Kako to odjednom tek tako traže avijacijom po tuđem prostoru, što im Grci ne roknu te avione protivvazdušnom odbranom i ćao?
Tursko leto - strukture saraja
- Post n°426
Re: Tursko leto - strukture saraja
Uzleteli turski F-16, traže pučiste u grčkim vodama
Kako to odjednom tek tako traže avijacijom po tuđem prostoru, što im Grci ne roknu te avione protivvazdušnom odbranom i ćao?
- Guest
- Post n°427
Iskusno odrzavaju atmosferu drame.
Al Jazeera interviewer unexpectedly stops live interview with Turkish President Erdogan, channel says president was "called away"
- Post n°428
Drugi put je prekinut intervju. Ide i na AJB, sada je ta druga pauza
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°429
Vučić govna da jede, ovako se ponaša pravi dramoser.
- Post n°430
Sad sam hteo da napisem isto
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°431
mene samo brine to sto vuciceva ekipa odlicno zna da kopira i prepisuje
- Post n°432
Ma zna, al ne vredi kad Srbija nije Turska.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°433
Uvedeno vanredno stanje u Turskoj, tri meseca.
- Guest
- Post n°434
da, ali sto vise saznajem o erdoganovom poslovanju, misljenja sam da su po kontroli svega sto je moguce kontrolisati i reketu/sapi na svemu veoma slicni. naravno svako u svom sistemu kojim upravlja.William Murderface wrote:Ma zna, al ne vredi kad Srbija nije Turska.
- Guest
- Post n°435
plachkica wrote:Uvedeno vanredno stanje u Turskoj, tri meseca.
jel to i dalje znaci da masa koja je uplatila letovanja nema pravo na povrat novca ako zele da odustanu?
- Post n°436
diktotar wrote:plachkica wrote:Uvedeno vanredno stanje u Turskoj, tri meseca.
jel to i dalje znaci da masa koja je uplatila letovanja nema pravo na povrat novca ako zele da odustanu?
- Guest
- Post n°437
pa ne, u srbiji je tako dobra procena situacije da su juce udruzeni predstavnici ministarstva i tur agencija izjavili kako je sve u najboljem redu i nema nikakvih razloga za otkazivanje aranzmana
- Post n°438
_____
- Post n°440
_____
- Post n°441
Molio bi moderatora da napravi zaseban topik o Turskoj.
- Guest
- Post n°442
diktotar wrote:plachkica wrote:Uvedeno vanredno stanje u Turskoj, tri meseca.
Sada ima.
- Guest
- Post n°443
matori micic neverue, zove erdogana fejstajmom da ukine vanredno stanje namoru
- Post n°444
Bluberi wrote:Molio bi moderatora da napravi zaseban topik o Turskoj.
+1
_____
- Post n°445
Tursko leto - strukture saraja
Plus, pošto ja ne mogu, stavite topik o nasilju u svetu.
Odd Future Lone Wolf
Odd Future Lone Wolf
- Post n°446
Oglasio se i veliki satana.
Naravno, očekujem da će Evropa reagovati u skladu sa svojim vrednostima, tim pre što se radi o državi koja je na pragu Evropske Unije i prijema u istu. Jedini razlog za strahovanje Turaka o admisiji u ovu i ovakvu i ovako principijalnu EU jeste strah od tempa kojim Srbija ubrzano korača ka toj istoj EU, po prvi put u istoriji, nezabeleženo na ovim prostorima, pa ih možda pretekne...
Keri: SAD podržavaju masovne čistke u Turskoj
SAD osuđuju pokušaj vojnog udara u Turskoj i podržavaju vladu predsednika Redžepa Tajipa Erdogana u akcijama masovnih čistki, izjavio je danas američki državni sekretar Džon Keri.
"Podržavamo vladu u akcijama protiv pokušaja vojnog udara koji se dogodio u petak uveče", rekao je Keri.
U čistkama koje vlada sprovodi od neuspelog puča u petak uveče privedeno je, otpušteno ili suspendovano više od 50.000 ljudi. Vlasti su najavile da će otpustiti 15.200 nastavnika u državnim institucijama i počele su da povlače radne dozvole za 21.000 nastavnika u privatnim školama.
Naravno, očekujem da će Evropa reagovati u skladu sa svojim vrednostima, tim pre što se radi o državi koja je na pragu Evropske Unije i prijema u istu. Jedini razlog za strahovanje Turaka o admisiji u ovu i ovakvu i ovako principijalnu EU jeste strah od tempa kojim Srbija ubrzano korača ka toj istoj EU, po prvi put u istoriji, nezabeleženo na ovim prostorima, pa ih možda pretekne...
- Post n°447
Sad kad imamo tursku temu, konacno mogu ovo da okacim
_____
- Guest
- Post n°448
koliko vidim, Zapadu je stabilnost ponovo važnija od slobode. kul, samo mojne da kukate kada zaigra mečka i kod vas.
- Guest
- Post n°449
a malo je reći da me iznenađuje tačan, ali suštinski tendenciozan naslov na N1.
- Post n°450
Benny Lava wrote:koliko vidim, Zapadu je stabilnost ponovo važnija od slobode. kul, samo mojne da kukate kada zaigra mečka i kod vas.
Jbg, probali su pucem, nije islo