Benny Lava wrote:Molim militantne nacionaliste da poštuju militantno antinacionalističku srbomrzačku prirodu ovog foruma
Koja je upisana i u njegovu preambulu!
Benny Lava wrote:Molim militantne nacionaliste da poštuju militantno antinacionalističku srbomrzačku prirodu ovog foruma
nisam očekivao da će se hitler ovako brzo pojaviti, ima li nešto jeftinije od godvinizacije?William Murderface wrote:Things Hitler said before the Beer Hall Putsch?Benny Lava wrote:
Svu šalu na stranu, ja zaista mislim da je ovo prilika za razgovor a ne za gađanje kriglama.
a ko je to od militantnih nacionalista ne poštuje?William Murderface wrote:Benny Lava wrote:Molim militantne nacionaliste da poštuju militantno antinacionalističku srbomrzačku prirodu ovog foruma
zastitnik gotama wrote:Zastitnik Gotama je anoniman bar u odnosu na Cirjakovica i voleo bi da tako i ostane. Nego Cirjakovicu, ja nemam manje patetican nacin da te pitam od ovoga i mrzi me da smisljam, tako da nikakve posalice od mene nes dobiti, pa ni cudjenje zasto bi pobogu pratio nekog po netu ko tinejdzerka. Nego cu ovako najotvorenie da pitam, ono sto zelim da pitam sve Vuciceve simpatizere glasace i postovaoce :Zoran Ćirjaković wrote:
pa sad, dosta se toga ovde piše. uglavnom pamtim ono s čem se ne slažem
Zaboga jel vam stalo do Kosova bar malo? Jel razumete sta je to za nasu zemlju? Jel razumete da nema zemlje bez toga ?Sta vam je u glavama, izgubicemo otadzbinu za koju su toliki milioni stradali?
Kako Srbin moze ovu administraciju da podrzava, a da ne mrzi sebe ?
Zoran Ćirjaković wrote:nisam očekivao da će se hitler ovako brzo pojaviti, ima li nešto jeftinije od godvinizacije?William Murderface wrote:
Things Hitler said before the Beer Hall Putsch?
Zoran Ćirjaković wrote:a ko je to od militantnih nacionalista ne poštuje?William Murderface wrote:
puča? ja ne bi došao da me niste zvaliBenny Lava wrote:Zoran Ćirjaković wrote:
nisam očekivao da će se hitler ovako brzo pojaviti, ima li nešto jeftinije od godvinizacije?
Nema Hitlera, osim u šali. Moja uvertira i Williamov odgovor bio je pošalica na račun nacionalističkog "puča" na topiku, koji je posebno urnebesan kada se ima u vidu vaš dosadašnji stav o ovom forumu.
Zoran Ćirjaković wrote:
puča? ja ne bi došao da me niste zvali
Zoran Ćirjaković wrote:puča? ja ne bi došao da me niste zvaliBenny Lava wrote:
Nema Hitlera, osim u šali. Moja uvertira i Williamov odgovor bio je pošalica na račun nacionalističkog "puča" na topiku, koji je posebno urnebesan kada se ima u vidu vaš dosadašnji stav o ovom forumu.
Pa to, da pričamo o drugosrbijanskim zabludama, ali ovaj naš Betmen se malo raspomamio. Inače fin dečko.Zoran Ćirjaković wrote:puča? ja ne bi došao da me niste zvaliBenny Lava wrote:
zastitnik gotama wrote:Zoran Ćirjaković wrote:
Zaboga jel vam stalo do Kosova bar malo? Jel razumete sta je to za nasu zemlju? Jel razumete da nema zemlje bez toga ?Sta vam je u glavama, izgubicemo otadzbinu za koju su toliki milioni stradali?
Kako Srbin moze ovu administraciju da podrzava, a da ne mrzi sebe ?
zastitnik gotama wrote:necu jos dugo dosadjivati , izvinite ljude...
meni samo tuzno... jer slobin glasac bi se raspravljao, tvrdio da su pobedili, da nas ceo svet mrzi , bilderbeg grupa ili sta vec...nesto bi rekao.
oni nemaju nista da kazu, jer su mrtvi iznutra. izdali su nasu nesrecnu otadzbinu i to cak ne iz nekog uverenja.
Ma ne bre. Misli ove koje navodno predstavlja Ćiro. Mada nemam pojma koji to treba da su. Šuvare?Kinder Lad wrote:zastitnik gotama wrote:necu jos dugo dosadjivati , izvinite ljude...
meni samo tuzno... jer slobin glasac bi se raspravljao, tvrdio da su pobedili, da nas ceo svet mrzi , bilderbeg grupa ili sta vec...nesto bi rekao.
oni nemaju nista da kazu, jer su mrtvi iznutra. izdali su nasu nesrecnu otadzbinu i to cak ne iz nekog uverenja.
Ko, Slobini? Pa jesu. Ali to je prošlo vreme.
Zoran Ćirjaković wrote:puča? ja ne bi došao da me niste zvaliBenny Lava wrote:
zastitnik gotama wrote:
oni nemaju nista da kazu, jer su mrtvi iznutra.
dobro si razumeo. milosevicev apologeta bi branio i najgoru milosevicevu odluku. Ciro kao Vucicev apologeta, moze da se svadja s vama drugosrbijancima oko neceg sto je reko Mileta Prodanovic pre deset godina,al na pitanje o Kosovu nece ni da odgovori.otto katz wrote:
Ma ne bre. Misli ove koje navodno predstavlja Ćiro. Mada nemam pojma koji to treba da su. Šuvare?
William Murderface wrote:Zoran Ćirjaković wrote:
Things Hitler said after he became Chancelor?
Zing!
zastitnik gotama wrote:dobro si razumeo. milosevicev apologeta bi branio i najgoru milosevicevu odluku. Ciro kao Vucicev apologeta, moze da se svadja s vama drugosrbijancima oko neceg sto je reko Mileta Prodanovic pre deset godina,al na pitanje o Kosovu nece ni da odgovori.otto katz wrote:
Ma ne bre. Misli ove koje navodno predstavlja Ćiro. Mada nemam pojma koji to treba da su. Šuvare?
Jer su Milosevicevi glasaci i pioni verovali u nesto. Vucicevi su mrtvi iznutra. Dusu nemajuda ste bili pristojni, odgovorio bi
zastitnik gotama wrote:
al na pitanje o Kosovu nece ni da odgovori.
Jer su Milosevicevi glasaci i pioni verovali u nesto. Vucicevi su mrtvi iznutra. Dusu nemaju,