kako zajebati radnika
- Post n°152
Re: kako zajebati radnika
Na stranu oglas, kakav bude materijal na osnovu kog se piše content o VR gadgetu za npr. TechCrunch Forbes?
Last edited by ♏ on Mon Feb 20, 2017 9:35 pm; edited 1 time in total
- Post n°154
Moja pozicija je još gora, zamišljam nekoga ko je doktorirao Keatsa kako pokušava da skapira pojedinosti arhitekture HoloLensovog koprocesora da bi napisao nešto naučno-popularno o tome... ali biće da imam pogrešnu sliku tipa sadržaja koji izlazi u Forbesu.
- Post n°155
Ko doktorira Kitsa, uleti mu...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°156
Neozbiljni ste.
- Guest
- Post n°157
Ko je doktorirao Kitsa, ne bi mogao da svakodnevno, mesecima pise po 20 strana dnevno o Kitsu.
- Post n°158
5-6 ali kad baš zapnem 10-12. doduše, jebe me sređivanje fusnota i konsultovanje izvora i literature. ovako da kenjam iz glave bih verovatno mogao da doguram 20.
- Post n°160
zastitnik gotama wrote:Uvazeni forumasi, ljudi od pera, marketindzije, novinari, javni intelektualci, generalno svi koji su nekad seli za prazan word te gledali u onaj kurzor:
Marketinska agencija iz SAD, trazi pisce sadrzaja iz Srbije i generalno istocne Evrope. Pisu se sadrzaji o visokoj tehnologiji, internetu, Internet of things, virtualnoj realnosti i i uopste gedzetima. Plata je 2800 dolara mesecno.
Od vas se ocekuje:
10 tekstova kratkih(300 reci) i
5 tekstova dugih (1000 reci)
dnevno.
8000 reci dnevno.
Detalji u inboks, ako je neko slucajno na forumu Dostojevski, ima bas dosta kockarskih dugova i zenu kojoj bi diktirao 20 strana dnevno, onako ladno ko iz picke.
naravno, trazi se izvesni standard kvaliteta tekstova : "highly advanced technical content similar in quality found on Forbes, TechCrunch, CIO, Wired, InformationWeek, and major global English publications
PhD in English Literature or comparable
Ovo je bukvalno opis mog posla. Jebe me samo tih 17 strana dnevno.
- Post n°162
Pisac stručnih knjiga na engleskom. Verujem da bi ih to zadovoljilo...možda.
- Post n°163
od kad su doticni radnici?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°164
et filipenko
os se prijavi? posaljem ti podatke, pretpostavljam da ce se pregovorima doci do toga da je ovo posao za tri coveka i da ce plata biti nesto manja... ovako ne moze da ostane sigurno...
et disident
od kad im oduzimaju visak vrednosti
os se prijavi? posaljem ti podatke, pretpostavljam da ce se pregovorima doci do toga da je ovo posao za tri coveka i da ce plata biti nesto manja... ovako ne moze da ostane sigurno...
et disident
od kad im oduzimaju visak vrednosti
- Post n°165
Može, baš me zanima da vidim šta je to i koji su to nadljudi jer verujem da ako toliko traže od radnika, da oni sami rade po 30 strana dnevno
- Post n°167
http://rs.n1info.com/a229751/Biznis/Dualno-obrazovanje-u-Maksiju.html
- Post n°168
Divota. 5K dinara mesecno, gde ces bolje. Pretpostavljam da su sledece Koletove i bratove njive
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°169
Ovo je jezivo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°171
Ne verujem da je za puno. Idu i u skolu.
_____
- Post n°172
1 dan nedeljno (tako reče jedna od tih devojčica u jutarnjem). Afaik, trogodišnji trgovci su i do sada toliko sedeli negde po radnjama na praksi (ko ne sredi potpis negde).
- Post n°174
Не видим како се то разликује од ђака из медицинске који дођу у болницу на праксу. Зимус сам посматрао једну клинку како убада у вену на надланици... да је била прецизна као са својим обрвама и шминком, много би то брже и лакше ишло. Срећом, нисам пацијент .
Е сад какви су ту односи и ко коме и колико плаћа, то може да буде веома различита прича. Има места где ти ђаци могу да направе итекакву штету. Сећам се да су моји ргмовци* први дан на пракси срушили нов зид. Јебига, и дизаличар буде испрва почетник и немач појма.
----
*РГМ, ака регимента - руковаоци грађевинским машинама
Е сад какви су ту односи и ко коме и колико плаћа, то може да буде веома различита прича. Има места где ти ђаци могу да направе итекакву штету. Сећам се да су моји ргмовци* први дан на пракси срушили нов зид. Јебига, и дизаличар буде испрва почетник и немач појма.
----
*РГМ, ака регимента - руковаоци грађевинским машинама
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°175
Mladić Ž. R. (28), neprijavljeni radnik u „jednoj niškoj firmi“, koja nije prijavila radove na izgradnji obilaznice oko Dimitrovgrada na Koridoru 10, na šta je zakon obavezuje, preminuo je u Kliničkom centru Niš, nakon što je teško povređen na takvom radu, potvrđeno je Danasu.
Prema našim izvorima, ova niška firma je podizvođač grčke kompanije Aktor, koja je izvođač radova na ovoj deonici, izabran na tenderu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastruktre. Ona inspekciji rada nije prijavila početak radova, mada Zakon o planiranju i izgradnji nalaže da to mora da se uradi osam dana pre početka izvođenja. Grčki Aktor je radove prijavio, kažu oni.
_____