Tupan dana
- Post n°301
Re: Tupan dana
pa nije to do toga da li je on budala ili ne vec do toga sto tekst govori u njihovo ime
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°302
паће wrote:plachkica wrote:User Actions
Following
Toliko.
[ltr]@parun_[/ltr]
Žao mi je braćo i sestre ali ko je za copyright, mora da bude i za otimanje polovnih knjiga preprodavcima poz :**
Баш ме занима како намерава то да објасни. Да купљена књига није својина него непреносиво право на коришћење текста? Па онда нек похапсе одмах целу књижарску велепродају.
Da nisam isključio tnjiter pitao bih ga da li treba zatvoriti biblioteke, pošto se kopirajt u njima krši na masovnoj skali.
- Post n°304
Benny Lava wrote:паће wrote:
Баш ме занима како намерава то да објасни. Да купљена књига није својина него непреносиво право на коришћење текста? Па онда нек похапсе одмах целу књижарску велепродају.
Da nisam isključio tnjiter pitao bih ga da li treba zatvoriti biblioteke, pošto se kopirajt u njima krši na masovnoj skali.
Pa ok, ja nisam za kopirajt, tako da imam jednu principijelnu poziciju
- Post n°305
U odnosu na ovog Paruna Krle deluje kao vrhunski intelektualac.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°306
Drzava duradi nesto da se zabrani slobodna prodaja upolovnih udzbenika! Zbog slobode!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°307
disident wrote:Zato i pitam sto budala, a ne islamofob il nacos(pa i gad), to mi je jasno . Susretao sam se sa tekstovima i ranije, danas je masovno serovan, ima ok odjek, al hocu da kazem da je svoje stavove(islamofobicne i hate) uklopio toliko dobro, da su ga serovali i lajkovali i komentarisali sa odusevljenjem i na Ateistima Srbije i na najdubljim rupama desnicarskog fb. A to nije odlika budaleWilliam Murderface wrote:Pa dovoljan je ovaj tekst kao argument, ali ako ti treba jos pogledaj sta je pisao na blogu b92. Lik je nacos, bez obzira sto je za gej prava. Vasa ga je svojevremeno dobro opisao - ljuska prava ga intrresuju samo kad su njegova i ljudi njemu slicnih.
Budala je jer je procitao jednu Dokinsovu knjigu i odglrda tri Kondelova klipa na jucubu i apsolutno je ubedjen da je u njima pronasao apsolutnu istinu o islamu i islamistickom terorizmu. Za mene je to glupost - nesposobnost da se shvati kompleksnost jednog problema.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°308
ostap bender wrote:pa nije to do toga da li je on budala ili ne vec do toga sto tekst govori u njihovo ime
Pa da, mislim faking Ateisti Srbije. Budaletine.
_____
- Post n°309
[url=http://www.danas.rs/kultura.11.html?news_id=327557&title=Ristovski: Imam ose%C4%87aj da bismo mogli dobiti Oskara]Ristovski: Imam osećaj da bismo mogli dobiti Oskara[/url]
Pogledah prvih pet minuta filma i jedva se iščupah od propadanja uzrokovanog jakim transferima neprijatnosti, te uspeh da izađem, gotovo neokrznut sa projekcije na otvorenom.
Pogledah prvih pet minuta filma i jedva se iščupah od propadanja uzrokovanog jakim transferima neprijatnosti, te uspeh da izađem, gotovo neokrznut sa projekcije na otvorenom.
- Post n°310
Sve što sam gledao od tog Radovića, bilo je jezivo glupo, a sudeći po trejleru, ni ovo se ne razlikuje. Onaj "Mali svet" je potpuni kolaps, kao neka komedija apsurda, šta li. Pad u raj nisam ni gledao, imam i ja dušu.
_____
- Post n°311
m. radovic je covek cija je muza laza ristovski. nuff said.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°313
A ja sam čuo da je nešto puklo...
Kad ono - Vučićev kurac.
_____
- Post n°315
filozofija bele palanke, da daju 5 evritja bonus uredniku naslova
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°316
Jebote, šta ti je nemački tabloid, svecki a nemački, jarke svetle deklaracije o štetnim materijama u pakovanju ("Olja Bećković", "Nenad Prokić", "Latinka Perović"), eh kada bi i Monsanto tako!
- Post n°317
prokic je ili procenio da je vlast fragilnija nego sto se nama cini ili nema sta da izgubi.
_____
- Post n°318
Ovo drugo. A verovatno je i izvisio za neku funkciju.
_____
- Guest
- Post n°319
aj polako, nismo videli intervju.
možda čovek prelazi u fingiranu opoziciju, ono, kritički intelektualac, disident, dobar za pokazivanje strancima.
možda čovek prelazi u fingiranu opoziciju, ono, kritički intelektualac, disident, dobar za pokazivanje strancima.
- Guest
- Post n°320
Метастабилна.ostap bender wrote:prokic je ili procenio da je vlast fragilnija nego sto se nama cini ili nema sta da izgubi.
- Post n°321
No Country wrote:Метастабилна.ostap bender wrote:prokic je ili procenio da je vlast fragilnija nego sto se nama cini ili nema sta da izgubi.
- Post n°323
Pitali ste se šta li je neugledni Prokić izjavio za nemački nedeljnik...
- I Čedomir boluje od solipsističke inflacije, od uverenja da je on centar sveta i da jedino on sve najbolje zna. Nisam to mogao dugo da gledam, ako ti zaista misliš da si jedini važan, dosadan si i tu prestaje moja podrška… Kukala ti majka da je Čedomir na Vučićevom mestu, da se on dokopa te vlasti, zasenio bi Vučića! Nisam ja verovao da će Vučić da sredi ovu državu i da će nešto epohalno da se desi, ali sam znao da je jedino on sposoban da skine demokrate koje više nisu mogle da urade ništa osim da nas mrcvare. Zato je Vučić dobio moju podršku - rekao je Prokić.
- Post n°324
Milan Kamponeski
20. септембар у 20:43 ·
Žene pogrešno veruju da filozofija "Ružna si, al bih te svejedno jebao" leži u odsustvu bilo kakvog kriterijuma kod muškaraca kad je seks u pitanju, a to nije istina.
Suština filozofije "Ružna si, al bih te svejedno jebao" leži u sofisticiranoj potrebi muškarca da u svemu nađe neku lepotu i smisao.
Mi svakoj ženi dajemo šansu da nam pokaže svoju lepotu.
20. септембар у 20:43 ·
Žene pogrešno veruju da filozofija "Ružna si, al bih te svejedno jebao" leži u odsustvu bilo kakvog kriterijuma kod muškaraca kad je seks u pitanju, a to nije istina.
Suština filozofije "Ružna si, al bih te svejedno jebao" leži u sofisticiranoj potrebi muškarca da u svemu nađe neku lepotu i smisao.
Mi svakoj ženi dajemo šansu da nam pokaže svoju lepotu.