disident wrote:Licno dobijam od monahinje koja je jedno vreme bila admin naci grupe na fb i misli da sam na pravoj straniWilliam Murderface wrote:Au
Can't make this shit up!
disident wrote:Licno dobijam od monahinje koja je jedno vreme bila admin naci grupe na fb i misli da sam na pravoj straniWilliam Murderface wrote:Au
disident wrote:Jesam vam pricao kada sam preko laznog zenskog profila krenuo sa neobaveznim caskanjem sa jednim istaknutim mladjim nacosem, da bi se posle par sati razvila ljubav izmedju dvoje mladih istih naci razmisljanja u ovom degenerisanom svetu i da sam dobio, ne lazem, slike lika u ss uniformi
I slike macke
disident wrote:UfDjamolidine Abdoujaparov wrote:Tamna strana živog zida
zanimljiv tekst, šta znaju resident poznavaoci scene o ovim likovima? disidente?
i ko sve sa levice pravi akcije protiv deložacija?
ovo je jedan od problema na kojima bi levica najviše trebalo da insistira. gde da se organizuje akcija nego tamo gde penzionerku, bivšu kuvaricu u Trudbeniku izbacuju iz sobe od 9 kvadrata koja se nalazi u propaloj baraci?
Izbegavam da se bavim ovim stvarima, poznajem autora teksta, ali ne bih ulazio dalje javno, jer imam svoju teoriju o levim ucesnicma. Desna ekipa je skup imbecila, msm na ove andjele cuvare, klasicne lozane sa izuzetno niskim iq, koji su uspeli da se zalepe za najocigledniej saradnike db poput pocuce i ristica, i da se zalepe za delozacije jer su u protekle dve godine sve druge srbske teme dozive potpuni fijasko. Onaj prikriveni naci skup mars za krajinu npr je okupio toliko malo ljdui da su sami organizatori pizdeli na fb.
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Tamna strana živog zida
Otpor deložacijama, pored borbe za egzistencijalna prava stanovnika i stanovnica Srbije, postaje i mesto sučeljavanja suprotstavljenih političkih pozicija. Koliko i kakve posledice učešće desničarskih organizacija u rešavanju socijalnih problema ljudi ima na buduće političko pozicioniranje i delovanje levice?
zanimljiv tekst, šta znaju resident poznavaoci scene o ovim likovima? disidente?
i ko sve sa levice pravi akcije protiv deložacija?
ovo je jedan od problema na kojima bi levica najviše trebalo da insistira. gde da se organizuje akcija nego tamo gde penzionerku, bivšu kuvaricu u Trudbeniku izbacuju iz sobe od 9 kvadrata koja se nalazi u propaloj baraci?
Predvodnik NJS-a je Igor D. Jakšić, koji je devedesetih radio u Službi državne bezbednosti, a do sredine prošle godine bio pripadnik SNS-a.