Turski predsednik stigao je na sastanak u pratnji ogromne svite, kao sultan, a kasnio je 20 minuta, zbog čega se već sa vrata izvinio.
Na zaprepašćenje gosta, Dačić je uzvratio: "Ne, ne, ja se vama izvinjavam."
Zbunjeni Erdogan pitao je Dačića zbog čega mu se izvinjava, da bi zatim srpski ministar spoljnih poslova u šali rekao:
"Moram da vam se izvinim jer prošli put kada ste krenuli na Beč, mi smo vam se isprečili. Sledeći put kad krenete - bujrum (samo napred)."
Erdogan je prihvatio šalu, da bi zatim sa Dačićem ostao nekoliko sati na ručku i razgovoru.
Tursko leto - strukture saraja
- Post n°501
Re: Tursko leto - strukture saraja
Aaaaa, našao u vestima. Nije valjda ovo?
- Post n°503
da, to. hamlet je citirao neki svoj izvor iz MIP da je ovaj rekao "samo nam javite na vreme kada sledeci put krenete na bec da se sklonimo i da vam pozelimo srecan put".
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°504
ivica partizanovac ponesen pobedom d'fake
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°505
mogu misliti kako se sultanu otvorio apetit posle ovako dobre ideje
ovde nam samo fali neki filipov mem
ovde nam samo fali neki filipov mem
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°507
Sta ja znam, meni je to bezopasno, neobavezujuce slihtanje, u izvedbi tipa koji zna kako da podidje nekome a da ne napravi stetu. Kakvo vreme takav i small talk medju politicarima.
- Post n°508
Dakle, ti si i dalje čvrsto na "Čerčil" liniji uspostavljenoj od strane raskalašne Karambite?
- Guest
- Post n°509
Yeni Safak brzo broji, kaze 65% za, na 16% (da li uzorka ili prebrojanih - ne znam).
- Guest
- Post n°510
ma u pravu je Redoran tamo, znaju da im je dzabe da glasaju ne kada ce ovaj kreten odrzavati referendume na pola godine dok ne uspe.
- Post n°511
Dakle...Nato je preko noći postao simbol promocije diktatorizma?
- Guest
- Post n°513
bice fora ako presude glasovi onih gradjana Turske koji nece snositi posledice svog glasa jer su se opredelili da zive u slobodnim i demokratskim zemljama.
- Guest
- Post n°514
Yeni ŞafakПотврђен налог
[ltr]@yenisafak[/ltr]
21 минпре 21 минута
[size=1]Још[/size]
Одговор за
[ltr]@yenisafak[/ltr]
#Referandum2017 Türkiye geneli açılan sandık oranı: %93,2
Evet: %52
Hayır: %48
HabertürkПотврђен налог
[ltr]@Haberturk[/ltr]
3 минпре 3 минута
[size=1]Још[/size]
Одговор за
[ltr]@Haberturk[/ltr]
Açılan sandık oranı yüzde 95,7! Türkiye geneli: Evet - 51,60 - Hayır - 48.40 http://hbr.tk/RanL9b
utesnilo
- Guest
- Post n°516
yep, presudili gastosi, u Nemačkoj 80% glasalo za Da.
to mi nikad neće biti jasno. ako odeš iz svoje zemlje, otišao si, odakle ti pravo da se useravaš u život ljudima u matici. kad bih napustio ovu zemlju više nikada ne bih glasao na srpskim izborima i apsolutno ne razumem ljude koji to rade, iako su mi sto puta objašnjavali da je to njihovo pravo. i sa bratom sam se sporečkao oko toga, glasao čovek za Belog for the lulz. aman s kojim pravom, da li ja glasam na nemačkim izborima možda?
samo da upozorim: znam da mi je stav ekstreman, pa ne polemišem mnogo o njemu, pokušao sam da revidiram ali i dalje ne razumem koncept glasanja dijaspore i nikad neću razumeti jer je državljanstvo za mene apstraktan pojam, a život u nekoj zajednici i podela odgovornostimza nju nešto sasvim konkretno.
to mi nikad neće biti jasno. ako odeš iz svoje zemlje, otišao si, odakle ti pravo da se useravaš u život ljudima u matici. kad bih napustio ovu zemlju više nikada ne bih glasao na srpskim izborima i apsolutno ne razumem ljude koji to rade, iako su mi sto puta objašnjavali da je to njihovo pravo. i sa bratom sam se sporečkao oko toga, glasao čovek za Belog for the lulz. aman s kojim pravom, da li ja glasam na nemačkim izborima možda?
samo da upozorim: znam da mi je stav ekstreman, pa ne polemišem mnogo o njemu, pokušao sam da revidiram ali i dalje ne razumem koncept glasanja dijaspore i nikad neću razumeti jer je državljanstvo za mene apstraktan pojam, a život u nekoj zajednici i podela odgovornostimza nju nešto sasvim konkretno.
- Post n°518
ko ih jebe kad su ih pustili da glasaju. zatvoris ambasade i zdravo dovidjenja, posaljes izvinjenje dan kasnije da zbog bezbednosnih razloga mora tako.
sad neka vide sta ce, pozdravicu da proteraju pola turaka nazad u maticu. filip se sigurno slaze.
edit - e da, photino je u pravu. dijaspora ako nesto oce neka se vrati pa neka se izjasnjava. 300 glasova u londonu kurcu ne vrede.
sad neka vide sta ce, pozdravicu da proteraju pola turaka nazad u maticu. filip se sigurno slaze.
edit - e da, photino je u pravu. dijaspora ako nesto oce neka se vrati pa neka se izjasnjava. 300 glasova u londonu kurcu ne vrede.
_____
#FreeFacu
- Post n°519
Photino Bird wrote:yep, presudili gastosi, u Nemačkoj 80% glasalo za Da.
Na izborima aj i nekako, ali na ovakvom referendumu, kojim se sustnski zemlja pretvara u despotiju... Odvratno. Kao sto kaze stara turska poslovica:
- Spoiler:
- najbolje se Turci bore kad prde iz dijaspore
Kakvo bi moglo da bude objasnjenje za ovako razlicite procente po drzavama? Radagaste?
Last edited by William Murderface on Sun Apr 16, 2017 9:04 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°520
Meni je najzanimljiviji rezultat u Bugarskoj i Grckoj.
_____
alt-lib
- Post n°521
Nece ljudi sranje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°522
Pa da. Ako neko zna first hand, oni znaju.
_____
alt-lib
- Post n°523
Ni Grcka ni Bugarska nisu demokratije zapadnog tipa da bi mogli da slobodno kazu sta misle, da se ne lazemo.
_____
#FreeFacu
- Post n°524
Ne razumem
_____
alt-lib
- Post n°525
koji kurac bugarskim turcima treba da se ofiraju kao erdoganisti. i grckim. ionako ih ima sacica i u obe zemlje su bili predmet progona i pogroma. bugarska je ekstremno antimuslimanski nastrojena, srbija je za nju zemlja ruza i leptirova.
_____
#FreeFacu