Indy wrote:hejterima ni ovo nece valjati
naravno. posto da je platio porez, bilo bi novca za finansiranje paraolimpijaca, ne bi morali da prose njegovu milostinju. ovaj baksis sto razbacuje kroz fondaciju je da ga ne bije maler.
Indy wrote:hejterima ni ovo nece valjati
To se u biografijama zove filantropija.паће wrote:Основно начело даривања (ака спонзорства) је да се прво лова скупи у мом џепу. Друго је да онда ја господарим том ловом, ја одређујем кад коме и колико, ја сам та власт.
Прање биографије и рекламни ефекат су нуспојаве, које су више упутства за спровођење другог правила него што су циљ.
darling wrote:ja sam veoma ozbiljna.
Kondo wrote:dobro on je maneken omiljenog kondovog konzumeristickog cheapo brenda uniqlo. zapravo upravo na sebi imam uniqlo majicu inspirisanu zlatnim i srebrnim paviljonom, ginkaku i kinkaku.
паће wrote:Али то стадо, које све то пасе и пренебрегава тај његов статус соло предузетника, као да је он некакав народни јунак, то ми није нормално.
Kondo wrote:kakva je ovo briljanta dijagonala izmedju nacionalne popularnosti muzicara i sportiste? molim vas pre nego sto sednete za tastaturu proverite na kom ste forumu, zahvaljujem.