Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

političko babavangisanje

Erős Pista

političko babavangisanje - Page 6 Empty Re: političko babavangisanje

Post by Erős Pista Mon Jan 30, 2017 4:24 pm

uskok i ajduk wrote:Само партијски војници срљају.
    političko babavangisanje - Page 6 3579118792

Ču, srljaju. Nisi im dao ni potpis za formiranje stranke, a onamo ćućoriš sa Raduletom preko talasnih dužina. Pa nije dosta da samo sediš kod kuće i jako želiš. Ako misliš da su oni "jedina nada za građansku Srbiju", ili kako si već beše napisao, a misliš i još si nas sve ubeđivao da glasamo za njih, pa onda im bar daj taj jebeni potpis. Niko ne može sa sigurnošću da zna šta će oni u budućnosti raditi, tako je sa svim političkim akterima, ali tu nikad nema garancija. Ako se kladiš na njih, onda kupi taj loz već jednom.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Bluberi

Post by Bluberi Mon Jan 30, 2017 4:24 pm

Nesrećnici navijaju za objedinjavanje izbora, jer ako budu samo predsednički neće biti u prvon planu borbe protiv Vučića. Taština je čudo.
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Mon Jan 30, 2017 4:25 pm

@Will

Aaaa, nikad se ne zna ko gleda te spiskove, pusti ti to.

_____
    alt-lib
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jan 30, 2017 4:26 pm

et Kinder

To mi nije palo na pamet, ali ima smisla. Ubrzano postaju marginalizovani, ali sopstvenom krivicom.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Mon Jan 30, 2017 4:29 pm

Kinder Lad wrote:Pa jel se ceka narodni ili gradjanski kandidat?

То је вештачки супротстављено једно са другим од стране политичких позера и духовних љотићеваца. Слично вештачки као либерализам (десница) и социјалдемократија (левица) а ДЈБ их уједињује у социјал-либерализму. Тако и овај кандидат мора да буде и патриотски (народни) и грађански. Уколико ДЈБ стварно жели да мења суштински Србију.

Вилијам wrote:Ako se kladiš na njih, onda kupi taj loz već jednom.

Па цела моја ближа и даља околина је гласала за њих, на прошлим изборима. И на претпрошлим. Али и они треба да оправдају поверење. Није то дато једном заувек.

_____
    "Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
    Kinder Lad

Post by Kinder Lad Mon Jan 30, 2017 4:34 pm

Naravno, pa Sasha je izmislio socijal-liberalizam, niko se toga nije setio do sada.

_____
    alt-lib
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jan 30, 2017 4:36 pm

Pa nije potpis nagrada za "opravdano poverenje", nego upravo znak poverenja, preduslov da se uopšte ozbiljno bave politkom. Kad ćeš da im daš potpis, kad pobede sa "narodnim kandidatom" i zavedu sistem? Pa tad im neće ni trebati tvoj potpis, treba im sad, da bi osnovali stranku. Ako iznevere tvoje poverenje, sledeći put nemoj glasati za njih, to je bar prosto. Ali uslovljavati potpis potreban za osnivanje stranke, "opravdanim poverenjem" je van pameti. Oni (ili bilo ko) mogu opravdati ili ne opravdati poverenje tek kad dođu na vlast i budu u prilici da sprovode svoju politiku, a tad im potpis neće ni trebati.

Last edited by William Murderface on Mon Jan 30, 2017 4:38 pm; edited 2 times in total

_____

паће

Post by паће Mon Jan 30, 2017 4:36 pm

Ех, та тактика на крају упали. Све чекаш повољан тренутак, а онда педесет година касније испаднеш првоборац.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Jan 30, 2017 6:12 pm

tako je i čiča čekao

Post by beatakeshi Mon Jan 30, 2017 6:32 pm

... pa je danas prvoborac.
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Mon Jan 30, 2017 6:43 pm

beatakeshi wrote:... pa je danas prvoborac.
    političko babavangisanje - Page 6 1233199462 Do-bar.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Mon Jan 30, 2017 7:01 pm

Kinder Lad wrote:Naravno, pa Sasha je izmislio socijal-liberalizam, niko se toga nije setio do sada.

Kao sto se sejlor jednom izvinjavala zbog cirilice, političko babavangisanje - Page 6 4101625831 najpre primi moje izvinjenje shto pishem latinicom, kompjuter zeza. Da, Sahha je pionir socijal-liberalizma, gradjanskog patriotizma i vrlo moguce, politickog profesionalizma. (prvo sigurno, druga dva su na testu političko babavangisanje - Page 6 4101625831 ) A kako znam? Jer je testirano. Izneo je socijal-liberalni program i povukao se (dao ostavku) kada nije pochela realizacija. Poze me ne interesuju, potrebno mi je uverenje, u praksi, rillajfu, da se politichar drzi ideje. Ako DJB ne kandiduju gradjanskog patriotu onda to nije to.

Vilijam wrote:Ali uslovljavati potpis potreban za osnivanje stranke, "opravdanim poverenjem" je van pameti.

Drugi su ovde Radula uslovljavali da odgovara na besmislene optuzbe DojceVelea i Vucicevih tabloida, ili da Jankovicu pruzi podrsku ili ... A ja sam jedini koji ih programski uslovljavam, cak me ne interesuje ni ko ce biti kandidat, samo da bude na pozicijama gradjanskog patriotizma. (ne, Jeremic nije sushtinski na tim pozicijama, Jeremic je patriotski pozer, slicno Koshtunici, a ne patriotski gradjanista)

_____
    "Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
    Veletin

Post by Veletin Mon Jan 30, 2017 7:08 pm

Нека моле Бога да Вучић не распише превремене парламентарне изборе.
    Zuper

Post by Zuper Mon Jan 30, 2017 7:14 pm

Veletin wrote:Нека моле Бога да Вучић не распише превремене парламентарне изборе.

Kada smo vec na temi predvidjanja kako cenis rezultate?
    Veletin

Post by Veletin Mon Jan 30, 2017 7:18 pm

Zuper wrote:
    Veletin wrote:Нека моле Бога да Вучић не распише превремене парламентарне изборе.

Kada smo vec na temi predvidjanja kako cenis rezultate?

Чега, председничких ?

Zuper

Post by Zuper Mon Jan 30, 2017 7:22 pm

stranke
    Veletin

Post by Veletin Mon Jan 30, 2017 7:30 pm

Не могу да проценим, мислим да ће блок око Јеремића направити изборну листу ако буду одржани превремени парламентарни избори. ДС ће одлазак регионалних партија надоместити уз помоћ странчица и грађанских покрета који су подржали Јанковића.
    ДЈБ и Двери неће имати другог избора него да направе заједничку листу.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jan 30, 2017 7:33 pm

Ako ne utrce u tu jeremicevsku koaliciju.

_____

Veletin

Post by Veletin Mon Jan 30, 2017 7:37 pm

William Murderface wrote:Ako ne utrce u tu jeremicevsku koaliciju.

Too Much, Too Little, Too Late
    Zuper

Post by Zuper Mon Jan 30, 2017 7:42 pm

Veletin wrote:Не могу да проценим, мислим да ће блок око Јеремића направити изборну листу ако буду одржани превремени парламентарни избори.  ДС ће одлазак регионалних партија надоместити уз помоћ странчица и грађанских покрета који су подржали Јанковића.

Mislim da bi dveri u tom slucaju ponovo sa dss. Sam dss je rekao da ako budu izbori i za skusptinu da ce podrzati Obradovica. Dveri i Obradovic se krecu 4-4.5% u toj tvojoj varijanti, dss donosi jos 1-1.5%.
    DJB ima ozbiljan problem jer im Jeremic preuzima jako veliki deo biraca plus NDB u Beogradu za Jankovica tj. ds, prilican problem. DJB je napravio neke velik strateske greske, tj. rizikovali su i sada su im skoro sve opcije lose, samo neke manje lose. To je moje misljenje. Posle izbora Jeremija pravi svoju stranku, verovatno ce imati i klub u skupstini. Radulovic ce morati da se povinuje Jeremiji ako zeli da prezivi.
    Veletin

Post by Veletin Mon Jan 30, 2017 7:45 pm

Zuper wrote:
    Veletin wrote:Не могу да проценим, мислим да ће блок око Јеремића направити изборну листу ако буду одржани превремени парламентарни избори.  ДС ће одлазак регионалних партија надоместити уз помоћ странчица и грађанских покрета који су подржали Јанковића.

Mislim da bi dveri u tom slucaju ponovo sa dss. Sam dss je rekao da ako budu izbori i za skusptinu da ce podrzati Obradovica. Dveri i Obradovic se krecu 4-4.5% u toj tvojoj varijanti, dss donosi jos 1-1.5%.
    DJB ima ozbiljan problem jer im Jeremic preuzima jako veliki deo biraca plus NDB u Beogradu za Jankovica tj. ds, prilican problem. DJB je napravio neke velik stretske greske, tj. rizikovali su i sada su opcija skoro sve lose, samo neke manje lose. To je moje misljenje. Posle izbora Jeremija pravi svoju stranku, verovatno ce imati i klub u skupstini.

+ 1000, и сад нема назад, до избора може бити само горе.
    Veletin

Post by Veletin Mon Jan 30, 2017 7:54 pm

Такође, очекујем да поклекну под притиском и одустану од #луткарморапрви.
    kapetanm

Post by kapetanm Mon Jan 30, 2017 8:49 pm

Kad bi se sad raspisali vanredni parlamentarni, bilo bi interesantno ko bi uopste presao cenzus. DJB moguce ovaj put ne - izgubili su nade svojih glasaca, realno kad sagledas u Skupstini su do sada se drzali opstih mesta i defanzive. DS takodje verovatno ispada, nema tu vise strasti, Jankovic je dovoljno mudar da se odupre da ga koriste za svoje potrebe u toj kampanji. E Jeremija moze da osnuje stranku, prepoznatljiv je ali ne mogu da procenim kako bi prosao.
    Tek, i u tom slucaju SNS izlazi jak kao beton sa natpolovicnom vecinom. Dorsi i vojvoda dobijaju vise.
    Da sam na Vucicevom mestu odmah bi isao na vanredne izbore
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Jan 30, 2017 8:52 pm

Naprotiv, verujem da je DJB sada jaci nego pre izbora. Glavna smetnja im je bilo nepoverenje da ce preci cenzus. U medjuvremenu nisu imali prilike da ozbiljnije izgube podrsku

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jan 30, 2017 8:55 pm

+1

I ja predvidjam rast za DJB.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 11:20 pm