Jeremija i Debeli Šef
- Guest
- Post n°451
Re: Jeremija i Debeli Šef
Ovo više ni ruska pseudo opozicija, ne znam ni sam šta je ovo i kako da nazovem...Kao džankiji koji emotivno i intelektualno zastanu u godini u kojoj u se navukli, pa godine prolaze a oni i dalje imaju 17 godina, mimo sveta, asocijalni, zakopani u svoje fiksacije, tužno sujetni.
- Guest
- Post n°452
I sve sredovečni muškarci koji se kuvaju u košuljama, pandemijske godine 2021 u kojoj virus vitla sprženom planetom
- Post n°453
Pa ono, Vucic ih juce zvao na fajt i oni dosli
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°454
napadati vucka po toj liniji da je picka i da se kurci samo u svom kraju je ispravna
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°456
I Srbin.info ispratio
Vućić pozvao opoziciju da ga prebiju ako mogu. Deo opozicije došao na duel sa Vućićem. Jeremić Gajić i Aleksić došli kod njega.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°457
Znaci, posto je Boskic presao na Sapicevo mesto, sad Jeremija ide na Boskicevo?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°459
jooj zasto sam se rodio
_____
????
- Guest
- Post n°460
to je interesantno pitanje, više puta sam razmišljao na tu temu
pitao sam jednom i oca, međutim, odgovor mi nije pomogao - kaže: a otkud znam koji kurac, sećam se da sam se vraćao kući iz narodnog fronta i razmišljao, koji mi je sve to kurac trebalo
tako da nisam ni do dan danas saznao pravi razlog, sve više sumnjam da sam rođen tipa rendom
pitao sam jednom i oca, međutim, odgovor mi nije pomogao - kaže: a otkud znam koji kurac, sećam se da sam se vraćao kući iz narodnog fronta i razmišljao, koji mi je sve to kurac trebalo
tako da nisam ni do dan danas saznao pravi razlog, sve više sumnjam da sam rođen tipa rendom
- Post n°461
ne stvarno, jel smo svi bili grobokradice u proslom zivotu, ja ne znam
_____
????
- Post n°462
ficfiric wrote:Znaci, posto je Boskic presao na Sapicevo mesto, sad Jeremija ide na Boskicevo?
Nasa opozicija kao boy band - ima samo po jedan od svega. Jedan smesni, jedan fini, hedan opasni...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°464
Erős Pista wrote:ficfiric wrote:Znaci, posto je Boskic presao na Sapicevo mesto, sad Jeremija ide na Boskicevo?
Nasa opozicija kao boy band - ima samo po jedan od svega. Jedan smesni, jedan fini, hedan opasni...
Samo sto ce jednog smesnog Belog zameniti dvojica, ako PUF stvarno krene na izbore
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°465
a sve se više bojim da ćemo doći do momenta "we need to talk about Ćuta" ali i dalje mu dajem dobrobit sumnje iako isuviše insistira na svisuistizmu.
- Post n°466
Stvar je jasna oko Cute. Ako bude isao sa nekom od postojecih opcija, tj. sa NDB, onda mu je cilj da je ojaca (koliko-toliko) a ako ide samostalno onda igra ulogu Vuciceve NDB21 - dobio za to kintu ili ne
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°468
Hahah ndb da ojaca
Onda dodje onaj veseljak i kaze hrvatsko drustvo mnogo ispred srbijanskog
Pa kako ce takvi da namaknu cenzus
Onda dodje onaj veseljak i kaze hrvatsko drustvo mnogo ispred srbijanskog
Pa kako ce takvi da namaknu cenzus
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°469
kradem od Nikodija sa PPP
vucic bi posle dva zamaha pao na zemlju od iscrpljenosti, na sundjer bobu bi bilo samo da nekako eskivira ta dva zamaha, a onda da ga isutira dok ovaj zadihan lezi na zemlji. a dok ga sutira, bob bi polomio nogu, tako da bi obojica lezali na podu i jaukali. wrote:
- Post n°470
Ništa nabod, čorba, blok?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°471
Ajeje Brazorf wrote:kradem od Nikodija sa PPP
Polomio bi nogu posle prvog suta u pancir
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°472
Ajeje Brazorf wrote:Ovo više ni ruska pseudo opozicija, ne znam ni sam šta je ovo i kako da nazovem...Kao džankiji koji emotivno i intelektualno zastanu u godini u kojoj u se navukli, pa godine prolaze a oni i dalje imaju 17 godina, mimo sveta, asocijalni, zakopani u svoje fiksacije, tužno sujetni.
nije ni to, ovo je organizovana sprdnja. borislav novaković je igrač poput onog tome lovrekovića, a i sunđer bob očito.
- Post n°473
Notxor wrote:Ništa nabod, čorba, blok?
А кад понестане блокова, цигле?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°474
Šteta što BoTa nije više aktualan, ovaj skeč je kao pisan za njega. S ovim Kockastim Hlačama izgleda kao parodija.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°475
jeremić novaković već dugo glume majmune poput srbljanović, čanka i sl. pa novakovića je sud oslobodio svih optužbi za urbanistički i privredni kriminal kad je već uveliko sns gazdovao svuda.