Делује ми да би поксовци бедили за прса.
Miloš Francuz i Novi DSS
- Post n°576
Re: Miloš Francuz i Novi DSS
Да направимо 1 базенРЖ на тему ко је најмање битан на сцени у односу на простор који добија овде (а може и у рлу), а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°577
Jovo Bakic i POKS nereseno.
_____
????
- Post n°579
POX je na vlasti, Jovo i Biki su na faksu - Ne vidim ko je nebitniji od Raduleta i Krugoline
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°580
Без обзира на сав твој хвалевредни труд, Бики још увек шије Радулета у односу 3:1, ценим.
- Post n°582
cuvas uspomenu
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°583
Skupštinu opštine Stari grad u naredne četiri godine vodiće Dušan Petrić sa liste "Aleksandar Šapić - pobeda za Stari grad", kojem su podršku glasovima, osim njegove, dale i liste oko SNS, SPS i Metle.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°584
Sanda, Vladeta i Maršićanin imaju svoje topike, a Voja legenda nema...
Imal ko ovaj intervju koji je dao za Nedeljnik?
Imal ko ovaj intervju koji je dao za Nedeljnik?
- Post n°585
ona naslovna što se danas vrti na tviteru je iz 2013. ne znam ima li neki novi?
- Post n°586
Rekao bih da nema.
To iz '13 je autorski članak, ima ovde:
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/1399040/kostunica-sns-vodi-srbiju-ka-potpunom-slomu.html
To iz '13 je autorski članak, ima ovde:
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/1399040/kostunica-sns-vodi-srbiju-ka-potpunom-slomu.html
- Post n°587
ajme mene, ljudi šeruju kao da je novi...
- Post n°589
http://www.nspm.rs/politicki-zivot/od-aktivnog-centra-do-srpske-napredne-stranke-nacionalna-ideologija-i-licni-interesi.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°590
Sećam se mladalačkih dana. DSS omladinci su mi bili ubedljivo najgori aktivisti od svih. Beskrajno dosadni i beskrajno nadmeni. SPSovi najopuštenija ekipa.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°591
Umro Đorđe Mamula.
- Post n°593
Председник Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић изјавио је да ако преговори власти и опозиције буду вођени уз посредовање ЕУ и европарламентараца, ДСС и он на њима неће учествовати.
"Сматрамо да су то наши проблеми, и какви год да су на нама је да их решимо", рекао је Јовановић за Радиотелевизију Србије.
Он је подсетио да су власт и опозиција у Србији 1992. године сами сели за сто и договорили изборне услове.
"Могли смо да водимо дијалог у облику округлог стола још 1992. године и тада су опозиција и власт сели и договорили се. Не видим зашто данас после 28 година за тако нешто не бисмо били способни", истакао је председник ДСС-а.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°594
Milos J briljira u Shit Tvitu. Pred strancima iznositi prljav ves - nikako! (Na temu ucesca evroparlamentaraca u dijalogu).
Doslovno fraze iz devedesetih.
Doslovno fraze iz devedesetih.
_____
- Post n°595
http://91.222.7.144/hronika/dss-i-poks-potpisali-sporazum-o-zajednickom-delovanju.html
_____
- Post n°596
http://www.nspm.rs/hronika/milos-jovanovic-fiksacija-dela-opozicije-na-licnost-aleksandra-vucica-besmislena-i-pogresna.html
_____
- Post n°597
I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
Vladeta Jerotić, Snovi Vladete Jerotića
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°598
ja bih rekao da ovo nije to.
_____
????
- Post n°599
Баш је то. Друга фаза са елементима треће фазе, школски пример.
Мали компромис је савез с ПОКС-ом.
Мали компромис је савез с ПОКС-ом.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°600
Moguce je da se i moj odnos prema rezimu promenio, onda
_____
????