1. Skrenuo mi je pažnju jedan prijatelj. Uvek me zabavi kada otkrijem da neko tvrdi da sam glup.plachkica wrote:Mene zanima kako ste otkrili forum, i čime smo vas naljutili?
Neozbiljna ™ smo gomila anonimaca (na forumu).
I sad malo ozbiljnije, ali i škakljivije pitanje, ne morate odgovoriti ako mislite da je
nepristojno. Da li vas je Malagurski podržao kad su najnovija dešavanja u Politici u pitanju?
2. Jasno je da sebe doživljavate ozbiljno a i znam da niste gomila anonimaca, mada, koliko shvatam, ovde ne smem da navodim imena. Mada ima i onih koji su kačili selfije.
3. Malagurskog sam video samo jednom, na promociji njegovog filma. Nije me on zvao da govorim već organizatori, jer je u poslednjem trenutku jedan od predviđenih učesnika otkazao prisustvo. NIkada s njim kasnije nisam razgovarao. Nemam ni njegov mejl ni telefon.
4. Ne bi govorio o bilo kakvim dešavanjima u Politici. Samo je nova urednica dodatka zaključila da je za njenu karijeru (i sliku o njoj u Drugoj Srbiji) bolje da nema mojih tekstova, a mislim i da joj se ne sviđaju moji stavovi. Čim tekst koji je doveo do razlaza bude okačen na sajtu kome sam ga kasnije poslao, postaviću ovde link. Mislim da će urednica pobrati vaše simpatije.