Tupan dana
- Post n°176
Re: Tupan dana
Lepo je videti da ima revnosnijih od mene u praćenju proslave naše pobede nad germansko-evropskim imperijalizmom.
- Post n°177
Ne zaboravi i Snoška!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°179
Iznenadila me malo Bikovićeva briga za ekologiju (ljubav prema svojoj Zemlji).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°180
To beše onaj što je "molio na kolenima Nikitu Mihalkova da ga uzme pod svoje okrilje" pa se potom "iznenadio kada je dobio poziv na kasting"?
- Post n°181
Ništa ne razumem. Jel šetao i onaj Nedićev praunuk?William Murderface wrote:Ne zaboravi i Snoška!
- Post n°182
Toliko. @parun_ May 10
Ovaj lik je Beogradski sindikat za ljude koji ne vole BS, samo BS obično ne vređa žrtve ovako direktno. Fuj.
_____
- Post n°183
A kakvo je ovo današnje vreme?
— Stojiljković: Ovo je, što kaže Fokner, vreme buke i besa. Mnogo volim da pišem o srednjem veku jer me oduševljava mir koji je vladao u to vreme, život koji je bio spor, sveden na odnos s prirodom, na porodicu kao ćeliju društva… Kada čitam srednjevekovnu poeziju ili tekstove, vidim u njima mudrost. Danas, jednostavno, to niko ne ceni, jer nema te vrste poštenja i vernosti.
Опширније: http://rs-lat.sputniknews.com/intervju/20160512/1105639139/Kecmanovic-Stojiljkovic-knjiga-Stefan-Nemanja-1.html#ixzz48eCGvNRX
_____
- Post n°185
ovo je toliko debilno da ja mislim da bi i aci seltiku bilo smesno.William Murderface wrote:A kakvo je ovo današnje vreme?
— Stojiljković: Ovo je, što kaže Fokner, vreme buke i besa. Mnogo volim da pišem o srednjem veku jer me oduševljava mir koji je vladao u to vreme, život koji je bio spor, sveden na odnos s prirodom, na porodicu kao ćeliju društva… Kada čitam srednjevekovnu poeziju ili tekstove, vidim u njima mudrost. Danas, jednostavno, to niko ne ceni, jer nema te vrste poštenja i vernosti.
- Post n°186
Fasciniran sam, on se bavio, čitao, proučavao i došao do saznanja. Vaistinu Tupan!
edit: a možda se to odnosi samo na idilični srednji vek u Srbiji, u kojoj je bila već izmišljena vakcina protiv kuge.
A pitanje (kako je danas) i odgovor (juče bilo super)
edit: a možda se to odnosi samo na idilični srednji vek u Srbiji, u kojoj je bila već izmišljena vakcina protiv kuge.
A pitanje (kako je danas) i odgovor (juče bilo super)
Last edited by beatakeshi on Sat May 14, 2016 7:05 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°187
u prevodu daj da probamo nesto ko djura i mornari ili van gog, pa da se uvaljuje deci po skolama ili uz deterdzente i cd zdravka colica.
- Post n°188
Mnogo volim da pišem o srednjem veku jer me oduševljava mir koji je vladao u to vreme, život koji je bio spor, sveden na odnos s prirodom, na porodicu kao ćeliju društva… Kada čitam srednjevekovnu poeziju ili tekstove, vidim u njima mudrost. Danas, jednostavno, to niko ne ceni, jer nema te vrste poštenja i vernosti.
U tom idiličnom životu i porodici kao ćeliji društva bi mogao da uživa dva dana; trećeg dana bi ga korbačem oterali na imanje lokalnog
Nakon dva takva ciklusa bi umro, jer novac nije padao sa neba, a niko nije mogao da se prehrani od idiličnog života niti da tek tako uživa u porodičnom životu, već su rmbačili od jutra do sutra.
- Post n°189
https://twitter.com/Cuckovicm/status/738329118459219969
Miroslav Čučković @Cuckovicm 4h4 hours ago
Nova Pošta u Mislodjinu...
Gde su Pošte tu je Srbija!
3000 stanovnika
Miroslav Čučković @Cuckovicm 4h4 hours ago
Nova Pošta u Mislodjinu...
Gde su Pošte tu je Srbija!
3000 stanovnika
- Post n°190
Где је задња пошта, ту је и задња Србија?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°192
Андреј Фајгељ @fajgelj 24h24 hours ago
Треба имати мошње да би поштовао#ношње, у време када су сви оперисани и од ношњи и од мошњи.
Треба имати мошње да би поштовао
- Post n°193
Veletin wrote:
Tek sad poceh da gledam. Brate, kako sere Panovic... Jovana ga je bas dobro sasekla u par navrata.
_____
- Post n°194
Nevrrovatan je Panovic, jbt. Mora da su mnogo ukusni bilin oni cevapi.
_____
- Post n°195
to su te perjanice srpskog novinarstva, to je taj mentalni sklop.
idioti sjebaše demokratsku stranku pa jei zvisio za mesto ambasadora koje mu po prirodnom pravu pripada kao grujicinom nasledniku, i sada mora da jede ćevape iz psiholabudove ruke kako bi ublažio već načinjenu štetu.
idioti sjebaše demokratsku stranku pa jei zvisio za mesto ambasadora koje mu po prirodnom pravu pripada kao grujicinom nasledniku, i sada mora da jede ćevape iz psiholabudove ruke kako bi ublažio već načinjenu štetu.
- Post n°196
Bojan Djuric @BojanDjuric78 11h11 hours ago
Kada, jednom, napravimo kompetitivnu a casnu drustvenu kulturu i konkurentsku ekonomiju, nece biti nuzno da BIA cuva testove za maturu
Kada, jednom, napravimo kompetitivnu a casnu drustvenu kulturu i konkurentsku ekonomiju, nece biti nuzno da BIA cuva testove za maturu
- Post n°197
Vaistinu tupan.
_____
- Guest
- Post n°198
imam jedno pitanje oko toga- jel postoji tolka razlika medju skolama po srbiji da mora da budu ti testovi ili sta?
- Post n°199
Testova je bilo valjda uvek, znam da sam ja polagala test za prijemni u srednju,
čitao ih ministar na radiju, nama puštani pre polaganja sa razglasa u željenoj školi.
Zašto sad ovi prave toliku frku ne znam.
čitao ih ministar na radiju, nama puštani pre polaganja sa razglasa u željenoj školi.
- Post n°200
plachkica wrote:Testova je bilo valjda uvek, znam da sam ja polagala test za prijemni u srednju,
Nije bilo oduvek