Tursko leto - strukture saraja
- Post n°852
Re: Tursko leto - strukture saraja
Bogami, ne bio ja u koži Erdogana i klike, ako padnu s vlasti. Ovaj ima jedno deset hiljada vojnika u kazamatu. I to tučenih, mučenih, i ko zna šta još. Tu ima čakija da radi noćima.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°853
Koliko je malo potrebno da se ohrabre neki ljudi
Savet sudija i tužilaca Turske pokrenuo disciplinski postupak protiv istanbulskog sudije Jojlua, kome je u sudnici zasmetala advokatica koja nosi suknju „15 centimetara iznad kolena”
- Guest
- Post n°854
Turski predsjednik Recep Tayip Erdogan je tokom razgovora sa članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine tražio izručenje državljana Tuske koje vlasti njegove zemlje optužuju da su povezani sa Fetulahom Gulenom i njegovim pokretom “FETO”. “Nadam se da nećete rizikovati dobre odnose s Turskom zbog pokreta “FETO”, poručio je Erdogan članovima državnog Predsjedništva BiH.
Ove navode medija je potvdio i Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjendištva BiH koji je turskom predsjedniku obećao da će se lično potruditi da se ovaj problem riješi, odnosno da se konačno iz BiH izruče osobe koje traži Turska.
- Guest
- Post n°855
fikret selimbašić wrote:Turski predsjednik Recep Tayip Erdogan je tokom razgovora sa članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine tražio izručenje državljana Tuske koje vlasti njegove zemlje optužuju da su povezani sa Fetulahom Gulenom i njegovim pokretom “FETO”. “Nadam se da nećete rizikovati dobre odnose s Turskom zbog pokreta “FETO”, poručio je Erdogan članovima državnog Predsjedništva BiH.
Ove navode medija je potvdio i Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjendištva BiH koji je turskom predsjedniku obećao da će se lično potruditi da se ovaj problem riješi, odnosno da se konačno iz BiH izruče osobe koje traži Turska.
Dodatak:
Hoće li on i drugi biti isporučeni?
"Mislim da neće. Mislim da bi Ankara davno iznijela svoje argumente. Nadam se da turske vlasti neće posegnuti za metodama kao što su uradili na Kosovu kada
su oteli šest svojih državljana koji su imali legalan boravak na Kosovu", dodao je.
Sjetih se one frke sa njegovim obezbjeđenjem na aerodromu, duge cijevi, pištolji za pojasom, umalo i pucnjava sa GP BiH... haman su "otmičari" već bili došli?
- Post n°856
Toplo se nadam da će Dodo drkati FeBiH pred Erdoganom do kraja mandata kao Gulenovce.
- Guest
- Post n°857
Oko ovoga sigurno neće, nije drkabilna tema, ovde će predsedništvo da se dogovori.
1 Drkanje
1 Drkanje
- Post n°858
Prva serija komponenti ruskog protivraketnogsistema S-400 isporučena je vazduhoplovnoj bazi nedaleko od Ankare, saopštilo je tursko ministarstvo odbrane.
- Guest
- Post n°859
KinderLad wrote:Prva serija komponenti ruskog protivraketnogsistema S-400 isporučena je vazduhoplovnoj bazi nedaleko od Ankare, saopštilo je tursko ministarstvo odbrane.
Rekli su da ne možemo kupiti, a danas je stigao osmi avion sa raketnim sistemom S-400, kazao je u ponedjeljak turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan
Dogodilo se na današnji dan.
- Guest
- Post n°860
Koliko je bezbedno konzumirati rahatlokum i gurabije i urmašice i urme na ulicama azijskog dela Istanbula?
- Post n°861
Није уопште, има да добијеш онај стомак ко лопту да си појео, што поготово изгледа страшно ако немаш бркове.
Боље узми мишир, кумпир па онда на чај.
Боље узми мишир, кумпир па онда на чај.
- Guest
- Post n°863
Filipenko wrote:Toplo se nadam da će Dodo drkati FeBiH pred Erdoganom do kraja mandata kao Gulenovce.
– Јa podržavam da se to pitanje riješi tako što će se te osobe izručiti Turskoj i da BiH ne bi trebalo da ima problema imajući u vidu veoma razgranatu mrežu dobrih projakata sa Turskom. Takođe, ne bi trebalo da zbog interesa pojednica BiH trpi u odnosima sa Turskom – istakao je Dodik.
Video.
- Guest
- Post n°864
Čaj, znači? Ali, ja pijem čaj samo kada sam na samrtnoj postelji, a doktor kaže da lepo izgledam i da se pouzdravim s najmilijima i nudi mi cigare.
Možda imaju neki čaj za sraćkavicu.
- Post n°865
kud_genijalci wrote:Čaj, znači? Ali, ja pijem čaj samo kada sam na samrtnoj postelji, a doktor kaže da lepo izgledam i da se pouzdravim s najmilijima i nudi mi cigare.
Ма и за и против, све има.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°866
Можеш на ову врућину и ајрам са киселом водом, баш прија.
- Guest
- Post n°867
Ovo je verovatno kao ono kad Putina nije bilo u javnosti ali ajd sad
No confirmation or denial. A couple of things: 1- supposedly the presidential schedule is empty today; 2- There’s been no statement from, or news, directly from or related to #Turkey President since yesterday evening.
— JPete (@JforDemocracy) July 22, 2019
- Post n°868
Meanwhile, u Erdoganovoj letnjoj palati
https://youtu.be/N1LgMVOzrVc?t=269
https://youtu.be/N1LgMVOzrVc?t=269
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°869
William Murderface wrote:Meanwhile, u Erdoganovoj letnjoj palati
- Spoiler:
- Post n°871
jel može neko da mi objasni u čemu je fora sa ovim učestalim upadima turskih F-16 u grčki vazdušni prostor. aj u slučaju ovih prcoljaka na 100m od turske obale tipa kastelorizo mogu da razumem da se pilot efendiji omaklo, ali danas (kada grci slave dan ustanka i imaju vojnu paradu u solunu), dva majstora su upala duboko na mestu gde je turska obala nekih 65km odatle, izmedju lezbosa i limnosa. malo mi je hevi da razmišljam šta ako...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°872
Распитај се да није и то део обичаја. Ко зна откад они то тако.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°873
pa prelet aviona za prazničnu paradu, šta bi drugo bilo....
1. redovna tenzija
2. testiranje grčkog odgovora - radari, brzina podizanja aviona itd
1. redovna tenzija
2. testiranje grčkog odgovora - radari, brzina podizanja aviona itd
- Post n°874
to je redovno stanje, možda sad malo zbog prolsave malo jače, ali ništa neuobičajeno, samo se menjaju mesta uzduž Egeja
- Post n°875
Bogme je Kondo mogao upoznati lokalne običaje do sad. Tako sam se ja šokirao kad sam vidio da se za uskrs šibaju žene.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.