Botovske narodne umotvorine
- Post n°301
Re: Botovske narodne umotvorine
Prigrlimo autošovinističkog brata.
- Post n°302
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°303
Nameri se junak na junaka, pa zimski dan so podneva!
- Guest
- Post n°304
Dobar je Sergej, baš ume da motiviše
Glup a glasan, nema gore kombinacije.
BTW na protestima nema mladih jer su protesti copy/paste 1996/97, potpuni politički vaporwave, kao, nađemo se kod Platoa, sačekamo bubnjare, šetamo pored baka Olgine terase, divimo se kako nas je puna ulica....tako se deco bori protiv ovog novog Slobe. A milenijal neverue, i nastavlja da uči C kategoriju.
BTW na protestima nema mladih jer su protesti copy/paste 1996/97, potpuni politički vaporwave, kao, nađemo se kod Platoa, sačekamo bubnjare, šetamo pored baka Olgine terase, divimo se kako nas je puna ulica....tako se deco bori protiv ovog novog Slobe. A milenijal neverue, i nastavlja da uči C kategoriju.
- Post n°305
virus stavljanja zareza ispred i preti da se proširi forumom, cijepimo se drugovi dok je vreme!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°306
Creepy Uncle wrote:Dobar je Sergej, baš ume da motiviše
pa ne znam bas. bottom line je da ce milenijal da pali odavde i da je to politicki botom lajn. da ih zanima nesto drugo, vec bi definisali svoj format protesta (koji nije paljba).
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°307
Zato sam i stavio C kategoriju na kraju. Ali ima i onih koji bi išli na ulicu, videsmo i to prošle godine.
- Post n°309
Creepy Uncle wrote:Dobar je Sergej, baš ume da motiviše
BTW na protestima nema mladih jer su protesti copy/paste 1996/97, potpuni politički vaporwave, kao, nađemo se kod Platoa, , bubnjare, šetamo pored baka Olgine terase, divimo se kako nas je puna ulica....tako se deco bori protiv ovog novog Slobe. A milenijal neverue, i nastavlja da uči C kategoriju.
To je to.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°310
jebote sudar titana. ko hercogova farma patuljaka.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°311
#onokad kopiraš sa pogrešnog mesta. #IzveštajSaBotovskogFronta pic.twitter.com/0gtGTcOKqr
— AstroG (@Astr0G) December 23, 2018
AAAAAA! nagazila sam zlatnu žicu ovde. klik na link, jer nemoguće je sovati sve. https://t.co/ntyImom21f pic.twitter.com/fxgpsRvlUK
— AstroG (@Astr0G) December 23, 2018
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°313
Ako citate, volimo i mi vas
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°314
Boeing 737 je jedna od najvecih letilica, kojima se moze vrsiti i prekookeanski saobracaj, i veliko dostigunuce je da jedan od ovih ogromnih aviona, moze da sleti i na Ladjevce. Zahvaljujuci predsedniku Vucicu. Slava Mu.
(Dragoljub, 22. februar 2019 21:51) # Link komentara
Preporučujem (+599) Ne preporučujem (-196)
- Guest
- Post n°317
Од свега је “му” најтачније. Муууууу.
Но јеби га. Тај ментални модел произилази најдиректније из титоизма. Само што ономад, и на срећу, није било Интернета.
Но јеби га. Тај ментални модел произилази најдиректније из титоизма. Само што ономад, и на срећу, није било Интернета.
- Post n°318
Tako je, idolopoklonstvo i botovanje je smisljeno 1944. na novembarskom zasedanju Politbiroa u porobljenom Beogradu.
- Guest
- Post n°319
У праву си, није тада измишљено. Само доживело своје звездане тренутке.
- Post n°320
Zvezdane trenutke je dozivelo jos u Starom Rimu, cisto sumnjam da smo mi to mogli nadmasiti. Titoizam je prirodan nastavak idolopoklonickog monarhizma drugim sredstvima/ideologijama.
- Guest
- Post n°321
Нас су нпр. од малена учили да ботујемо. Основна школа, писмени задатак, тема о највећем сину - па извол’те децо, да видимо ко најјаче ботује. Тога данас ипак нема. Него шта се задржало у матрици. А задржало се доста.
- Post n°322
A kako je bilo pre Tita?
Na svakih deceniju-dve nam se zapati "to su komunisti/zuti poceli" -
Na svakih deceniju-dve nam se zapati "to su komunisti/zuti poceli" -
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°323
Претпостављам слично. Једино је демократија лек за ту ствар.
Ма не покушавам да вам запатим ништа. Но ко брзо и лако заборавља, осуђен је на вечито понављање.
Ма не покушавам да вам запатим ништа. Но ко брзо и лако заборавља, осуђен је на вечито понављање.
- Post n°324
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°325
Rekao bih da je na tom planu ipak bilo gore.
Kada pogledamo odnos naroda prema vladarima u poslednjih vek-dva u svetu, moze se reci da pratimo trendove.
Kada pogledamo odnos naroda prema vladarima u poslednjih vek-dva u svetu, moze se reci da pratimo trendove.
_____
★
Uprava napolje!