porazavajuce, zaista: od zemlje koja je nudila svetu 'alternativu', stigosmo do toga da mi nemamo alternativa
duplo golo!
xie saike wrote:ne secam se da se guslalo ubi zakolji za sve sto nije srpsko, a ni da su najveci kriminalci u drzavi bili glavni i odgovorni
Е црни Гари... ако је игде сасвим лако доказивати криминалитет комуњарског система, то је на примерима Звезде, Партизана, и тако редом.xie saike wrote:ali bi sigurno bila isto mafijasko-fasisticko smece kao sto jeste u celom periodu nakon sfrj.
.@Ceda_Jovanovic: Drago mi je što onome ko se divi Legiji ja ne odgovaram. pic.twitter.com/I7r8EI6SwZ
— LDP (@LDP) December 3, 2018
Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno–demokratske partije Srbije, imenovan je za savjetnika člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.
UHAPŠEN MILOJKO PANTIĆ! Kolima udario u interventnu, pa pobegao s lica mesta! VOZIO BRANKOVIM MOSTOM U SUPROTNOM SMERU!
Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je sinoć, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu!
Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice.
Kako saznajemo, Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru! Ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila.
Kako saznajemo, u ovom incidentu nije bilo povređenih.
Uskoro opširnije...
Filipenko wrote:Evropske vrednosti.
Legijina remek dela dobila su konkurenciju u NIN-u, Danasu, nepotpisanim redakcijskim komentarima i glupim kolumnama. pic.twitter.com/oDNKMb3ydT
— Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) November 30, 2019
DVOSTRUKI TRETMAN
EU FAVORIZUJE ĐILASA I SERGEJA! SAMO S NJIMA HOĆE SASTANAK! Čeda poludeo pa opleo: Spletkarite nam iza leđa s fašistima!
Lideri Saveza za Srbiju na čelu sa Draganom Đilasom i Boškom Obradovićem, kao i članovi Pokreta slobodnih građana jedini su od cele opozicije u Srbiji, dobili priliku da se sastanu sa delegacijom Evropskog parlamenta, saznaje Kurir!
Tako će se favorizovani članovi opozicije sastati sutra sa predsedavajućim Odborom za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom, izvestiocem za Srbiju Vladimirom Bilčkim i liderom Evropske narodne partije Manfredom Veberom, a to je izazvalo žestoke reakcije kod ostatka opozicionih predstavnika.
Među prvima je reagovao lider LDP Čedomir Jovanović koji je rekao da se "s fašistima spletkari iza leđa".
- Halo Weber, Bilčik, EU, zar je malo vaših gluposti u BiH, ALB, MKD pa kao GRU i sa fašistima morate da spletkarite nama iza leđaa, zaboravite Okrugli sto - napisao je Jovanović.
Prethodno je Veber na sastanku s predsednikom Aleksandrom Vučićem rekao: "Imaću sastanak sa svim političkim snagama u Srbiji i, ako budem imao priliku, ja ću to uraditi".
Predsednik Vučić pozdravio je susret delegacije sa, kako se izrazio, "njegovim političkim protivnicima" i to ocenio kao demokratski potez. - Siguran sam da će mnogo mudrih ideja za rešenje pitanja Kosova čuti od Boška Obradovića i Dragana Đilasa- rekao je Vučić.
Oglasila se i Tatjana Macura, koja je predstavnike EU podsetila da nije prvi put da favorizuju pomenute dve opcije.
Tatjana Macura
@TatjanaMacura
This is not the 1st time that our EU friends ignore the fact that there are not only 2 opposition organisations in Serbia. We hope that you are not private mediators for only 2 political organisations and that you are not deliberatly ignoring SMS, Nova stranka, SPAS, LDP, LSV...
Halo Weber, Bilčik, EU
Čadahu wrote:Zvono... to je najšire nešto što sam mogao da ponudim. Ja ne mogu da guram ljude u LDP. I meni je tesan LDP. Svaka stranka mi je tesna. Moj život je mnogo širi od toga.