Dobro nam došao!
Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
E da, i ja sam bila nevaspitana.
Dobro nam došao!
Dobro nam došao!
Zoran Ćirjaković wrote:mileta prodanović bi rekao da je pre opsesivno-kmpulsivni poremećaj
ipak, jedini koji ovde zasluzuje dijagonozu opsesivno-kimpulsivnog poremecaja je gospodin suvar iz gotama
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
moraću ponovo.plachkica wrote:Do kakve je promene došlo u uređivačkoj politici Politike?
Neko smenjen, neko postavljen?
Šta sam propustila?
jedna gospođa je otišla u penziju. došla je druga dama. prvo je biljana srbljanović pohvalila novu urednicu, onda ostali... i juče me gospođica urednica oduvala. nisam hteo da tražim protekciju "vaše ljilje". siguran sam da bi sa zadovoljstvom obajavila rastislavove tekstove.
inače ja sam gospodina dinića već predlgao, najozbilnije, urednicima i u politici i u vremenu. ne sugerišem da on tamo uopšte želi da piše, samo svet nije crno-beo kako ponekad izgleda. nažalost, ne mogu da podelim reakcije resorsnih urednika, ne bi bilo fer, ali mislim da bi burundi bio iznenađen
Ovo mora da je Ćira glavom i bradom. Pa ko bi još osim njega znao da ga je, jednom davno, Mileta Prodanović u Peščaniku proglasio opsesivcem.
PS. Osim Milete Prodanovića, naravno :wink wink:
Dobrodošao!
PS. Osim Milete Prodanovića, naravno :wink wink:
Dobrodošao!
Zoran Ćirjaković wrote:moraću ponovo.plachkica wrote:Do kakve je promene došlo u uređivačkoj politici Politike?
Neko smenjen, neko postavljen?
Šta sam propustila?
jedna gospođa je otišla u penziju. došla je druga dama. prvo je biljana srbljanović pohvalila novu urednicu, onda ostali... i juče me gospođica urednica oduvala. nisam hteo da tražim protekciju "vaše ljilje". siguran sam da bi sa zadovoljstvom obajavila rastislavove tekstove.
inače ja sam gospodina dinića već predlgao, najozbilnije, urednicima i u politici i u vremenu. ne sugerišem da on tamo uopšte želi da piše, samo svet nije crno-beo kako ponekad izgleda. nažalost, ne mogu da podelim reakcije resorsnih urednika, ne bi bilo fer, ali mislim da bi burundi bio iznenađen
Upravo si, na implicitan način, podelio ono što si imao nameru da podeliš. I ne, nije fer.
No, kako god bilo, lepo od tebe što si, posle silnog natpljuvavanja preko plota, rešio da se uključiš.
Sad kad se Šuvar i Ćira udruže protiv Latinke i Srbljanović!
- Guest
nisam apsolutno imao nikakvu nameru.Notorious wrote:Zoran Ćirjaković wrote:
moraću ponovo.
Upravo si, na implicitan način, podelio ono što si imao nameru da podeliš. I ne, nije fer.
No, kako god bilo, lepo od tebe što si, posle silnog natpljuvavanja preko plota, rešio da se uključiš.
nije mi nikada palo na pamet da će me 1) neko ovde pozvati i 2) da će mi biti dozvoljeno da se pod svojim imenom registrujem, a postovanje koje nije pod mojim imenom me ne zanima.
Dobrodošao, Ćiro .
Ti si sad burunđanski prozor koji povezuje svjetove anonimnih sjena i vlasnika građanskih legitimacija. Ali već zapravo imamo jednog takvog, poznat ćeš ga po pjeni kad pomene Latinku.
Moje pitanje: misliš li da Vučić ostvaruje ideje Druge Srbije?
Ti si sad burunđanski prozor koji povezuje svjetove anonimnih sjena i vlasnika građanskih legitimacija. Ali već zapravo imamo jednog takvog, poznat ćeš ga po pjeni kad pomene Latinku.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
Zoran Ćirjaković wrote:) da će mi biti dozvoljeno da se pod svojim imenom registrujem, a postovanje koje nije pod mojim imenom me ne zanima.
Privremeno smo iskljucili CiraBlock add-on. Dobrodoso.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
er, pa ovo je otvoreni forum. svako je slobodan da dođe i prodiskutuje koju. a to znači i da se registruje pod kojim god hoće korisničkim imenom.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
pa sad, ideja je tu više, ali kada govorimo o onoj ključnoj, mislim. mada, naravno, ne bi se kladio da će nastavitiotto katz wrote:Dobrodošao, Ćiro .
- Guest
to me strvarno raduje. nikada nije kasno da čovek spali sopstvene iluzijeMr.Pink wrote:er, pa ovo je otvoreni forum. svako je slobodan da dođe i prodiskutuje koju. a to znači i da se registruje pod kojim god hoće korisničkim imenom.
E tako misli i onaj drugi neanonimni građanin, zaštitnik gotama. Jesi čitao šta je pisao?Zoran Ćirjaković wrote:
pa sad, ideja je tu više, ali kada govorimo o onoj ključnoj, mislim. mada, naravno, ne bi se kladio da će nastaviti
_____
- Guest
pa sad, dosta se toga ovde piše. uglavnom pamtim ono s čem se ne slažemotto katz wrote:E tako misli i onaj drugi neanonimni građanin, zaštitnik gotama. Jesi čitao šta je pisao?Zoran Ćirjaković wrote:
pa sad, ideja je tu više, ali kada govorimo o onoj ključnoj, mislim. mada, naravno, ne bi se kladio da će nastaviti
- Guest
nisam primetio da ovde ima puno ljubitelja gospođe srbljanovićLucky908 wrote:Sad kad se Šuvar i Ćira udruže protiv Latinke i Srbljanović!
- Guest
Zastitnik Gotama je anoniman bar u odnosu na Cirjakovica i voleo bi da tako i ostane. Nego Cirjakovicu, ja nemam manje patetican nacin da te pitam od ovoga i mrzi me da smisljam, tako da nikakve posalice od mene nes dobiti, pa ni cudjenje zasto bi pobogu pratio nekog po netu ko tinejdzerka. Nego cu ovako najotvorenie da pitam, ono sto zelim da pitam sve Vuciceve simpatizere glasace i postovaoce :Zoran Ćirjaković wrote:pa sad, dosta se toga ovde piše. uglavnom pamtim ono s čem se ne slažemotto katz wrote:
E tako misli i onaj drugi neanonimni građanin, zaštitnik gotama. Jesi čitao šta je pisao?
Zaboga jel vam stalo do Kosova bar malo? Jel razumete sta je to za nasu zemlju? Jel razumete da nema zemlje bez toga ?Sta vam je u glavama, izgubicemo otadzbinu za koju su toliki milioni stradali?
Kako Srbin moze ovu administraciju da podrzava, a da ne mrzi sebe ?
To, Betmene, odmah spektakl!zastitnik gotama wrote:
Zaboga jel vam stalo do Kosova bar malo? Jel razumete sta je to za nasu zemlju? Jel razumete da nema zemlje bez toga ?Sta vam je u glavama, izgubicemo otadzbinu za koju su toliki milioni stradali?
Kako Srbin moze ovu administraciju da podrzava, a da ne mrzi sebe ?
_____
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
ja nekad kad čitam zaštitnika gotama nikad nisam načisto da l zajebava ili je ozbiljan.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
a pa jebiga kad je tako ispo ton ko da sitnu knjigu pisem...
al ozbiljansam oko ove stvari ,ako tu stalno nesto kenja o drugim srbijama i latinkama, ako su mu nacionaln interesi na srcu , kako miri to sa to STO LIK SEDI S JEBENIM TACIJEM.
al ozbiljansam oko ove stvari ,ako tu stalno nesto kenja o drugim srbijama i latinkama, ako su mu nacionaln interesi na srcu , kako miri to sa to STO LIK SEDI S JEBENIM TACIJEM.
- Guest
nije ni onMr.Pink wrote:ja nekad kad čitam zaštitnika gotama nikad nisam načisto da l zajebava ili je ozbiljan.
- Guest
ja bih rekao da sam bio pristojan koliko se prema stokerima i lazovima moze.
Zasto bi neko ko sebe smatra srpskim nacionalistom ili Srbinom uopste podrzavao administraciju koja pregovara sa albanskim teroristima.
Kako miris to sa sobom?
Ako neces da odgovoris to je sasvim ok, odma se razilazimo dok neko ne dodje k sebi i ne banuje te.
Zasto bi neko ko sebe smatra srpskim nacionalistom ili Srbinom uopste podrzavao administraciju koja pregovara sa albanskim teroristima.
Kako miris to sa sobom?
Ako neces da odgovoris to je sasvim ok, odma se razilazimo dok neko ne dodje k sebi i ne banuje te.
Sto bi bilo ko bio banovan
_____
★
Uprava napolje!
zastitnik gotama wrote:ja bih rekao da sam bio pristojan koliko se prema stokerima i lazovima moze.
Izgleda da je narcizam malih razlika gori kod nacionalista nego kod drugosrbijanaca, ko bi rekao.
- Guest
aj se ne svadjamo pred gostima
a) ja nisam nacionalista b) ogromne su razlike medju nama,, ja cu moci da pogledam decu u oci i kazem nisam podrzavao izdajnike Kosova, a on nece.
a) ja nisam nacionalista b) ogromne su razlike medju nama,, ja cu moci da pogledam decu u oci i kazem nisam podrzavao izdajnike Kosova, a on nece.