Novak - četnik sa reketom
- Post n°501
Re: Novak - četnik sa reketom
Одакле да знам, немам теве.
_____
with modem on UPS, I will have wife even when power goes down.
нама је потребно да ви будете на робији.
- Post n°505
Sreca sto mu je karijera na zalasku inace bi nam ovo bila himna
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°506
Lebe mekani, kakav transfer.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°508
beatakeshi wrote:Nedostaju mi reči.
Tekst pesme:
Ponos Srbije,
Prvak tenisa
U svetu broj jedan!
Novak Djokovic kad loptu udari,
brzinom svetlosti sve obori.
Za njega pevamo,
sve pobede slavimo,
pored TV-a gemove brojimo.
Turnir svaki koji osvoji
srce publike ozivi!
English translation:
The pride of Serbia,
tennis champion,
world's number one!
When Novak Djokovic hits the ball
at the speed of light, all the records are down alright.
For him we sing,
every victory we praise,
by the TV we count his games.
Each tournament he wins,
it gives his audience's hearts the thrills.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°510
Otmar Kreačić se prevrće u grobu.
- Post n°511
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°512
Opa, to Nolo izgubio neki nebitni meč u Aziji? Da vidimo kako ovaj džentlmen i šarmantni duhovitaš podnosi poraz...
NOVAK NAČISTO ODLEPIO! Umesto da pevuši, Đoković razbio reket i pocepao majicu!
BORISE, ČIJI SI TRENER!? Drska izjava Bekera posle Đokovićevog poraza!
ĐOKOVIĆ NAPENALIO SUDIJU BERNANDESA: Želeo je da bude zvezda meča!
Novak Đoković je tokom meča sa Robertom-Bautistom Agutom na mastersu u Šangaju bio izuzetno nervozan, polomio je reket, pocepao majicu, a imao je i raspravu sa glavnim sudijom Karlosom Bernandesom
- Guest
- Post n°513
Uništili ga gurui, nadrilekari i nutricionisti-šarlatani.
- Post n°514
Filipenko wrote:BORISE, ČIJI SI TRENER!? Drska izjava Bekera posle Đokovićevog poraza!
Odoh na Informer da vidim sta je to Beker uradio i vidim necuveni skandal
a Beker je poručio da je Agut bio bolji i zasluženo pobedio.
- Odlična igra Bautiste-Aguta i zaslužena pobeda - napisao je Beker na Tviteru.
I ne bi bilo ništa čudno u ovoj izjavi, da nije došla od trenera najboljeg igrača sveta, koji do sada nije imao ovakve ispade u situacijama kada je Novak gubio mečeve.
Već nekoliko nedelja se spekuliše da će Đoković i Beker na kraju sezone prekinuti saradnju, a ovaj gest bi mogao da znači da će se to definitivno i dogoditi.
Da se ovo desilo u Srbiji, sin Dragan bi ga zavalio pesnicom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°515
Benny Lava wrote:Uništili ga gurui, nadrilekari i nutricionisti-šarlatani.
Vrati krstic Nole!
On predstavlja sve. Dzaba ti meditacije. To je trenutan efekat. Problemi se resavaju razumom i planiranjem. Ocigledno je da u sebi imas mnogo negativne energije, a to je doslo odnekuda i to treba na delu da se eliminise. Prolongiranje je najgore. Preduzmi konkretne mere, bez obzira koliko one bile komplikovane i resi problem iz korena, ali da rezultat bude na duge staze. Cekamo te.
(huntington, 15. oktobar 2016 14:16)
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°516
Nedoumica koja traje
14.7.2015 informer wrote:BORISE, ČIJI SI TI TRENER? Nemac: Federer je najveći svih vremena
15.10.2016 preesrs.ba wrote:Borise, čiji si ti trener!? Neočekivana izjava Bekera poslije Noletovog poraza!
- Guest
- Post n°518
Sasvim je logicno da se Informer prvi okrece protiv Djokovica.
- Post n°519
Misliš kao potencijalnog predsedničkog kandidata?
- Post n°520
Šta to Novak nosi oko vrata?
Novak Đoković poslednjih nedelja oko vrata više ne nosi hilandarski drveni krst. Sada je njegova amajlija kamen ametist.
Oni koji veruju u kristaloterapiju i feng šui, ametist smatraju kamenom koji dovodi telo u um u ravnotežu i odagnava nestrpljenje.
Ametist se smatra korisnim u slučaju da neko ima problema sa zakonom ili novcem, ali sigurno nije najpoznatiji kamen koji predstavlja prosperitet.
U mentalnom i spiritualnom polju, ametist se, tvrde oni koji veruju u snagu kristala, ponaša kao univerzalni kamen koji pojačava spiritualnost, intuiciju i moći predviđanja svih vrsta. To čini tako što jača povezanost zemaljske ravi i drugih svetova. Ametist se smatra i dobrim kamenom za meditaciju i lucidno sanjanje, a otvara sposobnosti čoveka za telepatiju, povratak u prošle živote i komunikaciju s anđelima.
Emocionalno, ametist se koristi u slučaju velikih gubitaka i duševne panje zahvaljujući blago sedativnoj energiji koja podstiče mir i zadovoljstvo. Čini čoveka fleksibilnim, sigurnim i s obe noge na zemlji.
U drevnoj medicini, korišten je za sprečavanje odavanja porocima, protiv opijenosti i kompulsivnih ponašanja svih vrsta.
Zašto ga Novak nosi, niko ne zna.
On je početkom godine ispričao za "Novosti" da oko vrata nosi krstiće koje sam kupuje.
"Uzmem ih sam, s vremena na vreme, kada osetim i procenim da je trenutak da, možda, promenim krstić. Pet godina sam nosio krst sa Hilandara. Posetio sam Svetu Goru 2009. godine i bilo je to jedinstveno iskustvo. Jedva čekam da se vratim. Iskoristiću priliku kada budem imao nekoliko slobodnih dana da ponovo odem", rekao je slavni teniser.
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=10&dd=17&nav_id=118878
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°521
Informer
boro17.10.2016. 15:58nole sektaš , da njegovi nisu zveknuli onu pjevaljku u Borči . Tako obično bude sa svima koje novinari dignu u nebesa , on jeste veliki sportista , ali je i običan smrtnik i ništa više .
Zozon17.10.2016. 14:16Ona njegova zena sektasica je kljuc svega. Zao mi je sto je Nole podlegao drugim kulturama, daleko od pravoslavlja.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°522
Како им бре није јасно да је он и крстић из Хиландара носио из истоветног фенгшуи мајндсета? Него вид'о да су Кинези кудикамо напреднији од нас, макар када је технологија сујеверја у питању.
- Post n°523
No Country wrote:Како им бре није јасно да је он и крстић из Хиландара носио из истоветног фенгшуи мајндсета?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°524
Tako se i Tesla odrekao pravoslavlja pa umro
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°525
ficfiric wrote:Informer
boro17.10.2016. 15:58nole sektaš , da njegovi nisu zveknuli onu pjevaljku u Borči . Tako obično bude sa svima koje novinari dignu u nebesa , on jeste veliki sportista , ali je i običan smrtnik i ništa više .
Zozon17.10.2016. 14:16Ona njegova zena sektasica je kljuc svega. Zao mi je sto je Nole podlegao drugim kulturama, daleko od pravoslavlja.
So it begins.