Kao jedan od nosilaca liste Narodne stranke na izborima,svestan svoje odgovornosti za izborni poraz,podneo sam neopozivu ostavku na mesto podpredsednika Narodne stranke.Onima koji ostaju da nastave časnu borbu za demokratsku Otadžbinu,želim uspeh i sreću,imaju za šta da se bore.
— Sinisa Kovacevic (@SinisaKovacevi6) December 21, 2023
Jeremija i Debeli Šef
- Post n°926
Re: Jeremija i Debeli Šef
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°927
Da otvaramo bazen u kojoj ce stranci izroniti Sinisa uskoro?
1) NPS
2) SRCE
3) Novi DSS
4) POKS
5) SNS
1) NPS
2) SRCE
3) Novi DSS
4) POKS
5) SNS
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°928
Ima li naredne stranke posle Naredne stranke?
Btw, kad se setim onih istrazivanja ko treba da bude kandidat opozicije. Sindza se klao sa Zecom za prvo mesto, kad na izborima crvc - iscilela podrska gradjana
Btw, kad se setim onih istrazivanja ko treba da bude kandidat opozicije. Sindza se klao sa Zecom za prvo mesto, kad na izborima crvc - iscilela podrska gradjana
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°929
Оглашава ли се власник топика, Јеремија? Размишља ли и он, па не знам, о каквој малој оставци?
- Post n°930
Dobro pitanje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°932
Ко зна како би је поднео, нема искуства у томе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°933
https://www.politika.rs/scc/clanak/590657/SPN-pisala-EU-da-ne-prizna-rezultate-izbora-i-pokrene-istragu-Gajic-Ovo-je-trazila-i-Austrougarska-1914-godine
_____
- Post n°934
Gajiceva jedinica je izbrisana iz brojnog stanja i on je krenuo napred u slavu, za kralja i otadzbinu
Има ли иједан од Вас а да није пичка која се крије иза лажног профила?
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) December 21, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°935
Živi za fajt, samo ruke a nekad i motke.
- Post n°936
twitter.com/jeremic_vuk/status/1738283344503169229Vuk Jeremić @jeremic_vuk
Podneo sam neopozivu ostavku na mesto predsednika Narodne stranke.
Ovu odluku sam doneo pre nekoliko dana, a večeras sam je saopštio ljudima za koje sam osećao potrebu da o tome budu obavešteni pre ostatka javnosti - članovima Predsedništva Narodne stranke.
Imajući u vidu izborne rezultate, ovo je jedini odgovoran korak kojim se čuva dostojanstvo stranke, i neophodan preduslov za to da bi ona mogla da se ponovo uzdigne, ostajući verna svojoj izvornoj politici i principima.
Ponosim se što sam u prethodnih šest godina imao čast da predvodim izuzetne ljude, kojima je interes naroda i Srbije bio na prvom mestu. Oni su mi postali porodica i moći će uvek na mene da računaju.
Novog lidera Narodne stranke će izabrati naši članovi na Izbornoj skupštini stranke. Ja se neću ponovo kandidovati za predsednika, ali novo rukovodstvo će imati moju bezrezervnu podršku.
O učešću i eventualnim koalicijama na svim izborima koji bi mogli da se dogode pre Izborne skupštine stranke odlučivaće Predsedništvo Narodne stranke, koje je od danas u tehničkom mandatu.
Podržavamo zahteve građana i opozicionih stranaka da dođe do novih izbora na svim nivoima, u skladu sa zakonom.
Nezavisno od izbornih uslova i svih drugih nepovoljnih okolnosti u kojima smo se borili, nema sumnje je da je volja građana Srbije takva da Narodna stranka u ovom trenutku ne predstavlja značajan činilac u političkom životu naše zemlje. Poštujući to, moje kolege iz Predsedništva i ja smo odlučili da do daljnjeg u javnosti nastupamo samo u ličnom kapacitetu.
Želim da se od srca zahvalim svim građanima Srbije koji su nam na ovim izborima poklonili poverenje, kao i svim svojim saborcima na nesebičnom zalaganju u prethodnim mesecima u borbi za vrednosti i politiku u koju iskreno verujemo.
Srbija zaslužuje mnogo više i mnogo bolje od onoga što danas ima. Nastaviću da činim sve što je u mojoj moći da se to ostvari.
- Post n°937
Koliko reči da napišeš da si glup, alav i nesposoban.
- Post n°938
Сам казо. Лоше ју је поднео.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°939
Prethodno je razvalio tu istu stranku samo da bi ostao predsednik.
_____
- Post n°940
A sa Aleksićem bi kao procvetala. Aj se ne zajebavamo. Jeremijin problem je bio taj što je pokušao da popuni nišu koja je već bila zauzeta - strankom i ljudima, sa nekim street credom, koji su tu bili davno pre njega.
Svidelo se to nekima ili ne, Vučko se neće moći oboriti bezŠuleta autentične slavske desnice.
Svidelo se to nekima ili ne, Vučko se neće moći oboriti bez
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°941
Pa vidimo kako bi prosla NS sa Aleksicem na celu, na primeru NPS.
Ne znam da li je procvetala, ali ce biti respektabilan faktor u parlamentu.
Ne znam da li je procvetala, ali ce biti respektabilan faktor u parlamentu.
_____
- Post n°942
Erős Pista wrote:Pa vidimo kako bi prosla NS sa Aleksicem na celu, na primeru NPS.
Ne vidimo, zato što Aleksić nije učestvovao samostalno na izborima.
_____
~~~~~
- Post n°943
Pa i ne govorimo samo o rejtingu, nego generalno o politickoj strategiji i njenoj uspesnosti. Odluka da se ide, odnosno ne ide zajedno sa SPN je mozda i kljucno pitanje oko kojeg stranka pocepala. Ali, glavnim problem je u tome sto je Jeremija ladno izgurao svoje po cenu toga da mu 90 posto odbora napusti stranku, a kad je onda (ocekivano) puko na izborima posle toga, napusta isto ono predsednicko zbog kojeg je razvalio stranku.
_____
- Post n°944
NS nije ni bilo mesto u SPN, već u neuspešno ostvarenoj slavskoj koaliciji.
_____
~~~~~
- Post n°945
Neko je pominjao da je tražio 5 u prvih 7 na listi.
- Post n°946
No prob, moze i tako, ali ako si spreman da razjebes stranku samo zato se kladis na mesto u slavskoj koaliciji, onda ta slavska koalicija better be real.
_____
- Post n°947
Morao sam da pustim Radula da se podsetim Jeremijinih zahteva
Nakon sto je propala prica sa okupljanjem desnice, razgovarali su DJB i NS i Jeremija je trazio da medju prvih 8 kandidata, sedam mesta pripadne NS. Kad se Bota prikljucio pregovorima trazio je 5 mesta u prvih 8, tj. 6 u prvih 10 i 7 mesta u prvih 12.
Ne sumnjam da je tako Jeremija pregovarao i sa ostalima
Nakon sto je propala prica sa okupljanjem desnice, razgovarali su DJB i NS i Jeremija je trazio da medju prvih 8 kandidata, sedam mesta pripadne NS. Kad se Bota prikljucio pregovorima trazio je 5 mesta u prvih 8, tj. 6 u prvih 10 i 7 mesta u prvih 12.
Ne sumnjam da je tako Jeremija pregovarao i sa ostalima
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°948
Ма добро, важно је да је поднео оставку. Од свих који су пукли на изборима, а стварно је јака конкуренција, за њега ми је најмилије.
- Post n°950
Летећи Полип wrote:NS nije ni bilo mesto u SPN, već u neuspešno ostvarenoj slavskoj koaliciji.
То није било могуће, између осталог и због њега а онда и Милоша(а милим да ће се његова улога тек просветлили, пошто мислим да знам са чим га држе за муда а то није поменуто у кампањи). Стефан је само глупан који је искоришћен иако је Милица била међу главнима која је гурала уједињење заветника,двери и дсс, није хтела нс баш због Јеремића. Чак је преговорала са Несторовићем, на њену иницијативу.
Зато Бошко каже да је једна од већих лажи да је она била главни кочнирач али је намештена она и Стефан.
Иначе је била у праву што се тиче Јеремића, то су показали резултати. Он је ддебело компромитован на националним темама још од времена када је био министар. Проблем је што она полетела мислим на основу фризираних истрживања пред изборе.
Још је већа лудост да на националну страну гура Тадића, то су сулуди ствари.