jeremic.
Потпуно се слажем да је то јако добро из разлога што ће оба та крила лажних грађаниста (гледано по томе ко стоји иза њих) доживети трајан пораз. (ускокова прогноза: Јанковић 4. место Јеремић 5. место, а уколико лажни социјалисти, спс, избаце свог кандидата, онда се померају на 5. и 6. место) Такође је добро што нема окупљања око једног кандидата јер би ликови попут #шутановац #пешић #душанпетровић #чеда окрњили кредибилитет и најбољем кандидату.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°163
Кахм, кахм, Вилијамеее, почни да правиш селекцију филмова које ћеш ми послати.
Saša Radulović Retweeted
Dule Nedeljković [ltr]@hedi011[/ltr] 13h[size=1]13 hours ago
More
Obračun između Jankovićevih i Jeremićevih pristalica postaje sve zabavniji pa, kako ćete na Vučića tako nenormalni jebote???[/size]
Saša Radulović Retweeted
Dule Nedeljković [ltr]@hedi011[/ltr] 13h[size=1]13 hours ago
More
Obračun između Jankovićevih i Jeremićevih pristalica postaje sve zabavniji pa, kako ćete na Vučića tako nenormalni jebote???[/size]
_____
- Post n°165
Змаја 2.0
_____
- Post n°166
Pa nije ovo protiv kandidata, nego protiv nesloge u opozicionim redovima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°168
SNS i koalicija(sns+sdps+pups+ostali) 60%-nema sanse da je ovo tacno.
Zanimljivo da je od leta u svakom isptiivanju Bebinog Faktora, mesecno, dveri rastu.
Zanimljivo da je od leta u svakom isptiivanju Bebinog Faktora, mesecno, dveri rastu.
- Post n°169
PUPS 3,2?
Kako jbt?
A sns bez pups-a 51,2%?
Kako jbt?
A sns bez pups-a 51,2%?
- Post n°170
Ljajic 3%
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°171
Ma gluposti Bebe da ubije u pojam protivnike. SNS koalicija je dobila 48% na proslim izborima, cak i da im je skocio rejting nema sanse da je to bilo za 12%
- Post n°173
A, sto kod Vucica nema Dacica a kod Tome ima?
Nenad Popovic 2.5-3%
Nenad Popovic 2.5-3%
- Post n°174
Дачић је рекао да ће СПС подржати Вучића ако се кандидује.
- Post n°175
Zanimljivo, pa to znaci da Toma ima vise od 36% ako bi ga Dacic podrzao kao Vucica, na 40% mozda jace. I to znaci da je Vucic samostalno ispod 50% cak i po Bebinom FP. E, sada, kako je sns ima vise od 50% ako je Vucic=sns? U stvari, Vucic ima jaci rejting od sns.