Jeremija i Debeli Šef
- Post n°476
Re: Jeremija i Debeli Šef
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°477
"Bezi Aleksandar Vucic "
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°478
- Post n°479
Ало глупачо https://t.co/dnwYA20s3H
— Владимир Гајић (@vladimirgajic1) June 25, 2021
- Post n°480
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°482
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°483
Vučičficfiric wrote:Fight je na 12:50
"Bezi Aleksandar Vucic "
- Post n°484
Cenim da ce uskoro #SNS saopstenja da glase: "Štakurac", ili, "Šaebilo, oš te nabodem??"
— Radomir Martin (@radomir_martin) August 16, 2014
Sto je najgore, nece se primetiti razlika.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°485
- Korisnik
- Post n°486
E, @novarsonline, pošto nismo bili sigurni da li je fotografija Vučića i Jeremića tokom svađe vaša, odlučio sam da vam pomognem, čisto da budemo zaista sigurni da je vaša, znate, autorska prava i to, da je neko ne ukrade. Ne vide se baš Vučić i Vuk, ali to nije ni bitno... pic.twitter.com/mLqepaFM52
— Phoneutria nigriventer (@PhTx3) June 25, 2021
- Post n°488
Da li se neko zapitao kako je moguće da su Jeremić i ekipa tako lagodno ušetali u predsedništvo? Tako ne možete da udjete ni u policijsku stanicu, a kamoli u instituciju kao što je sedište predsednika države.
— Vuk Velebit (@vukvelebit) June 26, 2021
Ova predstava za narod očigledno odgovara i Vučiću i Jeremiću.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°489
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Korisnik
- Post n°490
Uradio sam dasku za kupca koji je želeo da ostane anoniman. pic.twitter.com/cKb3eXilL2
— Srđan Trivić (@thetrivke) June 26, 2021
- Post n°491
Rekao je @avucic da su se Vuk Jeremić, Miki Aleksić, Vladimir Gajić i Bora Novaković uplašili i pobegli iz Predsedništva.
— Narodna stranka (@StrankaNarodna) June 27, 2021
:warning: Ali, evo EKSKLUZIVNOG SNIMKA, kako je bilo…@jeremic_vuk @MiikiAleksic @bora_novakovic @vladimirgajic1 pic.twitter.com/YpEpOfe0kn
- Post n°492
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°493
_____
????
- Post n°494
A tamo se udar na psihu predsednika desio u petak. Konačno je neko i došao jer predsednik već dugo poziva. Šteta što je onaj koji nam je emitovao uznemirujuće fotografije i odrubljene glave rešio da nas poštedi snimka svog herojstva... ali tu grešku ispravljamo mi. pic.twitter.com/yJ2oMSvena
— Newsmax Adria - Srbija (@NewsmaxAdriaBG) June 27, 2021
- Post n°495
„Pogrešio sam i izvinjavam se, ostalo mi sa ulice, ostalo mi kad sam imao 20, 20 i kusur godina. Da, ja sam proveo mnogo vremena na severnoj tribini, niti se kajem, niti žalim zbog toga, naprotiv i na taj deo svog života sam ponosan. Prošlo vreme, počeo sam da učim i bio jedan od najboljih studenata, ostalo mi, izletelo mi iz usta kada sam ih video, te batinaše u pokušaju, koji svakoga dana prete svima. Pogrešio sam, nema ništa lepše na svetu od devojčica“, izjavio je Vučić.
A Jeremija u fazonu:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°496
Kad je ova banda upala, tu smo mogli da vidimo kako izgleda Vucic kad dodje nepripremljen, kad ne recituje nabiflovane tekstove koje mu je premio njegov tim. Videli smo izguzvanog degenerika koji vice "Sta je devojcice".
Nakon toga je rekao da ce o dogadjaju pricati sutradan, iako je Jeremija pricao o tome neposredno nakon izlaska. To radi svaki put kad treba da prica o nekom dogadjaju koji se iznenada desio i za koji nema uputstvo sta treba da kaze. Svaki put kupi nekoliko sati ili jedan dan, najavom da ce o temi pricati na nekom drugom nastupu.
Sutradan smo videli smirenog Vucica kako kaze da je trebao da ih pozove na kafu, itd.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°497
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°498
ficfiric wrote:Nego, ova epizoda je jos jednom pokazala kako funkcionise Vucic, nije da nismo znali vec, eto - da znamo ko je taj ko se bavi kuvanjem mozgova po Srbiji.
Kad je ova banda upala, tu smo mogli da vidimo kako izgleda Vucic kad dodje nepripremljen, kad ne recituje nabiflovane tekstove koje mu je premio njegov tim. Videli smo izguzvanog degenerika koji vice "Sta je devojcice".
Nakon toga je rekao da ce o dogadjaju pricati sutradan, iako je Jeremija pricao o tome neposredno nakon izlaska. To radi svaki put kad treba da prica o nekom dogadjaju koji se iznenada desio i za koji nema uputstvo sta treba da kaze. Svaki put kupi nekoliko sati ili jedan dan, najavom da ce o temi pricati na nekom drugom nastupu.
Sutradan smo videli smirenog Vucica kako kaze da je trebao da ih pozove na kafu, itd.
То смо знали одавно. Игра на своје јаке стране а не слабе, има самосвест о себи, контролише се и максимално избегава ТВ дуеле. Све се контролише - и сам себе припремом као и окружење новинара који не постављају питања и активно се труде да он изгледа боље.
Лепо се припреми се и разбије. Није политика такмичење у слем поезији па мора одмах да копа по малом мозгу.
Добро је кад га изведу из такта, али не видим да је овај Јеремијин подухват нешто учинио.
Јеремија је видео да му добро иде против ниже раниграних СНСоваца које шаљу на њега, Шапића и сличних, па је помислио да изнуди нешто тако и од Вучића.
Видећемо, можда јесте а можда и није. Мислим да то треба радити у континуитету. Скандали не утичу на комбинације, ти људи немају претерано срама.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°499
ficfiric wrote:Nego, ova epizoda je jos jednom pokazala kako funkcionise Vucic, nije da nismo znali vec, eto - da znamo ko je taj ko se bavi kuvanjem mozgova po Srbiji.
+1
Mada ne mislim da je presudna bila nepripremljenost, nego cinjenica da nema prave pripreme za ovako nesto. Ako im "ne izadje na crtu", ispasce slab, ako udje u verbalni obracun, ispasce radikalski siledzija i decko sa sipke (sto je i ispao).
Ceo njegov apeal se zasniva na brizljivom balansiranju obe uloge - i finog i pristojnog drzavnika i decka sa sipke koji je uvek spreman da se posiba. Posto kontrolise sve medije, to mu nije tesko, ali svaka situacija koja remeti ovu ravnotezu dovodi ga u nepriliku
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°500
slično kao izrael