Tupan dana
- Post n°277
Re: Tupan dana
No Country wrote:
Паз` молим те, обични Американац који није навикао на обичну Америку. Држ`те ме, сад сам већ бесан: јебена српска уображеност по којој они, који нису ни до Трста добацили, савршено боље знају од Американаца каква је земља Америка. А није само рад и зној...
Мени су неки људи престали да се јављају, а и разговор је ту негде напола замро кад су преда мном испалили неку од ствари које о Америци они знају а ја само треба да печатирам и потпишем. Ја, јбига, не суздржим се, а и чему, другари смо, кажем како сам ја то видео кад сам био тамо. Лик устукне, заћути и... надаље тајац. Не само да не тражи још појединости него нема ни других питања... а има и да се више не виђамо.
Број оних који су баш хтели да знају, и питали још, је једноцифрен до... у вр главе петнаестак.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°278
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/veljko-lalic-kako-je-kim-kardasijan-pobedila-teslu/Veljko Lalić wrote:Čudi me i da ISIS već nije osvojio ceo Bliski istok. Šta je razlika između ISIS-a koji žrtvuje decu i skojevaca koji su žrtvovali stare za ostvarenje svojih ideala.
Na kraju, sve je to religija. Opijum za narod koji je pre dva milenijuma prekinuo antičku filozofiju i žene poslao u vekove izgnanstva.
Bilo je to kada su Sokrat & Co. pomislili da je nastupio kraj civilizacije. Baš kao Cvajg & Co. pre Prvog svetskog rata i dolaska ludaka rođenog u incestu, bez završene srednje škole, Adolfa Hitlera.
Ovo je jedan od najluđih pasusa koji sam ikada pročitao.
A sve povodom toga što smo izgubili od Amera u košarci. Kraj civilizacije, sumrak bogova.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°279
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
btw, jel to što ovaj poredi The Night Of sa TD-om treba da znači da The Night Of valja? gledao neko?
Ja sam gledao. Iako deluje sporo, serija drži pažnju i brzo prođe. Meni dosta.
A tu je i 'Omar' iz The Wire.
- Post n°280
Deluje ti sporo samo zato što si navikao na američke serije sa konvencionalnim zapletom i kancerogenom političkom korektnošću.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°281
William Murderface wrote:http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/veljko-lalic-kako-je-kim-kardasijan-pobedila-teslu/Veljko Lalić wrote:Čudi me i da ISIS već nije osvojio ceo Bliski istok. Šta je razlika između ISIS-a koji žrtvuje decu i skojevaca koji su žrtvovali stare za ostvarenje svojih ideala.
Na kraju, sve je to religija. Opijum za narod koji je pre dva milenijuma prekinuo antičku filozofiju i žene poslao u vekove izgnanstva.
Bilo je to kada su Sokrat & Co. pomislili da je nastupio kraj civilizacije. Baš kao Cvajg & Co. pre Prvog svetskog rata i dolaska ludaka rođenog u incestu, bez završene srednje škole, Adolfa Hitlera.
Ovo je jedan od najluđih pasusa koji sam ikada pročitao.
A sve povodom toga što smo izgubili od Amera u košarci. Kraj civilizacije, sumrak bogova.
To ti je posledica Đinđoređenja, pristupa filozofiji kroz analizu jedne, pogodno odabrane karakteristike ili pojave, po mogućstvu istrgnute iz konteksta. Skojevci i ISIS se žrtvuju, dakle to je isto. Kao kada bi npr. o Zorani Mihajlović diskutovao sa aspekta toga što je ofarbana u plavo, pa pričaš o plavušama i impliciraš da to što važi za nju važi i za ostale, ili da se Zorana Mihailović i Olivera Jovićević sa RTSa stalno pojavljuju na televiziji, tako da su iste, zle prevarantkinje kojima je cilj da postanu profesori na megatrendu i jednog dana ministarke.
Veljko Lalić je samo pojavni izraz đinđave demagogije i đinđoređanskog poimanja stvarnosti autosugestijom da je to ako ne jedina, a onda najbolja i najpoželjnija istina oslobođena svake ideologije, dakle dobra priča.
- Post n°282
[size=18]User Actions
Following
Toliko.[ltr]@parun_[/ltr][/size]
Žao mi je braćo i sestre ali ko je za copyright, mora da bude i za otimanje polovnih knjiga preprodavcima poz :**
Following
Toliko.[ltr]@parun_[/ltr][/size]
Žao mi je braćo i sestre ali ko je za copyright, mora da bude i za otimanje polovnih knjiga preprodavcima poz :**
- Guest
- Post n°283
Ovakve misli me dovode u stanje ubilačke mahnitosti. Čitanjem tih libertarijanaca bih postao berserker očas posla.
- Guest
- Post n°284
Ima i ovo
Toliko. @parun_ 44m44 minutes ago
Svako podizanje minimalca je direktan udar na nezaposlene i one koji najmanje zarađuju u okviru sistema. Dobrom namerom ubijamo siromašne.
Toliko.
Svako podizanje minimalca je direktan udar na nezaposlene i one koji najmanje zarađuju u okviru sistema. Dobrom namerom ubijamo siromašne.
- Guest
- Post n°286
Šustikla na glavi, brada do pupka i drljava halja je sve što mi je bilo potrebno da saznam o svojim mogućim budućim susedima, bez da razmenimo i reč. Ja sam, recimo, u stanju da na ulici pogodim ko je peder samo na osnovu toga kako je obučen.
Bravo matori, uspeo si da se malo popneš u pecking orderu
https://alexandarlambros.wordpress.com/2016/08/27/dzihadisticka-picka/
- Guest
- Post n°287
Inače onaj ko ne vidi da je ovaj tekst, u sasvim bukvalnom smislu, nacistički, i sam je nacista. Potpuna dehumanizacija drugog, kulturni esencijalizam, izostanak svake empatije, otvoreno slaganje sa nasiljem.
- Post n°288
Sad došla da ga postavim.
Mislim samo da ovo treba na zlo dana (meseca, godine) a ne na tupana.
Mislim samo da ovo treba na zlo dana (meseca, godine) a ne na tupana.
- Post n°289
I dalje mi nije jasno kako nisam na ovu budalu naletala ranije, vidim da ima, obimom,
zavinu blogografiju (je l bi se tako reklo?) čak i neke objavljene knjige,
gugl nudi mnogo intervjua sa njim.
Možda sam mu ime mešala sa Alesanrom Ambrozio, ovako disleksična, pa se nisam interesovala.
zavinu blogografiju (je l bi se tako reklo?) čak i neke objavljene knjige,
gugl nudi mnogo intervjua sa njim.
Možda sam mu ime mešala sa Alesanrom Ambrozio, ovako disleksična, pa se nisam interesovala.
- Guest
- Post n°291
odakle vam taj lambros, nikada nisam čuo za tog, nikada ne bih naišao na taj text
- Post n°293
Ja sam mislio da niko ne čita te blogove na B92.
- Post n°294
ja sam video danas , pa nisam znao gde da stavim(hteo patrite srpske)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°295
plachkica wrote:User Actions
Following
Toliko.
[ltr]@parun_[/ltr]
Баш ме занима како намерава то да објасни. Да купљена књига није својина него непреносиво право на коришћење текста? Па онда нек похапсе одмах целу књижарску велепродају.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°296
Lev Abalkin wrote:odakle vam taj lambros, nikada nisam čuo za tog, nikada ne bih naišao na taj text
Islamofob, budala i gad. Pisao nekad na blogu b 92, odatle ga pamtim.
_____
- Post n°297
Sto budala(i gad) ?Pitam iz znatizelje
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°298
Pa dovoljan je ovaj tekst kao argument, ali ako ti treba jos pogledaj sta je pisao na blogu b92. Lik je nacos, bez obzira sto je za gej prava. Vasa ga je svojevremeno dobro opisao - ljuska prava ga intrresuju samo kad su njegova i ljudi njemu slicnih.
_____
- Post n°299
to sto taj kempinski i taj ambrozijo pisu uopste je dokaz da papir ne trpi sve pa su morali da izmisle internet blogovanje samo za njih
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°300
Zato i pitam sto budala, a ne islamofob il nacos(pa i gad), to mi je jasno . Susretao sam se sa tekstovima i ranije, danas je masovno serovan, ima ok odjek, al hocu da kazem da je svoje stavove(islamofobicne i hate) uklopio toliko dobro, da su ga serovali i lajkovali i komentarisali sa odusevljenjem i na Ateistima Srbije i na najdubljim rupama desnicarskog fb. A to nije odlika budaleWilliam Murderface wrote:Pa dovoljan je ovaj tekst kao argument, ali ako ti treba jos pogledaj sta je pisao na blogu b92. Lik je nacos, bez obzira sto je za gej prava. Vasa ga je svojevremeno dobro opisao - ljuska prava ga intrresuju samo kad su njegova i ljudi njemu slicnih.
_____
Pristalica krvne osvete