Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
Kako Srbin moze biti izdajnik Kosova kad je Kosovo albansko
_____
★
Uprava napolje!
Zoran Ćirjaković wrote:nije ni onMr.Pink wrote:ja nekad kad čitam zaštitnika gotama nikad nisam načisto da l zajebava ili je ozbiljan.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
zastitnik gotama wrote:ja bih rekao da sam bio pristojan koliko se prema stokerima i lazovima moze.
Zasto bi neko ko sebe smatra srpskim nacionalistom ili Srbinom uopste podrzavao administraciju koja pregovara sa albanskim teroristima.
Kako miris to sa sobom?
Ako neces da odgovoris to je sasvim ok, odma se razilazimo dok neko ne dodje k sebi i ne banuje te.
Pusti ga da se aklimatizuje malo, bilo bi infantilno da mu sad kolektivno skačemo po kičmi ako je već pozvan.
zastitnik gotama wrote:
Zaboga jel vam stalo do Kosova bar malo? Jel razumete sta je to za nasu zemlju? Jel razumete da nema zemlje bez toga ?Sta vam je u glavama, izgubicemo otadzbinu za koju su toliki milioni stradali?
Kako Srbin moze ovu administraciju da podrzava, a da ne mrzi sebe ?
kada srpska crkva sa irenejem na čelu ljubi skute psihopate izdajnika šta očekivati od salonskih nacionalista.
zastitnik gotama wrote:
a) ja nisam nacionalista b) ogromne su razlike medju nama,, ja cu moci da pogledam decu u oci i kazem nisam podrzavao izdajnike Kosova, a on nece.
c)
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
zastitnik gotama wrote:aj se ne svadjamo pred gostima
a) ja nisam nacionalista b) ogromne su razlike medju nama,, ja cu moci da pogledam decu u oci i kazem nisam podrzavao izdajnike Kosova, a on nece.
Ko je sve "izdajnik Kosova"? Ili, ako ti je tako lakše - ko nije?
_____
alt-lib
Gotovo je, ukrade Betmen show. A još ga ja prizvao jao otto
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
Ovo me podseti na raspravu u kojoj su hrabri Srbi iz Beograda zamerali i nazivali Srbe s Kosova izdajnicima sto sede u Tacijevoj vladi...
Суваре, иако понекад имам тако понеки тренутак кад станем на твоју страну по неком питању (а онда по наредних седам-осам не), морам ти рећи да је Ћира већ убрао неке поене код мене, наиме, зна слова.
Твојим речником: Суваре, дјубре једно, издао си српски језик и писес енглеском абецедом!
Твојим речником: Суваре, дјубре једно, издао си српски језик и писес енглеском абецедом!
Last edited by паће on Thu Jun 23, 2016 12:21 am; edited 1 time in total
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
ficfiric wrote:Kako Srbin moze biti izdajnik Kosova kad je Kosovo albansko
Imate zivog vucicevca pred sobom i jebete mene pa super.Kondo wrote:
lepo sam pito, necu vise da pisem ovde dok mi ne odgovori ... to je zapravo jedino sto me od njegove sorte zanima.Notorious wrote:
Pusti ga da se aklimatizuje malo, bilo bi infantilno da mu sad kolektivno skačemo po kičmi ako je već pozvan.
"....a unutra su puni kostiju i svake necistoce"Veletin wrote:
kada srpska crkva sa irenejem na čelu ljubi skute psihopate izdajnika šta očekivati od salonskih nacionalista.
otto katz wrote:Gotovo je, ukrade Betmen show.
Može biti samo jedan!
nije cira vucicevac, znam coveka. samo jebe ale, malo ko suvar kad mu dosadno.
_____
#FreeFacu
- Guest
cira pokaze na tebe i kaze "isto kao ovom decku"Kondo wrote:nije cira vucicevac, znam coveka. samo jebe ale, malo ko suvar kad mu dosadno.
паће wrote:
Abecedom onih koji su nam oteli Kosovo!
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
Atomski s desna
_____
alt-lib
Eto jbt, i sta sad? Primitivni nacionalisti oterali coveka! Boli njih kakvu sliku time saljemo u svet...
Last edited by William Murderface on Thu Jun 23, 2016 12:38 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
brte meni depresivno da covek koji pise za politiku dodje na forum, to je naopaka kultura, po tome smo svi isti i drugosrbijanci i prvosrbijanci.
ja kad postanem poznat, uskoro, necu imati ni mobilni telefon. covek mora da ceni svoje privilegije.
ja kad postanem poznat, uskoro, necu imati ni mobilni telefon. covek mora da ceni svoje privilegije.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
zvezda je zivot wrote:brte meni depresivno da covek koji pise za politiku dodje na forum, to je naopaka kultura, po tome smo svi isti i drugosrbijanci i prvosrbijanci.
I Tito je voleo prošetati međ' narodom.
- Guest
Molim militantne nacionaliste da poštuju militantno antinacionalističku srbomrzačku prirodu ovog foruma i da nam ne linčuju uvaženog gosta.
Svu šalu na stranu, ja zaista mislim da je ovo prilika za razgovor a ne za gađanje kriglama.
Svu šalu na stranu, ja zaista mislim da je ovo prilika za razgovor a ne za gađanje kriglama.
I šta sad, dođavola Betmene i drevni Veletine. Umjesto debate na militantnom antinacionalističkom forumu se burunđanski kosovski zavetnici ostrvili na Ćiru, plop. Jebeš to, gasim.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
ne, ozbiljan sam. covek koji ne ceni svoje privilegije ne razlikuje se od neke druge zivotinje.
Last edited by zvezda je zivot on Thu Jun 23, 2016 12:47 am; edited 1 time in total
_____
ova zemlja to je to
Things Hitler said before the Beer Hall Putsch?Benny Lava wrote:
Last edited by William Murderface on Thu Jun 23, 2016 12:48 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije