Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića

plachkica

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 Empty Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića

Post by plachkica Wed Jun 22, 2016 10:53 pm

E da, i ja sam bila nevaspitana.
    Dobro nam došao!
    kondo

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 Empty Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića

Post by kondo Wed Jun 22, 2016 10:58 pm

Zoran Ćirjaković wrote:mileta prodanović bi rekao da je pre opsesivno-kmpulsivni poremećaj

ipak, jedini koji ovde zasluzuje dijagonozu opsesivno-kimpulsivnog poremecaja je gospodin suvar iz gotama

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 22, 2016 11:04 pm

plachkica wrote:Do kakve je promene došlo u uređivačkoj politici Politike?
    Neko smenjen, neko postavljen?
    Šta sam propustila?
    moraću ponovo.
    jedna gospođa je otišla u penziju. došla je druga dama. prvo je biljana srbljanović pohvalila novu urednicu, onda ostali... i juče me gospođica urednica oduvala. nisam hteo da tražim protekciju "vaše ljilje". siguran sam da bi sa zadovoljstvom obajavila rastislavove tekstove.
    inače ja sam gospodina dinića već predlgao, najozbilnije, urednicima i u politici i u vremenu. ne sugerišem da on tamo uopšte želi da piše, samo svet nije crno-beo kako ponekad izgleda. nažalost, ne mogu da podelim reakcije resorsnih urednika, ne bi bilo fer, ali mislim da bi burundi bio iznenađen
    Lucky908

Post by Lucky908 Wed Jun 22, 2016 11:07 pm

Ovo mora da je Ćira glavom i bradom. Pa ko bi još osim njega znao da ga je, jednom davno, Mileta Prodanović u Peščaniku proglasio opsesivcem. 

PS. Osim Milete Prodanovića, naravno :wink wink: 

Dobrodošao!

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 3805133158
    Notorious

Post by Notorious Wed Jun 22, 2016 11:16 pm

Zoran Ćirjaković wrote:
    plachkica wrote:Do kakve je promene došlo u uređivačkoj politici Politike?
    Neko smenjen, neko postavljen?
    Šta sam propustila?
    moraću ponovo.
    jedna gospođa je otišla u penziju. došla je druga dama. prvo je biljana srbljanović pohvalila novu urednicu, onda ostali... i juče me gospođica urednica oduvala. nisam hteo da tražim protekciju "vaše ljilje". siguran sam da bi sa zadovoljstvom obajavila rastislavove tekstove.
    inače ja sam gospodina dinića već predlgao, najozbilnije, urednicima i u politici i u vremenu. ne sugerišem da on tamo uopšte želi da piše, samo svet nije crno-beo kako ponekad izgleda. nažalost, ne mogu da podelim reakcije resorsnih urednika, ne bi bilo fer, ali mislim da bi burundi bio iznenađen

Upravo si, na implicitan način, podelio ono što si imao nameru da podeliš. I ne, nije fer. 
    No, kako god bilo, lepo od tebe što si, posle silnog natpljuvavanja preko plota, rešio da se uključiš.
    Lucky908

Post by Lucky908 Wed Jun 22, 2016 11:23 pm

Sad kad se Šuvar i Ćira udruže protiv Latinke i Srbljanović!  Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 2348298330
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 22, 2016 11:23 pm

Notorious wrote:
    Zoran Ćirjaković wrote:
    moraću ponovo.

Upravo si, na implicitan način, podelio ono što si imao nameru da podeliš. I ne, nije fer. 
    No, kako god bilo, lepo od tebe što si, posle silnog natpljuvavanja preko plota, rešio da se uključiš.
    nisam apsolutno imao nikakvu nameru.
    nije mi nikada palo na pamet da će me 1) neko ovde pozvati i 2) da će mi biti dozvoljeno da se pod svojim imenom registrujem, a postovanje koje nije pod mojim imenom me ne zanima.
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Wed Jun 22, 2016 11:34 pm

Dobrodošao, Ćiro Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 1552546758.
    Ti si sad burunđanski prozor koji povezuje svjetove anonimnih sjena i vlasnika građanskih legitimacija. Ali već zapravo imamo jednog takvog, poznat ćeš ga po pjeni kad pomene Latinku. 

Moje pitanje: misliš li da Vučić ostvaruje ideje Druge Srbije?

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Ointagru Unartan

Post by Ointagru Unartan Wed Jun 22, 2016 11:34 pm

Zoran Ćirjaković wrote:) da će mi biti dozvoljeno da se pod svojim imenom registrujem, a postovanje koje nije pod mojim imenom me ne zanima.

Privremeno smo iskljucili CiraBlock add-on. Dobrodoso.

_____
    "Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
    Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.

My Moon Che Gavara.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Jun 22, 2016 11:35 pm

er, pa ovo je otvoreni forum. svako je slobodan da dođe i prodiskutuje koju. a to znači i da se registruje pod kojim god hoće korisničkim imenom.

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 22, 2016 11:38 pm

otto katz wrote:Dobrodošao, Ćiro Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 1552546758.
    Ti si sad burunđanski prozor koji povezuje svjetove anonimnih sjena i vlasnika građanskih legitimacija. Ali već zapravo imamo jednog takvog, poznat ćeš ga po pjeni kad pomene Latinku. 

Moje pitanje: misliš li da Vučić ostvaruje ideje Druge Srbije?
    pa sad, ideja je tu više, ali kada govorimo o onoj ključnoj, mislim. mada, naravno, ne bi se kladio da će nastaviti
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 22, 2016 11:39 pm

Mr.Pink wrote:er, pa ovo je otvoreni forum. svako je slobodan da dođe i prodiskutuje koju. a to znači i da se registruje pod kojim god hoće korisničkim imenom.
    to me strvarno raduje. nikada nije kasno da čovek spali sopstvene iluzije
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Wed Jun 22, 2016 11:41 pm

Zoran Ćirjaković wrote:
    pa sad, ideja je tu više, ali kada govorimo o onoj ključnoj, mislim. mada, naravno, ne bi se kladio da će nastaviti
    E tako misli i onaj drugi neanonimni građanin, zaštitnik gotama. Jesi čitao šta je pisao?

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 22, 2016 11:43 pm

otto katz wrote:
    Zoran Ćirjaković wrote:
    E tako misli i onaj drugi neanonimni građanin, zaštitnik gotama. Jesi čitao šta je pisao?
    pa sad, dosta se toga ovde piše. uglavnom pamtim ono s čem se ne slažem
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 22, 2016 11:44 pm

Lucky908 wrote:Sad kad se Šuvar i Ćira udruže protiv Latinke i Srbljanović!  Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 2348298330
    nisam primetio da ovde ima puno ljubitelja gospođe srbljanović
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 22, 2016 11:47 pm

Zoran Ćirjaković wrote:
    otto katz wrote:
    pa sad, dosta se toga ovde piše. uglavnom pamtim ono s čem se ne slažem
    Zastitnik Gotama je anoniman bar u odnosu na Cirjakovica i voleo bi da tako i ostane. Nego Cirjakovicu, ja nemam manje patetican nacin da te pitam od ovoga i mrzi me da smisljam, tako da nikakve posalice od mene nes dobiti, pa ni cudjenje zasto bi pobogu pratio nekog po netu ko tinejdzerka. Nego cu ovako najotvorenie da pitam, ono sto zelim da pitam sve Vuciceve simpatizere glasace i postovaoce :

Zaboga jel vam stalo do Kosova bar malo? Jel razumete sta je to za nasu zemlju? Jel razumete da nema zemlje bez toga ?Sta vam je u glavama, izgubicemo otadzbinu za koju su toliki milioni stradali?

Kako Srbin moze ovu administraciju da podrzava, a da ne mrzi sebe ?
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Wed Jun 22, 2016 11:50 pm

zastitnik gotama wrote:

Zaboga jel vam stalo do Kosova bar malo? Jel razumete sta je to za nasu zemlju? Jel razumete da nema zemlje bez toga ?Sta vam je u glavama, izgubicemo otadzbinu za koju su toliki milioni stradali?

Kako Srbin moze ovu administraciju da podrzava, a da ne mrzi sebe ?
    Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 3579118792 To, Betmene, odmah spektakl!

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Jun 22, 2016 11:53 pm

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 Batman_v_Superman_poster

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Jun 22, 2016 11:54 pm

ja nekad kad čitam zaštitnika gotama nikad nisam načisto da l zajebava ili je ozbiljan.

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 22, 2016 11:55 pm

a pa jebiga kad je tako ispo ton ko da sitnu knjigu pisem...

al ozbiljansam oko ove stvari ,ako tu stalno nesto kenja o drugim srbijama i latinkama, ako su mu nacionaln interesi na srcu , kako miri to sa to STO LIK SEDI S JEBENIM TACIJEM.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 23, 2016 12:00 am

Mr.Pink wrote:ja nekad kad čitam zaštitnika gotama nikad nisam načisto da l zajebava ili je ozbiljan.
    nije ni on
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 23, 2016 12:03 am

ja bih rekao da sam bio pristojan koliko se prema stokerima i lazovima moze.

Zasto bi neko ko sebe smatra srpskim nacionalistom ili Srbinom uopste podrzavao administraciju koja pregovara sa albanskim teroristima.

Kako miris to sa sobom?

Ako neces da odgovoris to je sasvim ok, odma se razilazimo dok neko ne dodje k sebi i ne banuje te.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jun 23, 2016 12:07 am

Sto bi bilo ko bio banovan

_____

Uprava napolje!

Lucky908

Post by Lucky908 Thu Jun 23, 2016 12:10 am

zastitnik gotama wrote:ja bih rekao da sam bio pristojan koliko se prema stokerima i lazovima moze.

Ako neces da odgovoris to je sasvim ok, odma se razilazimo dok neko ne dodje k sebi i ne banuje te.

Izgleda da je narcizam malih razlika gori kod nacionalista nego kod drugosrbijanaca, ko bi rekao.  Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 2952840586
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 23, 2016 12:13 am

aj se ne svadjamo pred gostima Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 2 1399639816

a) ja nisam nacionalista b) ogromne su razlike medju nama,, ja cu moci da pogledam decu u oci i kazem nisam podrzavao izdajnike Kosova, a on nece.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 11:28 am