Benny Lava wrote:Turci blokirali bazu Indžirlik i isekli joj struju. Nema letova iz baze.
Što kaže naš narod, wtf.
Nije valjda Erdogan toliko lud da ulazi u konfrontaciju sa Amerikom zbog Gulena.
Benny Lava wrote:Turci blokirali bazu Indžirlik i isekli joj struju. Nema letova iz baze.
Što kaže naš narod, wtf.
Radagast wrote:Benny Lava wrote:Turci blokirali bazu Indžirlik i isekli joj struju. Nema letova iz baze.
Što kaže naš narod, wtf.
Nije valjda Erdogan toliko lud da ulazi u konfrontaciju sa Amerikom zbog Gulena.
Benny Lava wrote:Izgleda da je uhapsen zapovednik baze i da su iz nje poletali pobunjenici.
Ti si svoje uslove jasno rekao, a on sad nek gleda šta će.Filipenko wrote:Ukoliko bi ušao u sukob sa Nato, teoretski bih mogao podržati Erdogana.
zastitnik gotama wrote:inace
"Ja sam noćas bio na vezi sa liderima Turske, sa njihovim porodicama, pratili smo situaciju. Gospodin Redžep Erdogan ima snažnu podršku Predsedništva BiH i ličnu podršku nas trojice".
"Mislim da je ovo podmukli plan koji je trebao izazvati duboki haos u Turskoj, koja u ovom satu stabilizuje prilike u svetu.
"Desiće se obratno, Turska će očistiti redove. Sinoć su pokazali lica oni koji su trebali i videlo se odakle dolazi opasnost. Narod je na poziv Erdogana pokazao koga želi", kazao je Bakir Izetbegović i dodao: Kako je narod postupio juče, malo ko će se usuditi da krene u scenario haosa u Turskoj".
Izetbegović je ponovio snažnu podršku turskom predsjedniku Redžepu Taipu Erdoganu i turskom narodu, te poručio da pozdravlja njega i njegovu porodicu.
Erdogan once said: "Democracy is like a train: when you reach your destination, you get off."
diktotar wrote:ali ovo neprestano insistiranje na demokratski je izabran blabla, kao ona pomoc dveridss-u, dok im taj koga stite pisa u usta
Erdogan once said: "Democracy is like a train: when you reach your destination, you get off."
diktotar wrote:ali ovo neprestano insistiranje na demokratski je izabran blabla, kao ona pomoc dveridss-u, dok im taj koga stite pisa u usta