Prilično potcenjivački.zastitnik gotama wrote:aaa sad cemo ono prodali su kuce Siptarima za milione.
ne bih ja to.
Ne, sedi u autobus, kola, putuj malo, gledaj, pričaj sa ljudima.
Prilično potcenjivački.zastitnik gotama wrote:aaa sad cemo ono prodali su kuce Siptarima za milione.
ne bih ja to.
Filipenko wrote:SPEKTAKL NA ĐOKOVIĆEVOJ VEČERI: Nole okupio Kariće sa Bogoljubom na čelu, pa još i zapevali
Kristal Met Dejmon @good_neighbor 2m2 minutes ago
KARIĆI I ĐOKOVIĆI
KAKO TEK SADA VIDIM DA SE PREZIVAJU KAO PENIS
Bluberi wrote:Patki sirotinjo
zastitnik gotama wrote:do tell
ficfiric wrote:
Osim porekla veze ih jos nesto
Kristal Met Dejmon @good_neighbor 2m2 minutes ago
KARIĆI I ĐOKOVIĆI
KAKO TEK SADA VIDIM DA SE PREZIVAJU KAO PENIS
Jelena i Novak u Beograd su stigli prošle nedelje, a imali su mnogo lepih povoda za to. Jelenina rođena sestra Marija udala se u nedelju, a Nole je tom prilikom bio zvezda večeri. Čak je i glumio matičara dok su mladenci stajali pred improvizovanim oltarom.
- Ponosni ribar strpljivo čeka na svoj ulov - počeo je Nole svoje izlaganje u ulozi matičara, nakon čega su svi prasnuli u smeh. Novak je tokom večeri đuskao, zezao se, čak je i zapevao.
SKANDAL U CENTRU BEOGRADA: Nole je za neke Srbe Hitler!
Bilbord s likom našeg najboljeg sportiste svih vremena na Slaviji osvanuo s docrtanim brčićima i kukastim krstom na grlu, a prolaznici se zgražavali
Novak Đoković = Adolf Hitler. Najbolji srpski sportista svih vremena = jedan od najvećih diktatora na svetu. Tako je juče bilo u centru Beograda!
Bilbord s Novakovim likom osvanuo je juče ujutru u blizini Slavije s docrtanim hitlerskim brčićima i kukastim krstom nasred vrata. Da nije tužno... Ne, ni tad ne bi bilo smešno. Naprotiv.
Najbolji ambasador
U vreme dok je Nole, uprkos povredi, trenirao na terenima „25. maja“, mi smo prošetali od Slavije do Jugoslovenskog dramskog pozorišta i zamolili prolaznike da nam prokomentarišu prizor koji u najmanju ruku možemo nazvati skandaloznim. I, znate šta? Redom su, svi do jednog, osudili to što su videli.
- Nema mozga taj što je to uradio! Nole je naš predsednik! Da vam pričam, odem u Šangaj i Kinez me pita odakle sam. Kad kažem da sam iz Srbije, on digne tri prsta i kaže: „Novak Đoković.“ Ceo svet zna za naša tri prsta zahvaljujući njemu. Ovo je sramota - kaže nam Dragan Kameleon, dok se jedna od prolaznica nadovezuje:
Ponižavajuće i sramotno
- To je neka budala uradila! Ovo su stvarno gluposti. Novak je najbolji čovek u Srbiji. Ovo je užas. Njemu tako uraditi, pa šta onda ostalima treba? Ja bih ovog vandala kaznila.
Baš tako. Žalosno, sramotno, skandalozno, ponižavajuće. Ali i to je ogledalo ove naše današnje Srbije, koje bi trebalo što pre menjati. Dok još nije (ako već nije) prekasno.
Reagovanja
DEJAN: NAĆI KO JE, PA GA PRIVESTI
Beograđanin Dejan još je konkretniji i predlaže pronalaženje „umetnika“ koji je crtao po bilbordu:
- Katastrofa. Taj što je crtao bolje da nema glavu. Gledajte, ovde je sve pokriveno kamerama. Vratiti snimak, naći ko je i taj da se privede! Ovo je sramota za naciju. Strašno! Novak je čovek koji nas predstavlja svuda po svetu i uvek nam obeli obraz. Žalosno.
DRAGAN: NAJVEĆA BRUKA
Jedan od prolaznika, koji nam se predstavio kao Dragan, bio je vidno iznerviran poređenjem Ðokovića s Hitlerom.- Ovo je najveća bruka što postoji. Pa Srbiju znaju po Novaku. Zadnje vreme došlo, za ovo nema dobre kazne. Ðoković bi trebalo da je primer čitavoj omladini, čitavoj Srbiji, čitavom svetu - gotovo u dahu nam je rekao Dragan.
Vracar Marko
01.10.2016. u 09:45
Što pljujete po Srbima, ne zive samo Srbi u Beogradu?
To ni jedan SRBIN nebi uradio!
STRAŠNO!!!
deda Jovan
01.10.2016. u 09:43
to su nacrtali Mujo i Haso iz Sirije, a ne nasi srbi.
ted
01.10.2016. u 09:42
A sta ako nije Srbin docrtao?
Goran V
01.10.2016. u 09:42
Zašto slika nije hitno zamenjena.Krivca naći po bilo koju cenu što pre.Uvreda je ne samo za Djokovića nego i za celu naciju.
milan
01.10.2016. u 09:36
Treba da znamo da u SRBIJI nezive samo SRBI.Verovatno je to uradio neki ljubomorni bolesnik.
rade
01.10.2016. u 09:32
U Beogradu ne zive samo Srbi ima idrugi nacija. Sto neznaci da su to Srbi uradili.
lilit
01.10.2016. u 09:28
Pa vi kao da niste uopznati da u Beogradu žive na hiljade osoba sa dijagnozom NEPOPRAVLJIVI ZAKRŽLJALI MENTOLI, jedan od njih je to uradio!
FotošopOvo je sramota - kaže nam Dragan Kameleon
Najbolji srpski sportista svih vremena = jedan od najvećih diktatora na svetu.
Prvi reket sveta Novak Đoković ima svog reiki mastera koji ga je podučio toj japanskoj tehnici za koju mnogi veruju da je isceljujuća. Đokovića je u tajne reikija uveo Beograđanin Žarko Ilić, kome je umetničko ime Damar. Ilić, koji je izdao i muzički album tradicionalne muzike, ima zvanje reiki mastera.
Reiki je energetski tretman, poznat još i kao terapija dodirom. Kroz dlanove osobe koja primenjuje reiki se kanališe energija koja leči, a od pacijenta se samo očekuje da se opusti i legne. Toksini do tada taloženi u telu i umu počinju da se oslobađaju.
Master o svom umetničkom imenu
Novakov reiki master Žarko Ilić svoje umetničko ime Damar ovako je pojasnio:
- Damar je turcizam koji znači: žila kucavica, ona koja pulsira. U narodu se često kaže: "Zaigrali su damari u meni" kada zbog nečega ili nekoga u nama sve zatreperi od lepote, radosti. Damar znači i podzemni put vode od izvora do površine, put zadovoljstva od izvora do duše koja ga oseća.
Radagast wrote:Zasto bas sad?