inboks
šta čitate?
- Post n°127
Re: šta čitate?
Brate, ja sam mislio da sam ja dobar u piratisanju, ali šuvar obrnuo igricu
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°128
ma moze se nadje samo treba nalog da imas... dao sam joj sifru svoju, neka ima sifre dve
- Post n°129
Mislim da znam gde - audiobay, ne? Ali vidim da se dole žale da nije cela knjiga u pitanju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°130
I ako nije cela - jedan drag lik sa ppp mi šalje na dropboks, pa će jedno od ta dva uspeti
Hvala ti još jednom Šuvare.
Hvala ti još jednom Šuvare.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°131
vidim sad.. aj cu probam kasnije da vidim da l mi jos radi amazonov nalog..
edit : eto dragi ljk sa ppp uljeteo tako to uvek ide
edit : eto dragi ljk sa ppp uljeteo tako to uvek ide
- Post n°132
u međuvremenu uletela još dvojica
fin neki svet
fin neki svet
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°133
pazario drugar-kolega za mene
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°134
Рачваст језик!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°135
americko zlo sto bi reko pokojni dragos.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°137
Pogledaj inboks svoj Anđele
Nego kad već kršimo autorska prava i na boga ne mislimo, el ima neko da mi pomogne da nađem Modernizam i fašizam? Blagodarim
Nego kad već kršimo autorska prava i na boga ne mislimo, el ima neko da mi pomogne da nađem Modernizam i fašizam? Blagodarim
- Post n°139
Anđe'o wrote:Di ima taj Paja Patak i koliko košta?
izdali ga rvati a kosta 1000 din. ima u epubu i pdfu po netu na engleskom. ja i dalje imam pegaz u kom su objavljeni delovi.
- Post n°140
Šuvar i varivo wrote:Pogledaj inboks svoj Anđele
griffin? mozda vilijam ima.
- Post n°141
Nažalost, nemam.
_____
- Post n°143
Pa ima valjda nešto polovno za manje pare.
_____
- Guest
- Post n°145
ceo fejsbuk fid mi je o tome da je Zorana modna blogerka napisala knjigu ida ce svet propasti zbog toga.
- Post n°146
opsta moralna panika
_____
- Post n°147
Kaži im - duvali ste u pištaljke, lupali ste u lonce, eto vam ga sad!
_____
- Guest
- Post n°148
ali nije to prva selebriti knjiga, misilm Djovak je napisao knjiigu o tome sta jede i niko ga nije dirao... ne znam sta im je devojka uradila..
- Post n°149
ne znam sta kukaju, nije pisala roman nego knjigu s fotkama i savetima. zorana je otprilike jedina poznata licnost koja izadaje za vulkan a nema goustrajtera. citala je malo iz knjige i to je zoranina recenica 100%. ona je jako srecna sto izdaje knjigu, to joj je najveci zivotni uspeh i to je jako lepo sto ona ceni knjigu ko predmet i ja sam srecan.
misim ja sam prvi za moralnu paniku al ovde nema veze, devojka je slatka i harizmaticna i sve super.
misim ljudima koje zaista interesuje knjizevnost bi mnogo veci problem trebalo da bude pozicije koje u sustini bzvzeni pisci poput kisa i pekica zauzimaju u kanonu nego deksa ili nedajboze zorana.
misim ja sam prvi za moralnu paniku al ovde nema veze, devojka je slatka i harizmaticna i sve super.
misim ljudima koje zaista interesuje knjizevnost bi mnogo veci problem trebalo da bude pozicije koje u sustini bzvzeni pisci poput kisa i pekica zauzimaju u kanonu nego deksa ili nedajboze zorana.
- Post n°150
Ma jasno.
_____