Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
- Post n°376
Re: Prostor za kolumnu Zorana Ćirjakovića
Dobro sad, ne treba mu pridavati toliko na značaju. Komentarisale su nas i veće veličine od njega.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°377
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°378
moram da priznam da ja ne čitam ovakve autore, ali sam sad malo guglao da vidim ko je taj ćirjaković, video da mi je njegov lik odnekud poznat i najzad sam našao blog gde pominje vasin svet
ne shvatam čemu to
ne verujem da ću dalje da čitam šta piše, sa razlogom sam daleko od toga, ali me kopka kakav je to čudesan zaplet doveo ovaj forum da bude merodavan po bilo kom pitanju
jedina zajednička osobina ovog foruma i tog autora je beznačajnost, ja drugo ne vidim
ne shvatam čemu to
ne verujem da ću dalje da čitam šta piše, sa razlogom sam daleko od toga, ali me kopka kakav je to čudesan zaplet doveo ovaj forum da bude merodavan po bilo kom pitanju
jedina zajednička osobina ovog foruma i tog autora je beznačajnost, ja drugo ne vidim
- Post n°379
sejlor wrote:KinderLad wrote:Ne to je poseban momenat da se interesuje za ovakvo jedno mesto, jer mi koji smo ovde smo, zaista, potpuno nebitni u danasnjoj Srbiji, mi ovde smo margina margine u pravom smislu reci. Neshvatljivo.
Dobar si Kindere, daješ Ćirjakoviću materijal za nove tekstove. Mislim, naravno da nismo margina margine, nego smo mahom middle class ljudi sa gomilom privilegija, al opet smo mega giga nebitni za širu javnost.
Ma mislim na ulogu ovog foruma u javnom prostoru. To je totalna margina.
- Guest
- Post n°380
malo se ovde polupao o ljude - neistomišljenike, naravno - koji bez napora žongliraju pojmovima iz društvenih nauka, dok ih on, onako priučen i sapet svojim ličnim opsesijama, vuče kao robijaš kuglu.
- Post n°381
Mr. Moonlight wrote:
Чуо да смо га нагазили, дошао да
Зашто је то њему значајно, бемлига. Можда рачуна да ће спомињањем форума за који нико чуо није да испадне зналац који зна важна места на мрежи за која нико други не зна?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°382
pa da, važna mesta za koja niko ne zna
btw možete da ga zeznete, promenite ime foruma
- Post n°383
Nije to, bolji je Ćiro od toga. Očito tu vidi intelektualni potencijal koji bi se dao iskoristiti za antikolonijalnu borbu umjesto da žalosno gnjije u autošovinizmu.паће wrote:Mr. Moonlight wrote:
Чуо да смо га нагазили, дошао дасе свађанам докаже зашто нисмо у праву, дочекали смо га као свога и поставили му неколико директних питања, побегао. Оста битка недоречена, па га још увек штогод сврби.
Зашто је то њему значајно, бемлига. Можда рачуна да ће спомињањем форума за који нико чуо није да испадне зналац који зна важна места на мрежи за која нико други не зна?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°384
Onda Ćirin svet.Mr. Moonlight wrote:pa da, važna mesta za koja niko ne zna
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°385
Party time! Excellent!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°386
Ćira vas mnogo mrzi, nemojte da se ložite. Baš vas mrzi jer ste pametni, obrazovani i imate stav koji je nepotkupljiv. Ne zaboravite da je on bio mnooooogo više od Burundija, radio je za Sonju Biserku, pisao za LA Times, kopao albanske kosti po Srbiji za potrebe Haga. Nema ovde među nama niko iz takvog miljea kao on pre 20 godina, ko je od toga postao ovo što je on danas.
Last edited by Kondo on Fri Oct 05, 2018 9:59 pm; edited 2 times in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°388
pratite ovaj bazdulj vs biki momenat?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°389
i oko babica, no less.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°391
Nikad slobi necu oprostiti sto nije usao u ful pinoce mod , bar bi medijsko umetnicka kako vec scena danas bila lepsaKondo wrote:Ćira vas mnogo mrzi, nemojte da se ložite. Baš vas mrzi jer ste pametni, obrazovani i imate stav koji je nepotkupljiv. Ne zaboravite da je on bio mnooooogo više od Burundija, radio je za Sonju Biserku, pisao za LA Times, kopao albanske kosti po Srbiji za potrebe Haga. Nema ovde među nama niko iz takvog miljea kao on pre 20 godina, ko je od toga postao ovo što je on danas.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°392
et bruno&Kinder
Pa okačio Ferenc na Bazdin topik. Ma besmislice, samo u jednoj potpuno razorenoj javnosti se ono može smatrati nekakvom polemikom, ili nečim od bilo kakvog javnog značaja. Lično prepucavanje dve osobe za koje apsolutno nikoga ne boli kurac.
Žao mi što razvlače Babića.
Pa okačio Ferenc na Bazdin topik. Ma besmislice, samo u jednoj potpuno razorenoj javnosti se ono može smatrati nekakvom polemikom, ili nečim od bilo kakvog javnog značaja. Lično prepucavanje dve osobe za koje apsolutno nikoga ne boli kurac.
Žao mi što razvlače Babića.
Last edited by William Murderface on Fri Oct 05, 2018 11:38 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°393
pa oni su tu na istoj strani. babic kao metafora a ne kao pesnik. zapravo i bazdulju i biki najmanje treba ziv covek vec eto tako neka metonimija raspada jugoslavije.
_____
- Post n°394
bruno sulak wrote:pratite ovaj bazdulj vs biki momenat?
gde, sem u vremenu?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°395
vido biki vcrs neka premijeta o 68oj, deci revoluxija, sta li. ..izmixe mi simbolika zasto vcrs i kome to odgovara
a sta he sa cirom, vredi li citati te jade? sto ne dodje vamo, sve mu je oprostrno
a sta he sa cirom, vredi li citati te jade? sto ne dodje vamo, sve mu je oprostrno
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°396
Pa ako je mogla Natasa Kandic da se proda i Sonjica Biserna moze...
Ali Cira jeste dobrim delom lepo opisao drugosrbijanstinu. To ja nikada ne bih mogao.
On dolazi iz toga kruga pa poznaje dusu.
Lepse je tako.
Ali Cira jeste dobrim delom lepo opisao drugosrbijanstinu. To ja nikada ne bih mogao.
On dolazi iz toga kruga pa poznaje dusu.
Lepse je tako.
- Post n°397
a zuper likuje. kakav kosmar
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°398
_____
#FreeFacu
- Post n°399
bruno sulak wrote:pa oni su tu na istoj strani. babic kao metafora a ne kao pesnik. zapravo i bazdulju i biki najmanje treba ziv covek vec eto tako neka metonimija raspada jugoslavije.
Pa sam povod je tračarenje. Nije priča o Babiću pesniku, nego ko je s kim i kada. Mislim, koga bre boli kurac. To im je domet i to ti je.
_____
- Post n°400
ma da. gde se rodio i ko je koga ostavio. raspravljaju o dusi sto bi reko zuper.
s druge strane ja bih primetio da pesma koju je biljana ubacila u svoju dramu vise lici na salamuna nego na babica i da je zanimljiv goranov prelaz od salmunovskog nihilizma ka necem drugom.
s druge strane ja bih primetio da pesma koju je biljana ubacila u svoju dramu vise lici na salamuna nego na babica i da je zanimljiv goranov prelaz od salmunovskog nihilizma ka necem drugom.
_____