Desnicarski topik
- Guest
- Post n°227
Re: Desnicarski topik
Negde je kacena kolumna Slobodana Antonica gde se zali na onu predstavu i na "srpsko-hrvatski jezik".
Pisem nesto dosadno, pa jednim uhom bindzujem predavanja oca Jovana Culibrka, kao sto je razumno ciniti i kaze na jednom mestu Culibrk da je to jedan jezik sa dva idioma.
time je resena stvar.
Pisem nesto dosadno, pa jednim uhom bindzujem predavanja oca Jovana Culibrka, kao sto je razumno ciniti i kaze na jednom mestu Culibrk da je to jedan jezik sa dva idioma.
time je resena stvar.
- Guest
- Post n°228
evo za suvara i uskoka dobar materijal, novi pastir
https://www.nytimes.com/2017/10/10/magazine/the-prophet-of-germanys-new-right.html
https://www.nytimes.com/2017/10/10/magazine/the-prophet-of-germanys-new-right.html
Kubitschek does not officially belong to the AfD — he and his wife applied and were rejected as too radical in 2015, when the party’s leadership was more moderate — and he doesn’t see party politics as his domain. (His wife has since joined the party.) He prefers to promote his ideas in what he calls the meta-political realm, where he can sway a culture that, in his view, is dominated by leftist thinking. Kubitschek does not hesitate to provoke in the service of his New Right cause, but he also has a talent for couching his illiberal ideology in innocuous-seeming, even liberal-sounding precepts that keep him within the bounds of acceptable discourse even as he expands them. The idea, for instance, that no one should be forced to abide by a strict ideology sounds wholly unobjectionable. But for Kubitschek and his fellow New Right thinkers, the roster of strict ideologies includes liberalism, multiculturalism, egalitarianism and feminism, all of which are “social experiments” (as Kubitschek puts it) imposed by the political elite on the unwilling Volk.
- Guest
- Post n°229
ne znam u kojoj meri pratite ludacku desnicu na internetu, da je Przun tu on bi znao o cemu pricam.
Ima taj alt right vloger Black Pigeon Speaks, sto je naglo postao mnogo popularan jer pravi vrlo kvalitetne vlogove, a govori bas istinske gadosti, kako zene ne treba da glasaju i kako SAD nikad nece imati single payer zdravstvo jer ima previse crnaca.
Lauren Southern znate ko je. to ona ona sto su je italijanske vlasti sprecile da pravi gluposti sa izbeglicama, na onom njenom Defend Europe brodu. Kanadska libertarijanka tipa 92o godiste.
U svakom slucaju napravili su video skupai promovisu jedno drugo, te je ceo desnicarski internet polludio i pretvorio se u gomilu tinejdzerki, navijaju da se smuaju, pricaju kako bi im deca bila lepa i kako su mnogo slatki zajedno
Ima taj alt right vloger Black Pigeon Speaks, sto je naglo postao mnogo popularan jer pravi vrlo kvalitetne vlogove, a govori bas istinske gadosti, kako zene ne treba da glasaju i kako SAD nikad nece imati single payer zdravstvo jer ima previse crnaca.
Lauren Southern znate ko je. to ona ona sto su je italijanske vlasti sprecile da pravi gluposti sa izbeglicama, na onom njenom Defend Europe brodu. Kanadska libertarijanka tipa 92o godiste.
U svakom slucaju napravili su video skupai promovisu jedno drugo, te je ceo desnicarski internet polludio i pretvorio se u gomilu tinejdzerki, navijaju da se smuaju, pricaju kako bi im deca bila lepa i kako su mnogo slatki zajedno
- Post n°230
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Korisnik
- Post n°231
'95
https://www.google.rs/search?q=Lauren+Southern&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjR6ufw0JPXAhXIbZoKHZ-_Cp4QiR4IpwE&biw=1366&bih=648#imgrc=mKAI2WgBWyKiWM:
https://www.google.rs/search?q=Lauren+Southern&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjR6ufw0JPXAhXIbZoKHZ-_Cp4QiR4IpwE&biw=1366&bih=648#imgrc=mKAI2WgBWyKiWM:
- Post n°233
ok je, al ja u principu ne mogu te srcolike slovenke iz praslovenske prapostojbine
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°234
Dirljivo.
- Guest
- Post n°235
opisi svoj savrseni prvi dejt?
idemo da spasavao golubove, posle pucamo na izbeglice direktno s broda!
idemo da spasavao golubove, posle pucamo na izbeglice direktno s broda!
- Post n°236
Varg's not buying it. Southern spijunka koja svojom lepotom zavodi zagorele bele desnicare. Wake up sheeple!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°237
Bila je ona mala nacoškinja iz ruskog pitera koja se noćom gengbengovala sa crncima za potrebe sedme umetnosti, daj bože da je i ova u tom fazonu
- Post n°238
^^32 sekunde i vec sam umro
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°239
"O ljudima govore dela i odijela"
Predsednik Matice srpske
Predsednik Matice srpske
- Post n°241
Ал' црвен изнутра, вири му!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°242
matica je postala zajebanije uporiste kretena od kcns kad su ga preuzeli treca srbija i fajgelj, full tamjan i velikosrbovanje je sad jedino na dnevnom redu.
- Guest
- Post n°243
Tamna strana živog zida
zanimljiv tekst, šta znaju resident poznavaoci scene o ovim likovima? disidente?
i ko sve sa levice pravi akcije protiv deložacija?
ovo je jedan od problema na kojima bi levica najviše trebalo da insistira. gde da se organizuje akcija nego tamo gde penzionerku, bivšu kuvaricu u Trudbeniku izbacuju iz sobe od 9 kvadrata koja se nalazi u propaloj baraci?
Otpor deložacijama, pored borbe za egzistencijalna prava stanovnika i stanovnica Srbije, postaje i mesto sučeljavanja suprotstavljenih političkih pozicija. Koliko i kakve posledice učešće desničarskih organizacija u rešavanju socijalnih problema ljudi ima na buduće političko pozicioniranje i delovanje levice?
zanimljiv tekst, šta znaju resident poznavaoci scene o ovim likovima? disidente?
ovo je jedan od problema na kojima bi levica najviše trebalo da insistira. gde da se organizuje akcija nego tamo gde penzionerku, bivšu kuvaricu u Trudbeniku izbacuju iz sobe od 9 kvadrata koja se nalazi u propaloj baraci?
- Post n°244
Ja cu da vam ostavim nesto vruce, sa samog izvora pre par minuta
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°245
Au
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°246
pa zar nije ovde cela polemika oko ovoga bila sa frnjauoom koji nije video potrebu za organizovanjem po tom pitanju.
btw, problem je ovde kao i obicno to sto nacionalizam u srbiji funkcionise doslovce kao cetnicki pokret kapitala. dakle potuljena kolaboracija. fol napadaju a u stvari cuvaju ledja.
btw, problem je ovde kao i obicno to sto nacionalizam u srbiji funkcionise doslovce kao cetnicki pokret kapitala. dakle potuljena kolaboracija. fol napadaju a u stvari cuvaju ledja.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°247
UfDjamolidine Abdoujaparov wrote:Tamna strana živog zida
Otpor deložacijama, pored borbe za egzistencijalna prava stanovnika i stanovnica Srbije, postaje i mesto sučeljavanja suprotstavljenih političkih pozicija. Koliko i kakve posledice učešće desničarskih organizacija u rešavanju socijalnih problema ljudi ima na buduće političko pozicioniranje i delovanje levice?
Izbegavam da se bavim ovim stvarima, poznajem autora teksta, ali ne bih ulazio dalje javno, jer imam svoju teoriju o levim ucesnicma. Desna ekipa je skup imbecila, msm na ove andjele cuvare, klasicne lozane sa izuzetno niskim iq, koji su uspeli da se zalepe za najocigledniej saradnike db poput pocuce i ristica, i da se zalepe za delozacije jer su u protekle dve godine sve druge srbske teme dozive potpuni fijasko. Onaj prikriveni naci skup mars za krajinu npr je okupio toliko malo ljdui da su sami organizatori pizdeli na fb.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°248
@ostap
a pa ne znam, biće da je to bilo u nekom periodu kad sam slabije svraćao na forum...
a pa ne znam, biće da je to bilo u nekom periodu kad sam slabije svraćao na forum...
Last edited by Djamolidine Abdoujaparov on Sun Nov 05, 2017 1:37 pm; edited 1 time in total
- Post n°249
....William Murderface wrote:Au
Last edited by disident on Sun Nov 05, 2017 2:04 pm; edited 1 time in total
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°250
Naravno. Od ovih navedenih Dveri jos deluju i najcistije. Ovi ostali SNS plus panduri. Kakav otpor, kakvi kurci palci. Reketasi najobicniji.
Et ostap
Et ostap
_____