koju Filip misli, u spotu se pojavljuju Bjela, Mirjana Bobić i još gomila njih.
Help pliz
(dok to pokušavam da nađem, yt mi je ponudio kompilaciju od 120 snimaka Miroslava Lazanskog)
Veče nam miriše na Ktulua i more
Mesec je bleda fleka boje šogota
Uzimaš pentakle za zazive kroz snove
Pučina voli miris krvnih žrtava.
plachkica wrote:Dva sata pokušavam pronaći najljigaviju ljgu od svih ljiga, mislim da je to ona građanština na
Help pliz
(dok to pokušavam da nađem, yt mi je ponudio kompilaciju od 120 snimaka Miroslava Lazanskog)
plachkica wrote:Dva sata pokušavam pronaći najljigaviju ljgu od svih ljiga, mislim da je to ona građanština na
Help pliz
Benny Lava wrote:plachkica wrote:Dva sata pokušavam pronaći najljigaviju ljgu od svih ljiga, mislim da je to ona građanština na
Help pliz
na
plachkica wrote:Izvinjavam se Bajagi!
Malo digitalne arheologije iz amalognog doba... Bajagin poklon singl iz 1985. Godine je na B strani imao "Kompjutersku informaciju za Sinclair Spectrum". Kako nigde nismo našli šta je ustvari to, prijatelj je digitalizovao taj zapis i poslao mi ga na dekodiranje. pic.twitter.com/yOiFbYMAjN
— Marko Šolajić (@msolajic) February 15, 2020
Program je prebačen sa dva različita primerka ploče, ali ni jedan bez obrade nije mogao da se učita od početka do kraja, greška se uvek javljala na oko 70% što je verovatno uzrokovano greškom u samoj proizvodnji ploče, a i matrica nije bila centrirana pa je signal "lelujao". pic.twitter.com/TTCTw0sbrU
Ove greške u proizvodnji ploče su se manifestovale kao greške na nivou bitova, jedan bit viška i dekodiranje ne uspe. Raznim audio filterima i obradom uspeo sam da program dekodiram namenskim softverom tako da prvi deo ne valja, ali zato drugi deo valja. pic.twitter.com/VpPEJpBKh5
Kombinovanjem ovih delova u hex editoru, a znajući tačnu dužinu programa (iz njegovog zaglavlja) konačno sam dobio program koji se bez greške mogao učitati. Kako je to izgledalo pogledajte na https://t.co/9kAAOwKXMN