Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića

паће

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 Empty Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića

Post by паће Fri Oct 05, 2018 2:36 pm

Па то није служење методом него мазнута пушкица.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 Empty Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića

Post by Guest Fri Oct 05, 2018 2:44 pm

otto katz wrote:
    паће wrote:Споменуо Бурунди онако у најави, а онда побаздуљисао. Мусака, ред овог ред оног. Читао дијагонално, али осим те пете гимназије ништа бре одавде. Овде нема оног "из форума у медије" осим ако испред тога не допишемо "побегао".
    A pa ne čitaš pažljivo. Ja malo preletjeh i odmah nađoh 3ojicu:

Profesor Dejan Jović, omiljeni Zagrepčanin - Ostap,

Slučajnosrpski istoričari, ključne poluge rekolonizacije nezapadnog sveta - Kinder Lad,

naš pervertirani marksizam, naš elitistički feminizam i naš netolerantni liberalizam leže na istom autorasističkom temelju - William.

To je to, tu smo svi. Tj. fali Sejlor, ostaje u sjeni prešućenog. I nema pohvale za Uskoka ni za Hajduka, stidi ga se Ćiro, jer je blentav.

Polažem velike nade u to da je shvatio da sam ja bukvy najnebitnija osoba u univerzumu (svima osim užoj familiji i malom krugu prijatelja) te da ne zavređujem prostor na blogu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 05, 2018 2:55 pm

Vidiš, Ćirkane, zato nikad nećeš postati neko i nešto u ovom sistemu ili bilo kom drugom - koga bre zanima Vasin svet čoveče? Denuncijaj malo jače, uzmi veću mrežu, ovo je samo tvoja privatna opsesija, bolidu. Završićeš sa klošarima ispred Šumatovca ako ovako nastaviš - ništa drugo ne znaš osim piskaranja, a taj polutalenat traćiš na nas ovde dok drugi dobijaju urednička mesta.
    disident

Post by disident Fri Oct 05, 2018 3:21 pm

Zar nije odlika bogatih i privilegovanih da mogu da se bave nekim trivijalnim hobijem?  Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 2304934895

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 05, 2018 3:22 pm

Dok imaju para, da.
    disident

Post by disident Fri Oct 05, 2018 3:25 pm

Btw ko je poslusao onaj trosatni nastup na tv valjevo, mogao je da cuje deo u kome cira tuynim glasom prica o svojoj finansijskog situaciji, i kako je svoja putovanja sam finansirao, prodajom zemlje nasedjenje od caleta, od koje je ostao samo jos jedan deo. Tako da ne znam sta da mislim iskreno, mozda je ujce upravu sto se tice njegove buducnosti

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 05, 2018 3:31 pm

tipicni moderni danasnji "tradicionalni" srpski domacin, jede ucebana govna dok arci nasledjenu kucnu srebrninu Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 1399639816
    disident

Post by disident Fri Oct 05, 2018 3:35 pm

Jos kaze hoce neke sile da ga oteraju sa fmk  Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 1727922752

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 05, 2018 3:39 pm

disident wrote:Btw ko je poslusao onaj trosatni nastup na tv valjevo, mogao je da cuje deo u kome cira tuynim glasom prica o svojoj finansijskog situaciji, i kako je svoja putovanja sam finansirao, prodajom zemlje nasedjenje od caleta, od koje je ostao samo jos jedan deo. Tako da ne znam sta da mislim iskreno, mozda je ujce upravu sto se tice njegove buducnosti

aj ovako ti si sad neki Vučić. da li bi stavio na platni spisak denuncijanta koji svako malo pukne i bavi se svojim privatnim nebitnim vendetama?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 05, 2018 3:49 pm

Ne to je poseban momenat da se interesuje za ovakvo jedno mesto, jer mi koji smo ovde smo, zaista, potpuno nebitni u danasnjoj Srbiji, mi ovde smo margina margine u pravom smislu reci. Neshvatljivo.
    паће

Post by паће Fri Oct 05, 2018 3:49 pm

Бурунди ће на крају бити славан једино као "Форум који је изнервирао Ћиру". По нама се ништа неће звати.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Fri Oct 05, 2018 3:51 pm

KinderLad wrote:Ne to je poseban momenat da se interesuje za ovakvo jedno mesto, jer mi koji smo ovde smo, zaista, potpuno nebitni u danasnjoj Srbiji, mi ovde smo margina margine u pravom smislu reci. Neshvatljivo.
    Lijepo kaže Čiro "slučajna Srbija". Slučajno? Ne bih rekao.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    disident

Post by disident Fri Oct 05, 2018 3:51 pm

Ne bih, jer ja novinare i kulturno intelektualnu elitu srbije posmatram jos gore nego av, gomila beskorisnih bezvrednih individua koji su tu kao iznadjali ukras na propaloj i bespotrebnoj fasadi. Uostalonm ako se publici kojoj se vucic obraca jebe tacno da li im je tekst servirao neki polupismeni anonimus iz informera, algoritam ili novinarska gromada poput cirka, sve je tu jasno.
    Nije vucic lud sto je kesu(onu sa parama i mocima) odresio ka tamnoj strani srbije, a tu kulturno umetnicko intelektualno zanemario. Ja bih je na njegovom mestu apsolutno odjebao

_____
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 05, 2018 3:55 pm

disident wrote:Ne bih, jer ja novinare i kulturno intelektualnu elitu srbije posmatram jos gore nego av, gomila beskorisnih bezvrednih individua koji su tu kao iznadjali ukras na propaloj i bespotrebnoj fasadi. Uostalonm ako se publici kojoj se vucic obraca jebe tacno da li im je tekst servirao neki polupismeni anonimus iz informera, algoritam ili novinarska gromada poput cirka, sve je tu jasno.
    Nije vucic lud sto je kesu(onu sa parama i mocima) odresio ka tamnoj strani srbije, a tu kulturno umetnicko intelektualno zanemario. Ja bih je na njegovom mestu apsolutno odjebao

Ne moze. Mora bar neko da "objasni" sta on u stvari radi. Kija i Sloba to, jos uvek, ne mogu. Jbg.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 05, 2018 3:57 pm

Da. Potcenjuje Disident moć svakodnevnog džvanjkanja i objašnjavanja. Sitni su svi ti novinari ponaosob. ali sabere se sve to, napravi se šum koji potisne sve ostalo. E za to su potrebni fokusirani, pribrani poltroni i denuncijanti, koji imaju moć da osete šta i kada treba pisati.
    disident

Post by disident Fri Oct 05, 2018 4:00 pm

KinderLad wrote:
    disident wrote:Ne bih, jer ja novinare i kulturno intelektualnu elitu srbije posmatram jos gore nego av, gomila beskorisnih bezvrednih individua koji su tu kao iznadjali ukras na propaloj i bespotrebnoj fasadi. Uostalonm ako se publici kojoj se vucic obraca jebe tacno da li im je tekst servirao neki polupismeni anonimus iz informera, algoritam ili novinarska gromada poput cirka, sve je tu jasno.

Ne moze. Mora bar neko da "objasni" sta on u stvari radi. Kija i Sloba to, jos uvek, ne mogu. Jbg.
    Ja koliko vidim i pink i svi domaci tabloidi sljakaju dojaja i bez cirka i svakog dana snizavaju lestvicu. Moze i bez tog ukrasa samo tako, nego sns nece da rizikuje  Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 2304934895 . Sam sns je dokaz da u ovakvoj srbiji uopste nije potrebno da budes neka velicina u bilo cemu, mehanizam nadoknadjuje sve mane individue.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 05, 2018 4:03 pm

disident wrote:
    KinderLad wrote:

Ja koliko vidim i pink i svi domaci tabloidi sljakaju dojaja i bez cirka i svakog dana snizavaju lestvicu. Moze i bez tog ukrasa samo tako, nego sns nece da rizikuje  Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 2304934895 . Sam sns je dokaz da u ovakvoj srbiji uopste nije potrebno da budes neka velicina u bilo cemu, mehanizam nadoknadjuje sve mane individue.

Ne ne, nije, slusaj Creepyja, ima iskustva. Mora Oko, da se pojave neki...bilo koji, moze i Lazanski na 100 televizija, da "objasne". Zato Cirilica, zato Dea i Sarapa. Bez toga bi neko drugi zauzeo taj prostor, vidi se to kad dodju predizborne kampanje. Sve je to smuti pa prospi, ali sluzi svrsi.
    disident

Post by disident Fri Oct 05, 2018 4:09 pm

Kapiram ja vase argumente , ali bas kao neko ko zna apsolutnu celu prvu i drugu postavu jutarnjeg programa na hepiju i punku, ukljucujuci i deu i sarapu(ajde , maric tu odskace), lazanskog, andjelkovica, dejana vuka, karana, db spasica itd  , to su u najboljem slucaju najprosecniji ljudi koji biflajui svoj tekst i eto znaju da prepoznaju najopstiju struju dve noge lose , cetiri noge dobre. Druga postava vec ima problema da prica bez pomoci voditelja.
    Ultimativni dokaz da su potpuno zamenjivi, lol dea i sarapa, ne zna se u cemu su pre nezamenjivi
    I ove nove mlade nade koje se pomaljaju su u potpunosti bezvredne, npr onaj novi bezednosni analiticar crnogorac , mene nije mrzelo da mu pogledam sajt i procitam tekstove, nista tu vredno protracenih pola sata nije bilo. Al radi posao

_____
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Fri Oct 05, 2018 4:12 pm

Msm slazemo se da je mehanizam neophodan, a srafovi su po meni bas to, zamenjivi i jeftini. I sljakaju i ovi kineski sa hepiju isto kao neki made in germani cirjakovic, nego eto, cisto reda radi  se jos uvek drze ovi drugi.

_____
    Pristalica krvne osvete

Post by beatakeshi Fri Oct 05, 2018 4:12 pm

Kad uspostavimo burunđansku diktaturu nad ostacima beogradskog pašaluka Ćiro će biti naš Anđus.
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Oct 05, 2018 4:19 pm

KinderLad wrote:Jbg, za čoveka je politika = kultura i tu se više nema šta razgovarati. On politiku kao politiku jednostavno ne razume.

da. on je zapravo taj kome je karakter nacije njena sudbina. odraz u ogledalu n. samardzica.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 05, 2018 4:25 pm

KinderLad wrote:Ne to je poseban momenat da se interesuje za ovakvo jedno mesto, jer mi koji smo ovde smo, zaista, potpuno nebitni u danasnjoj Srbiji, mi ovde smo margina margine u pravom smislu reci. Neshvatljivo.

Dobar si Kindere, daješ Ćirjakoviću materijal za nove tekstove. Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 3579118792 Mislim, naravno da nismo margina margine, nego smo mahom middle class ljudi sa gomilom privilegija, al opet smo mega giga nebitni za širu javnost.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 05, 2018 4:27 pm

Ih, toliko teorija i raznih uglova gledanja ima, "karakter nacije" može da se prepakuje tako da odgovara bilo kom poželjnom političkom cilju.

"Jel karakter nacije početna tačka? Ok. Tvrdiš da je karakter nacije takav da mi treba da....? Ok, ja tvrdim da je karakter nacije takav da treba sasvim suprotno, evo i zašto...."

Easy peasy

To je sve toliko glupo, neuko i neobrazovano da je pobedivo i na domaćem terenu.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 05, 2018 5:18 pm

otto katz wrote:
    паће wrote:Споменуо Бурунди онако у најави, а онда побаздуљисао. Мусака, ред овог ред оног. Читао дијагонално, али осим те пете гимназије ништа бре одавде. Овде нема оног "из форума у медије" осим ако испред тога не допишемо "побегао".
    A pa ne čitaš pažljivo. Ja malo preletjeh i odmah nađoh 3ojicu:

Profesor Dejan Jović, omiljeni Zagrepčanin - Ostap,

Slučajnosrpski istoričari, ključne poluge rekolonizacije nezapadnog sveta - Kinder Lad,

naš pervertirani marksizam, naš elitistički feminizam i naš netolerantni liberalizam leže na istom autorasističkom temelju - William.

To je to, tu smo svi. Tj. fali Sejlor, ostaje u sjeni prešućenog. I nema pohvale za Uskoka ni za Hajduka, stidi ga se Ćiro, jer je blentav.

Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića - Page 15 3984128386

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Oct 05, 2018 5:51 pm

паће wrote:"Форум који је изнервирао Ћиру"

Da stavimo i ovo u header?

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 5:26 pm