Miloš Francuz i Novi DSS
- Post n°626
Re: Miloš Francuz i Novi DSS
Nema Velje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°627
Milos Jovanovic na Prvoj kaze, imam ja na racun vlasti 1000 primedbi, ali moram da joj priznam da se pod njima Srbina ponovo srbizovala, da je potisnut uticaj jugoslovenstva, evropejstva i drugih internacionalistickih ideologija...
Kakav jadnik.
Kakav jadnik.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°629
Evo sad hvali i podizanje helikoptera izmad Jarinja. Kaze, mogao je neko da ga srusi, vi nikad ne znate ko je s druge strane, znaci to je bila jedna hrabra odluka... lololo
I Seselj ga je malo hvalio i on Seselja. Idila.
I Seselj ga je malo hvalio i on Seselja. Idila.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°630
jel reko jednu od tih hiljadu primedbi? ne mora svih 1000
- Post n°631
ne zezanja vise i glumljenja opozicije, pritegnut lanac
- Post n°632
Cousin Billy wrote:jel reko jednu od tih hiljadu primedbi? ne mora svih 1000
vlast je suvise skromna, ne istice dovoljno sta je sve uradila za nas
- Post n°633
zamera li bar gocu čomić u vladi ili bar zakon o rodnoj ravnopravnosti?
- Post n°634
Sve to bledi pred srbizacijom srbije i antievropejstvom
- Post n°635
sve to piše u desetinama Antonićevih antirežimskih kolumni i dobro je poznato, glupo je ponavljati.Cousin Billy wrote:jel reko jednu od tih hiljadu primedbi? ne mora svih 1000
- Post n°636
Cousin Billy wrote:jel reko jednu od tih hiljadu primedbi? ne mora svih 1000
Jeste, ali eufemistički - nedovoljno demokratije i slobode u medijima, itd.
_____
- Post n°637
Uncle Baby Billy wrote:sve to piše u desetinama Antonićevih antirežimskih kolumni i dobro je poznato, glupo je ponavljati.Cousin Billy wrote:jel reko jednu od tih hiljadu primedbi? ne mora svih 1000
_____
- Post n°638
J. I. (25), sin političarke Sande Rašković Ivić, nađen je jutros mrtav u Beogradu.
_____
????
- Post n°639
I. (
Prema prvim informacijama, on je nađen na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo u centru Beograda u Ulici 27. marta.
Nezvanično, reč je o samoubistvu. Mladić je navodno skočio kroz prozor sa petog sprata.
Prema prvim informacijama, on je nađen na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo u centru Beograda u Ulici 27. marta.
Nezvanično, reč je o samoubistvu. Mladić je navodno skočio kroz prozor sa petog sprata.
- Post n°640
Otac mu je umro pre par godina. Zato je Sanda nosila crninu. Užas.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°641
Kakav uzas. Jezivo.
_____
- Post n°642
http://www.nspm.rs/hronika/milos-jovanovic-kasno-je-za-dogovor-o-ujedinjenju-desnog-bloka-narocito-kada-se-tome-pristupi-na-neozbiljan-nacin.html
_____
- Post n°643
Председник Демократске странке Србије (ДСС) и кандидат Српске коалиције НАДА за председника Србије Милош Јовановић
Zar nije đeneral?
Zar nije đeneral?
- Post n°644
Djeneral je prvi na listi, on je nasa Marinika
Edit : mislim mjihova Marinika, ne znam ko ce biti nasa, verovatno Vučević ili Nedimovic, tako neki podanik kompletni
Edit : mislim mjihova Marinika, ne znam ko ce biti nasa, verovatno Vučević ili Nedimovic, tako neki podanik kompletni
_____
????
- Post n°645
Sad me podsetilo, video sam da pre neki dan da je neki nato četnik napisao djeneral Ponos, a jos cela dva meseca ima, već je sve uzasno
_____
????
- Post n°646
Bas bi bilo jako da ubede Kovaru, pa da kandidati budu NATO geberal i 'NATE profesor.
_____
- Post n°647
A ti exDSS ekipa BakarecPetković?Janko Suvar wrote:Djeneral je prvi na listi, on je nasa Marinika
- Post n°648
Sad su u modi djenerali. Mozda Aca Tomic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°649
ne znam stvarno sta hoces da ti kazem, odnosno mislim da me ne pitas u dobroj veri koja su moja razmisljajna, a koga i boli kurac za moja razmisljanjabeatakeshi wrote:A ti exDSS ekipa BakarecPetković?Janko Suvar wrote:Djeneral je prvi na listi, on je nasa Marinika
kad bih verovao da potpuni i temeljni poraz Marinike Tepic i Zdravka Ponosa znaci da ce imati dva grama mozga da se zauvek sklone iz politike onda bi bilo najbolje glasati za SNS, da ih ostave na jebenih 5-9 posto koliko je u vrh glave ta demonska Srbija na zapadu politika, ikad imala. Ali ne verujem u to, verujem da ce izgubiti epski i nastaviti da se bave politikom kao da se nista nije desilo i nastaviti da krive siromasne i nesrecne ljude koji glasaju za SNS.
S druge strane, nama treba poraz Vucica, a ne samo SNS, kao sto crnogorsko iskustvo pokazuje, neophodno je za zemlju da prestanemo svi da se fokusiramo na tog ludog coveka i da bude neke kao politike. Ja sam se nadao da ce zajednicki kandidat opozicije biti neka osoba iz javnog zivota, pop kulture - tako neko Dragan Bjelogrlic, Sasa Djordjevic.
Ne znam, mislim nije pitanje sta cu ja licno uraditi, to je bas nebitno. Bice ubedljiva pobeda SNS na izborima na svim nivoima ukljucujuci i BG.
eto ja sam ti reko ozbiljno, pa mi se ti podsmevaj dalje, nije mnogo ni bitno.
edit: mislim u pravom krugu izadjite pa glasajte za koga ocete, rasipanje glasova je dobro u prvom krugu, gore po vucica.
_____
????
- Post n°650
Iskreno mislim da je tvoje razmišljanje o politici zastrašujuće.