Jace je od mene.... https://t.co/GDiah6Lm88 pic.twitter.com/2lIaEK5gJN
— Смрт Фашизму Слобода Народу 1945 ☭ (@SFSN45) December 22, 2023
Jeremija i Debeli Šef
- Post n°951
Re: Jeremija i Debeli Šef
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°952
Sanda Rašković Ivić najavila povlačenje iz politike
Poslanica i funkcionerka Narodne stranke Sanda Rašković Ivić najavila je da će se zbog lošeg izbornog rezultata te stranke povući iz politike.
„Zbog neuspeha desnice da se ujedini Narodna stranka je surovo kažnjena, a rezultat od 0,9 odsto je jasan dokaz da vas ljudi neće“ izjavila je ona za Euronews Srbija uz najavu povlačenja.
Rašković Ivić je istakla da se činilo da je dogovor o zajedničkom nastupu desne opozicije postignut, sve dok se na sastanku nije pojavio suprug Milice Đurđević Stamenkovski koji je rekao da je takav dogovor za Zavetnike neprihvatljiv, što je lider Novog DSS-a Miloš Jovanović, kako je rekla, sa entuzijazmom prihvatio.
„Lično osećam veliku odgovornost zbog toga i građani su mi jasno poručili da više nemam šta da tražim u politici, iako ja mislim da je politika Narodne stranke nacionalnog i demokratskog veoma potrebna Srbiji. Istina jeste da takva politika i u Evropi umire, ali ne moramo da dopustimo da to bude ubijeno i u Srbiji. Ideje su važne. Ta ideja treba da ostane. Možda treba da se promene ljudi, ne možda nego sigurno. Ja ću prva da se povučem iz politike“, navela je Sanda Rašković Ivić.
Sande mi je vec zao, jbg normalna je, za razliku od drugih
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°953
Ivana Parlić, potpredsednica Narodne stranke i dosadašnja poslanica, saopštila je na svom Instagram nalogu da se povlači iz politike, nakon što njena stranka na decembarskim izborima nije prešla cenzus. Pre nje takvu odluku saopštila još jedna potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić, dok je Siniša Kovačević podneo ostavku na mesto potpredsednika NS.
Ostali samo Gajic i Stefan Jovanovic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°954
ficfiric wrote:Sanda Rašković Ivić najavila povlačenje iz politike
Poslanica i funkcionerka Narodne stranke Sanda Rašković Ivić najavila je da će se zbog lošeg izbornog rezultata te stranke povući iz politike.
„Zbog neuspeha desnice da se ujedini Narodna stranka je surovo kažnjena, a rezultat od 0,9 odsto je jasan dokaz da vas ljudi neće“ izjavila je ona za Euronews Srbija uz najavu povlačenja.
Rašković Ivić je istakla da se činilo da je dogovor o zajedničkom nastupu desne opozicije postignut, sve dok se na sastanku nije pojavio suprug Milice Đurđević Stamenkovski koji je rekao da je takav dogovor za Zavetnike neprihvatljiv, što je lider Novog DSS-a Miloš Jovanović, kako je rekla, sa entuzijazmom prihvatio.
„Lično osećam veliku odgovornost zbog toga i građani su mi jasno poručili da više nemam šta da tražim u politici, iako ja mislim da je politika Narodne stranke nacionalnog i demokratskog veoma potrebna Srbiji. Istina jeste da takva politika i u Evropi umire, ali ne moramo da dopustimo da to bude ubijeno i u Srbiji. Ideje su važne. Ta ideja treba da ostane. Možda treba da se promene ljudi, ne možda nego sigurno. Ja ću prva da se povučem iz politike“, navela je Sanda Rašković Ivić.
+1
Pristojna osoba, pre svega.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°955
Ма где нормална? Ти су ми најгори, који су као споља гладац. Ако си већ инвестиран у наказну политику основни ред је и да личиш на наказу. Част Вучићу, Јеремићу, Радулету.ficfiric wrote:
- Post n°956
beli listići wrote:Jel ima Uros sanse da postane predsednik?
Мислиш да је довољно повукао на ту страну? Оно, ментално?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°957
U političkom smislu, ne. Brte, pogledaj ekipu na bilbordu!Erős Pista wrote:ficfiric wrote:
+1
Pristojna osoba, pre svega.
- Post n°958
moja sestra zna sandu, ne znam odakle, mozda od frizera lol, i isto kaze da je jako fina, nezna i pazljiva osoba. zapamtila cak i koju je moj deda slavu slavio.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°959
Nebitno je to, mislim da ce postati predsednik po automatizmu kao jedini preostali clan.паће wrote:Мислиш да је довољно повукао на ту страну? Оно, ментално?
- Post n°960
ficfiric wrote:Ivana Parlić, potpredsednica Narodne stranke i dosadašnja poslanica, saopštila je na svom Instagram nalogu da se povlači iz politike, nakon što njena stranka na decembarskim izborima nije prešla cenzus. Pre nje takvu odluku saopštila još jedna potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić, dok je Siniša Kovačević podneo ostavku na mesto potpredsednika NS.
Ostali samo Gajic i Stefan Jovanovic
http://www.nspm.rs/hronika/stefan-jovanovic-podneo-ostavku-na-mesto-generalnog-sekretara-narodne-stranke.html
Ko poslednji izađe, nek ugasi svetlo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°961
Tacno ce samo Uki ostati...
... a onda - dobardan, mi dodjosmo po one pare sto treba da vratite u budzet
... a onda - dobardan, mi dodjosmo po one pare sto treba da vratite u budzet
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°962
Izašao je on još ranije.
- Spoiler:
twitter.com/Kreuzberg1882/status/1738306313975640285
- Post n°963
"BLIC" SAZNAJE Vladimir Gajić se kandiduje za predsednika Narodne stranke
Vladimir Gajić, advokat i doskorašnji potpredsednik Narodne stranke koji je nakon izbornog debakla podneo ostavku na tu poziciju, kandidovaće se za predsednika stranke, saznaje Blic.
Osnivač i lider Narodne stranke Vuk Jeremić otišao je sa te pozicije nakon što je stranka na izborima održanim 17. decembra sa osvojenih 0, 88 procenata ostala ispod cenzusa.
Gajić, koji je bio i kandidat za gradonačelnika Beograda, za Blic kaže da je vrh stranke podneo ostavke iz solidarnosti sa Jeremićem, ali da to ne znači da će on skroz zatvoriti vrata politici. Šta više, otkriva da ima ambiciozne planove.
- Na ostavke smo se odlučili zbog solidarnosti prema Vuku Jeremića, kao predsedniku i osnivaču stranke, ali smo svi ostali članove stranke. Predsedništvo u tehničkom mandatu sada treba da organizuje nove stranačke izbore. Ja ću se kandidovati za predsednika stranke. O tome se razgovara u stranci, a da li će se još neko kandidovati, ostaje da se vidi - kaže za Blic Gajić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°964
_____
- Post n°965
cega se to građanka parlić nagledala u detinjstvu pa je ovoliki ološ, prosto je ne moguće biti ovolika đubretara a da si ikad cuo lepu reč ili te neko jednom iskreno pomilovao po glavi… pic.twitter.com/t5ifRVstaN
— Simba Solidarnošć 8 (@kazi_tibi) December 30, 2023
- Post n°966
1 izuzetna stranka. Cestitke sviju koji su glasali.
_____
- Post n°968
Erős Pista wrote:1 izuzetna stranka. Cestitke sviju koji su glasali.
Коме честитке тих који су гласали?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°969
Vladimir Gajić, advokat i doskorašnji potpredsednik Narodne stranke koji je nakon izbornog debakla podneo ostavku na tu poziciju, kandidovaće se za predsednika stranke, saznaje Blic.
- Post n°970
Ma k'o bi rek'o...
_____
- Post n°971
То није моја изјава…
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) January 20, 2024
Heh, sto ti je pravnik. nije izjava nego tvit a i red reci je malo promenjen
GAJIĆ POSLAO JASNU PORUKU "Ovi što putuju u Brisel da ogovoraju Srbiju sa Violom, Grošeljom i Šiderom su petokolonaši na obuci"
https://www.alo.rs/vesti/politika/858701/gajic-poslao-jasnu-poruku-ovi-sto-putuju-u-brisel-da-ogovoraju-srbiju-sa-violom-groseljom-i-siderom-su-petokolonasi-na-obuci/vest
Advokat Vladimir Gajić poručio je da su oni koji idu u Brisel da bi ogovarali Srbiju sa osvedočenim srbomrscima, petokolonaši na obuci.
Vladimir Gajić reagovao je na tekst koji je objavljen u Danasu, u kojem se navodi da su "Mladi aktivisti iz antivladine grupe Borba pozvani na sastanke u Brisel".
. Školuje se peta kolona, samo što sada Kominterna nije u Moskvi nego u Briselu - naveo je Gajić.
Школује се #петаколона, само што сада Коминтерна није у Москви него у Бриселу… https://t.co/NZEql0ArZK
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) January 19, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°972
Iznenadjivanje Gajicevim otkrivanjem karata mi je u rangu iznenadjivanja Milicinim postizbornim otkrivanjem karata. Bukvalno sve je vec bilo tu plain for all to see.
Last edited by Erős Pista on Sat Jan 20, 2024 10:04 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°973
Sto otkrivanje? On radi ono sto je i do sada radio - kenja po opoziciji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°974
Jedina razilka je to sto deluje da ce postati predsednik NS
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°975
off topik - Fićfirićev avatar (uznemirujuć, kao i obično)