Novak - četnik sa reketom
- Guest
- Post n°251
Re: Novak - četnik sa reketom
Ja sam negde uhvatila naslov da je to sve nameštaljka i američka zavera protiv Srba i njihovog sveca NĐ.
- Post n°252
ostap bender wrote:jel ja nesto tripujem ili sam procitao da su djovaka ulovili sa nekom bolivudskom divom? prokletstvo cekaonica.
pa ti ne znaš da su Jeca i ona prijateljice
- Post n°253
response wrote:ostap bender wrote:jel ja nesto tripujem ili sam procitao da su djovaka ulovili sa nekom bolivudskom divom? prokletstvo cekaonica.
pa ti ne znaš da su Jeca i ona prijateljice
Zaista, ko je još čuo da muževi varaju supruge sa njihovim drugaricama...
- Guest
- Post n°254
Filipenko wrote:Ne mogu da ne primetim da otkad su Noleta uhvatili pre par dana u noćnom provodu bez burme na ruci sa indijskom "glumicom", Jeca ne deli sa nama ljubav prema zdravoj hrani putem Instagrama.
uf, ovo je dramaticno skoro kao kad je hafa karic zakljucala svoj ig.
- Post n°255
i moj otac izreko cuvenu recenicu da novaka publika mrzi zato sto je srbin.
- Post n°256
Bole ga uši za taj plebs, štuje ga "Prinčals"
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°257
Невероватан смо народ, ми заправо волимо да нас мрзе! Тек нас то довољно подјари.darling wrote:i moj otac izreko cuvenu recenicu da novaka publika mrzi zato sto je srbin.
- Post n°258
Dokle ide naše slepilo i predanost teniskom idolopoklonstvu...
Jelena Janković važi za jednu od najzgodnijih sportistkinja na svetu.
- Post n°259
Watch! Fiercely competitive, but a great sportsman too.DjokerNole gives #Tsonga the point during their 1st set TB.
- Guest
- Post n°260
http://www.theguardian.com/sport/2016/mar/21/novak-djokovic-indian-wells-equal-prize-money-tennis?CMP=share_btn_fb
haha kakav jadnik. a ustvari srbenda od karic fele, sve ocekivano.
haha kakav jadnik. a ustvari srbenda od karic fele, sve ocekivano.
“I have had a woman that was my coach and that was a huge part of my tennis career. I’m surrounded by women. I’m very happy to be married with one and to have a child. I’m completely for women power”, ALI ....
- Post n°261
ahahaha, kakav jadan backpedaling. nije svestan kakvo ce grilovanje da usledi.
eto i feministinje jednom da obraduju filipa.
eto i feministinje jednom da obraduju filipa.
- Post n°262
U kakve nam se to neprilike uvalio Nolo svojom političkom korektnošću i iskrenošću? On je samo želeo da kaže da je za ravnopravnost, ali da muški dobiju više, ali poštuje žene, ali treba da se gleda ko je medijima interesantniji, ali on ne želi da devojke primaju manje, ali da VTA/ATP interveniše, da se sve promeni i da sve ostane isto.
I ladno ga ne razumeju
I ladno ga ne razumeju
- Post n°263
Nadam se da u ovim teškim trenucima može računati na tvoju pomoć.
- Post n°264
Prvo da pokaže poresko uverenje. Treba na sve prihode preko 19.000 dinara da plati 30%, u skladu sa zakonima Republike Srbije koje poštuju njeni državljani.
- Post n°266
Jebiga, ne ide da neka sirotinja ne može da uzme markicu dok ne reguliše poreski dug, a da se intimusima Kolinde Grabar Kitarović gleda kroz prste...
- Post n°267
Jednom u životu se slažem sa Novakom.
- Post n°268
Lepo je to, samo je meni interesantno videti one koji odobravaju da se sportisti vrednuju po marketinškom potencijalu, dok sa druge strane prvi kukaju da ga sponzori manje cene od Nadala i Federera i kako to nije fer, umesto da se ravnaju po sportskim rezultatima
- Post n°270
Filipenko wrote:Prvo da pokaže poresko uverenje. Treba na sve prihode preko 19.000 dinara da plati 30%, u skladu sa zakonima Republike Srbije koje poštuju njeni državljani.
Oops, ja sam onda Srbiji dužan silne milione RSD.
Dokon Filip, novake potkiva.
- Post n°271
Filipenko wrote:Prvo da pokaže poresko uverenje. Treba na sve prihode preko 19.000 dinara da plati 30%, u skladu sa zakonima Republike Srbije koje poštuju njeni državljani.
jesi siguran da bi mu to bila poreska stopa? ja sam uvek mislila da bi on placo 15 posto poreza na dobit, da tu kintu prima preko nekog preduzeca. ili da bi prijavi prihod, pa ono sto je preko 2 miliona dinara godisnje, ili koliko vec, zar se to ne oporezuje sa 15 posto? al ako je 30, jos bolje. reci mi, pliz, ne razumem se.
- Post n°272
Indy wrote:Filipenko wrote:Prvo da pokaže poresko uverenje. Treba na sve prihode preko 19.000 dinara da plati 30%, u skladu sa zakonima Republike Srbije koje poštuju njeni državljani.
Oops, ja sam onda Srbiji dužan silne milione RSD.
Dokon Filip, novake potkiva.
Šta lupaš, šta si ti dužan Srbiji. Živiš i radiš u Australiji (koliko znam), plaćaš poreze tamo. Ko tebi reč kaže.
Ovaj ne zarađuje u inostranoj zemlji, već u ofšor zoni. Svi prihodi su mu neoporezovani. Ne oporezuje njemu USA ono što dobije u Indian Velsu, ne oporezuje mu Francuska ono što dobije na Rolan Garosu. Stoga on ima platiti porez u zemlji državljanstva. To jest, da je Nemac, Britanac ili iz tako neke normalne zemlje sa zakonima koji su odgovorni prema sopstvenom stanovništvu, morao bi da plati porez svejedno, kao što su ukebali Štefi Graf ili Borisa Bekera.
Zamisli samo koliko ima bogatih Nemaca koji bi mogli da se eto tek tako prijave na Monako, ili još bolje, na Luksemburg koji im je na ispod dva sata vožnje iz maltene bilo kog dela (zapadne) Nemačke. Samo što oni nisu blesava država. Nema izbegavanja poreza, pa još da te slavi nacija zbog toga.
Zamisli i obrnutu situaciju. Jel to znači da npr. nijedna kompanija koja izvozi iz Srbije ne bi trebala da plaća porez? Eto, oni zarađuju tamo negde, ovde ništa. Ili da običan građanin ne treba da plaća poreze ukoliko nema veze sa državom? Recimo, neko prodaje slike, majice, knjige strancima. I? 0 poreza? Samo u Srbiji. I još te časte državnom vilom i sponzorisanjem svega.
darling wrote:Filipenko wrote:Prvo da pokaže poresko uverenje. Treba na sve prihode preko 19.000 dinara da plati 30%, u skladu sa zakonima Republike Srbije koje poštuju njeni državljani.
jesi siguran da bi mu to bila poreska stopa? ja sam uvek mislila da bi on placo 15 posto poreza na dobit, da tu kintu prima preko nekog preduzeca. ili da bi prijavi prihod, pa ono sto je preko 2 miliona dinara godisnje, ili koliko vec, zar se to ne oporezuje sa 15 posto? al ako je 30, jos bolje. reci mi, pliz, ne razumem se.
Pa još gore ako mu je poreska stopa samo 15 posto. Da, verovatno bi mogao da ide preko firme i da tako dobije nižu poresku stopu. Ali za nas, obične smrtnike koji baratamo ličnim prihodima, državna globa iznosi 30%. I sada ću ja tzv. Novaka da vozdižem na pijedestal kosmičkih visina dok svaki penzioner, slobodni umetnik ili taksista koje svi toliko pljuju odvajaju od svojih usta da bi država mogla da funkcioniše. More...
- Post n°273
Filipenko wrote:Lepo je to, samo je meni interesantno videti one koji odobravaju da se sportisti vrednuju po marketinškom potencijalu, dok sa druge strane prvi kukaju da ga sponzori manje cene od Nadala i Federera i kako to nije fer, umesto da se ravnaju po sportskim rezultatima
za mene je to pitanje equal pay equal work. osim što nije. košarkaška utakmica u obe konkurencije traje 40min, odbojkaška se igra na tri dobijena seta itd. u tenisu teniserke igraju na gs turnirima manje. može se pričati i o kvalitetu ali ovo je prva i osnovna stvar.
- Post n°274
Eto, 1 teniska veličina ne ume tako prosto da se izrazi...
BTW na većini turnira i muškarci igraju na 2 dobijena seta, tako da i nije neka prednost.
BTW na većini turnira i muškarci igraju na 2 dobijena seta, tako da i nije neka prednost.
- Post n°275
na većini turnira muškarci i žene i ne igraju zajedno u isto vreme ili ne igraju uopšte iste turnire..